تداوم قاچاق کالاهای الکترونیک و دیجیتال
عدم همکاری شرکتهای بینالمللی حمل و بیمه با ایران و عدم همکاری بانکهای خارجی با بازرگانان ایرانی موجب شده هم اکنون حدود نیمی از کالاهای الکترونیک و دیجیتال از جمله دوربینهای مدار بسته و لوازم جانبی موبایل بهصورت قاچاق یا از راههای غیر متعارفی نظیر کولبری، تجارت چمدانی، ته لنجی و نظایر آنها وارد کشور شود. وی درباره مشکلات و چالشهای بازرگانان ایرانی افزود: بیثباتی بازارهای اقتصادی به ویژه بازار ارز، مهم ترین چالش پیش روی اقتصاد ایران و بازرگانان است. همچنین مورد دیگری که در سال گذشته آسیب بسیاری به اقتصاد کشور وارد کرد، تصمیمات و دستور العملهای خلقالساعهای بود که توسط سازمانهای ذی ربط دولتی اتخاذ شدند.
مدیرعامل شرکت سپاهان همراه درباره استفاده از ارزهای دیجیتال به منظور انجام مراودات تجاری نیز تصریح کرد: بهطور حتم استفاده از ارزهای دیجیتالی در تجارت، یک اقدام هوشمندانه است. همچنین افزایش سرعت، صرفه جویی در زمان و سهولت در انجام فرآیندهای تجاری از دیگر مزیتهای استفاده از ارزهای دیجیتال در زمینه صادرات و واردات است. روحانی اصفهانی با بیان اینکه استفاده از ارزهای دیجیتال در مقطع زمانی فعلی میتواند ما را در دور زدن تحریمهای آمریکا یاری کند گفت: متاسفانه هنوز بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران و متولیان سیاستگذاری اقتصادی کشور، استفاده از ارزهای دیجیتال را رسما قانونی اعلام نکرده و عموم مردم به این ابزار اعتماد کافی ندارند.
مدیرعامل شرکت سپاهان همراه با اشاره به تاریخچه و زمینه فعالیتهای این شرکت گفت: سپاهان همراه که کار خود را از سال ۱۳۷۷ آغاز کرد، در ابتدا صرفا در زمینه حمل و ترخیص لوازم جانبی تلفن همراه فعالیت داشت، اما رفته رفته سبد خدماتی خود را گسترش دادهایم و امروز زنجیره کامل تامین کالا از ارائه خدمات تخصصی بازرگانی و مشـاوره و انبارداری در مبدا تا حمل از چین و دبی و ترخیص از گمرکات ایران و انبارداری در مقصد را ارائه میدهیم. سید جمال روحانی اصفهانی افزود: هم اکنون حدود ۸۰ درصد از دریافتکنندگان خدمات بازرگانی از شرکت سپاهان همراه، بازرگانان و فروشگاههای فعال در حوزه لوازم جانبی موبایل و دوربینهای مدار بسته هستند.
ارسال نظر