وی گفت: «قرار بود قیمت نان براساس آنالیزهای انجام شده در بهمن ماه سال گذشته تغییر کند ولی این تغییرات به اسفندماه موکول شد و در اسفند نیز رئیس‌جمهوری به سازمان حمایت و وزارت صمت دستور داد از افزایش قیمت‌ها جلوگیری کنند.»

رئیس اتحادیه نان سنتی ادامه داد: «با این دستور نانوایی‌ها خسارت بسیاری خواهند دید، زیرا تمام هزینه‌ها از جمله دستمزد، حق مسکن، بیمه، سایر هزینه‌های آب، برق، گاز و حمل و نقل افزایش یافته است و به تبع آن هزینه تولید را هم بالا برده است و نانوا مجبور است از جیب خود هزینه کند.»

نوروزمقدم اضافه کرد: «سال ۱۳۹۳ نرخ نان مشخص شد و به مدت ۵ سال یعنی تا شهریور سال ۱۳۹۸ تغییری نکرد. بعد از آن با آنالیزهایی که انجام دادیم اعلام کردیم که هزینه تولید بالا رفته است و در نهایت با ۴۵ درصد افزایش نرخ نان موافقت شد و این نکته نیز اضافه شد که اگر مولفه‌های تولید با افزایش مواجه شدند قیمت نان نیز مجدد تغییر خواهد کرد.»

وی در ادامه گفت: «از سال ۱۳۹۸ تاکنون با وجود اینکه کرایه حمل و خمیرمایه ۱۰۰ درصد با افزایش قیمت مواجه شده، مزد کارگر دو مرتبه دچار افزایش قیمت شده، حق خواربار و مسکن و سایر هزینه‌های آب و برق و گاز با افزایش مواجه شده، قیمت نان تغییری نکرده است. سوال اینجاست که نانوا چگونه باید خود را سرپا نگه دارد؟ یعنی یا باید نانوایی را تعطیل کند که اجازه نمی‌دهیم، زیرا نان قوت غالب مردم است یا اینکه گاهی در سطح شهر مشاهده می‌شود که نانوایان براساس قیمت‌هایی که خودشان منطقی می‌دانند اقدام به فروش نان می‌کنند.»

به گفته وی علاوه بر هزینه‌های تولید نان و کارگاه تولیدی، نانوایان هم معیشت دارند و باید گوشت کیلو ۱۰۰ هزارتومان و برنج کیلویی ۲۵هزارتومان و تن ماهی ۳۰ هزارتومانی و... خریداری کنند و چگونه با نرخ سال ۱۳۹۸ هزینه‌های سال ۱۴۰۰ را بپردازند؟

این مقام صنفی با بیان اینکه متاسفانه هنوز تصمیمی برای افزایش قیمت نان گرفته نشده است، گفت: «با وجود اینکه برخی از نانوایی‌ها به‌دلیل افزایش قیمتی که اعمال کرده‌اند توسط دستگاه‌های نظارتی جریمه می‌شوند اما چاره‌ای برای آنها نمانده است و حاضر هستند جریمه را بپردازند ولی کارگاه را سرپا نگه دارند.»