عیدی غدیر به سهامداران و بازنشستگان نیروهای مسلح
عرضه اولیه «وکغدیر» در روزهای آتی
مازیار حسینی در جلسه معارفه اعضای جدید هیاتمدیره هلدینگ بینالمللی صنایع و معادن غدیر با بیان مطلب فوق گفت: بدون اغراق ورود «وکغدیر» به بازار بورس و اوراق بهادار تهران، میتواند یکی از بهترین عرضههای اولیه چند سال اخیر بازار باشد و از این جهت عیدی گروه سرمایهگذاری غدیر به سهامداران این مجموعه و بهخصوص بازنشستگان نیروهای مسلح خواهد بود.
او گفت: هلدینگ صنایع و معادن غدیر به عنوان یکی از زیرمجموعههای گروه سرمایهگذاری غدیر پس از ثبت در بازار دوم بورس و طی فرآیند ارزشگذاری، در انتظار عرضه عمومی در بازار سرمایه است. این هلدینگ به دلیل چیدمان پرتفوی سرمایهگذاری خود که علاوه بر زنجیره فلزات آهنی، فلزات رنگی و نادر را در خود جای داده است پس از عرضه جزو شرکتهای شاخص بازار سرمایه محسوب خواهد شد.
مازیار حسینی عرضه «وکغدیر» را یکی از بزرگترین دستاوردهای سال ۱۴۰۱ گروه سرمایهگذاری غدیر نام برد و تصریح کرد: بر اساس ارزشگذاری رسمی انجام شده توسط سازمان بورس، ارزش خالص داراییهای این شرکت حدود ۶۳هزار میلیارد تومان برآورد شده است. همچنین سود خالص این شرکت از ۴۱۱ میلیارد تومان در سال ۱۳۹۹، به ۵.۱۷۳ میلیارد تومان در سال ۱۴۰۱ رسیده که نشان از افزایش ۱۲ برابری در شاخص سود خالص دارد.
حسینی با بیان اینکه شرکتهای فولاد آلیاژی ایران، سنگآهن گهر زمین، آهن و فولاد غدیر ایرانیان و موتوژن از جمله بزرگترین زیرمجموعههای بورسی هلدینگ صنعت و معدن غدیر بهشمار میروند، افزود: از شرکتهای غیربورسی این هلدینگ نیز میتوان به فولاد غدیر نیریز، توسعه آهن و فولاد گلگهر، اکتشاف معادن و صنایع غدیر، نوظهور کویر بافق، زاگرس مسسازان و کانی کاوش آرتا غدیر اشاره کرد.
وی در ادامه تصریح کرد: صنعت فولاد آلیاژی در سراسر جهان از قدرت رقابت بالا و ارزش افزوده بیشتری نسبت به فولاد و فلزات آهنی برخوردار است، بر همین اساس هلدینگ صنعت و معدن با سرمایهگذاری در شرکت فولاد آلیاژی ایران و شرکت توسعه آهن و فولاد گلگهر توانسته سهم موثر بازار در این محصول را در دست داشته باشد.
مدیرعامل گروه سرمایهگذاری غدیر با اشاره به معدن طلای جنگسر در خوی و معدن طلا و مس خونیک در بیرجند، گفت: گروه غدیر قصد دارد با توسعه فعالیتهای اکتشافی و بهرهبرداری از منابع غنی معدنی کشور، خود را به عنوان بزرگترین تولیدکننده طلای ایران معرفی کند.
حسینی همچنین با معرفی بعضی از پروژههای این هلدینگ در سال ۱۴۰۲ گفت: پروژههای فولادسازی یزد ۱ با ظرفیت ۷۰۰هزار تن فولاد آلیاژی، فولاد غدیر نیریز با ظرفیت یک میلیون تن فولاد، توسعه آهن و فولاد گلگهر با ظرفیت ۳ میلیون تن فولاد و گندلهسازی بهاباد شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان با ظرفیت ۴ میلیون تن در سال آینده به بهرهبرداری خواهد رسید و منجر به افزایش ۱۱ درصدی سهم تولید فولاد این هلدینگ از کل تولید فولاد کشور خواهد شد. مازیار حسینی با بیان اینکه هدف ما تعریف غدیر در تراز جهانی است، گفت: اداره گروه تخصصی غدیر مبتنی بر آیندهنگری و فناوریهای نوین خواهد بود و در حوزه صنایع و معادن نیز با راهاندازی پروژههای فولادسازی و بالفعل شدن معادن در اختیار در مقیاس تولیدکنندگان جهانی حرف برای گفتن خواهیم داشت و از این حیث باید با نگاه درست به موضوع، تعیین اهداف معین و مدیریت درست منابع و نیروی انسانی در مسیر تعیین شده گام برداریم. مدیرعامل گروه سرمایهگذاری غدیر خطاب به اعضای هیاتمدیره شرکت بینالمللی صنایع و معادن غدیر تاکید کرد: در تصمیمگیریها، برنامهریزیها و اقدامات باید شش شاخص در نظر قرار گیرد که عبارتند از: هوشمندی، هدفمندی، شفافیت و انضباط مالی، آیندهنگری، پرانرژی بودن و تصمیمگیری به موقع و صحیح.
وی گفت: یکی از راههای اثرگذار بودن در کشور و موفقیت بحث بهرهوری و همافزایی است و باید توجه داشت که برای رسیدن به این مهم باید انتخابهای هوشمندانهای مبنی بر بررسیهای دقیق و علمی داشت و از ظرفیتهای درونی و بیرونی گروه غدیر به شکل مناسب استفاده کرد. وی تاکید کرد: همافزایی و هماهنگی چه در درون سازمان و چه در بیرون سازمان بسیار اثرگذار و حیاتی است و باید توجه کرد که نیروی انسانی صادق و توانمند یکی از بزرگترین سرمایههای هر مجموعه بهشمار میرود. در این مراسم از تلاشها و زحمات اعضای سابق هیاتمدیره هلدینگ توسعه صنایع و معادن غدیر تقدیر شد و آقایان مهندس طاهر رحیمی و مهندس منصور نویریان به عنوان اعضای جدید این هلدینگ معرفی شدند.