محمدتقی فتحی با بیان اینکه محصولات تولیدشده در این شرکت در اندیکاسیون «آنکولوژی» جهت سرطان پستان در بانوان، سرطان پروستات در آقایان، بلوغ زودرس و فیبروم رحم در بانوان کاربرد دارد، اظهار کرد: همچنین این شرکت دارای یک سبد محصولات در حوزه داروهای بیهوشی و تسکین درد است. فتحی جدیدترین محصول رونمایی شده در این شرکت را داروی تزریقی داخل نخاعی به نام‌‌‌های «بوپیوکائین» (Bupivacaine)  و «روپیواکائین»   (Ropivacaine)دانست که برای اولین بار در داخل کشور توسط این شرکت دانش‌‌‌بنیان رونمایی شدند و از عرضه این داروها به داروخانه‌‌‌ها در یک ماه گذشته خبر داد. مدیرعامل این شرکت دانش‌‌‌بنیان کاربرد داروهای بوپیوکائین و روپیواکائین را از نوع داروهای بی‌حس‌کننده موضعی از خانواده آمینوآمید دانست که دارای شروع اثری کند، ولی مدت عمل طولانی است و گفت: از این داروها در بی‌حسی موضعی با بلوک عصب محیطی، سمپاتیک و اپیدورال کمر استفاده می‌شود.

فتحی با بیان اینکه این شرکت دارای سایت تولید محصولات دارویی مجهز واقع در شهرک صنعتی اشتهارد است، یادآور شد: این سایت دارای GMP خط آمپول از سازمان غذا و دارو است و محصولات با بالاترین کیفیت تولید و روانه بازار می‌‌‌شوند. همچنین ما از همان ابتدای شروع پروژه احداث کارخانه سرمایه‌گذاری ویژه‌‌‌ای را بر روی آزمایشگاه شیمیایی و میکروبی کردیم و از این رو یکی از نقاط قوت کارخانه ما به شمار می‌رود. وی اضافه کرد: علاوه بر آن به منظور دسترسی به مواد اولیه موردنیاز تولید، از سال‌های قبل شرکت متکی به واردات بود، ولی اخیرا به سمت بهره‌گیری از پتانسیل‌‌‌های بالقوه داخل کشور حرکت کردیم و به منظور استفاده از ظرفیت‌‌‌های شرکت‌های دانش‌بنیان داخلی، با چند شرکت دانش‌‌‌بنیان مشارکت‌‌‌هایی را شروع کردیم.

داروی تولید شده با چه هدفی تولید شده/ کاربردهای داروی تولید شده

فتحی تصریح کرد: یکی از استراتژی‌‌‌های این شرکت توسعه و تولید محصولاتی است که تولیدکننده در داخل کشور ندارند و در شرایط فعلی بیماران و پزشکان را در مضیقه‌‌‌های جدی قرار می‌دهند که فارغ از مشکلات موجود در انجام چنین پروژه‌‌‌هایی، همواره تسکین درد و آلام همنوعان جزو ماموریت‌‌‌های اصلی شرکت ما بوده است. داروهای بوپیوکائین و روپیوکائین جهت بلوک اعصاب محیطی و بی‌حسی موضعی کاربرد دارند.

عضو هیات‌مدیره این شرکت دانش‌‌‌بنیان در خصوص حمایت‌‌‌های دریافت شده از سوی معاونت علمی ریاست جمهوری یادآور شد: در شروع پروژه احداث کارخانه، نامه‌‌‌نگاری‌‌‌های مختلفی توسط مدیریت شرکت با معاون علمی رئیس‌‌‌جمهوری وقت دکتر سورنا ستاری انجام شد که حمایت این نهاد، باعث معرفی شرکت به بانک صادرات شد و طبق توافق‌نامه‌‌‌ای که به امضا رسید، خوشبختانه از منابع مشترک بانک صادرات و صندوق توسعه ملی اعتبارات موردنیاز را تامین کردیم. فتحی حمایت از تولید داخل و رشد اشتغال‌زایی را از شعارهای مسوولان اجرایی کشور دانست که به طور مکرر تکرار می‌شود و ادامه داد: ولی بوروکراسی‌‌‌های اداری، نا‌هماهنگی بین سازمان‌های مختلف، شرایط پر‌نوسان اقتصادی، مشکلات نقدینگی تولیدکنندگان دارو و عدم‌افزایش قیمت محصولات دارویی با توجه به افزایش روزانه متغیرهای تاثیرگذار بر بهای تمام‌شده همواره از چالش‌‌‌های اساسی این حوزه است و عدم‌تصمیم‌گیری به‌‌‌موقع متاسفانه باعث کمبودهای دارویی در سال آینده خواهد شد.