سرمایه‌گذاری گسترده روسیه در صنعت پتروشیمی

شماره روزنامه: ۴۲۹۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۶۸۲۰۲ بورس کالا

سرمایه‌گذاری ۵/ ۹ میلیارد دلاری برای دو برابرسازی درآمد پتروشیمی سیبور منجر به تحول در این شرکت روسی خواهد شد. به گزارش «نیپنا» پیش‌بینی می‌شود با رسیدن مجموعه پتروشیمی زپسیب (ZapSib) شرکت سیبور به حداکثر ظرفیت خود، درآمد این شرکت تا سقف دو برابر افزایش یابد. تاسیسات یادشده ظرفیت تولید پلیمر تولیدکنندگان پتروشیمی روسیه را تا حدود سه برابر افزایش می‌دهد.

انتظار می‌رود تکمیل مکانیکی این مجموعه تا اواسط سال ۲۰۱۹ میلادی محقق شود و ظرف ۹ ماه پس از آن به بهره‌برداری برسد. توان عملیاتی تاسیسات جدید پس از راه‌اندازی به‌صورت گام به گام افزایش می‌یابد.  سرگی کومیشان، مدیر اجرایی شرکت سیبور، در حاشیه یک کنفرانس خبری عنوان کرد: معتقدیم که زپسیب قادر است با رسیدن به بهره‌برداری کامل، افزایش درآمد دو برابری را برای سیبور به ارمغان بیاورد.

درآمد سیبور در سال ۲۰۱۷ میلادی ۴۵۵ میلیارد روبل (معادل ۸ میلیارد و ۲۰ میلیون دلار) گزارش شد. اما این شرکت حساب ویژه‌ای روی منابع خوراک فراوان و ارزان گاز طبیعی روسیه باز کرده است. از این رو یک رشته سرمایه‌گذاری بزرگ را با هدف ارتقاء جایگاه خود از رتبه ۵۷ و پیوستن به جمع ۲۵ شرکت برتر پتروشیمی جهان دنبال می‌کند.

پروژه زپسیب قرار است ۲ میلیون تن ظرفیت جدید تولید پلیمر، ۲ میلیون تن انواع محصولات الفینی و ۱۰۰ هزار تن C۴ در سال اضافه کند. همچنین احتمال دارد پروژه ساخت یک واحد تولید پلی اتیلن (PE) جدید با ظرفیت یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن در سال نیز در شهر آمور (Amur)، واقع در شرق دور روسیه، به دنبال این طرح کلید بخورد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن