دردسر قالیشویی‌ها در تحویل بار

شماره روزنامه: ۵۰۷۱ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۲۵۶۷۵ اصناف و تشکل ها

محدودیت تردد خودرو‌ها در شهرهای بزرگ کشور که از سوی ستاد مبارزه و کنترل کرونا آغاز شده،باعث آسیب به قالیشویی‌ها شده است.حمید محمدی، رئیس اتحادیه قالیشویان تهران در این خصوص گفت: «دولت و ستاد ملی مبارزه با کرونا محدودیت فعالیتی برای اتحادیه قالیشویان اعمال نکرده است، اما این واحدها حق فعالیت تا ساعت ۲۰ را دارند.فعالیت اعضای اتحادیه و کارخانه‌های قالیشویی در این ایام به حداقل خود رسیده و واحدها با ۱۰ تا ۲۰ درصد ظرفیت و نیروهای خود فعالیت می‌کنند.»رئیس اتحادیه قالیشویان تهران بیان کرد: «دلیل این کاهش فعالیت‌ها تعطیلی بسیاری از دفاتر و اداره‌ها است به‌طوری که هیچ سفارشی برای شست‌وشو از سوی این مراکز نداریم و معدود سفارش‌ها از سوی واحدهای مسکونی است.»

محمدی ادامه داد:«البته همیشه در این مواقع از سال فعالیت قالیشویان تعریف خاصی نداشت، اما امیدواریم که با نزدیک شدن به ایام نوروز فعالیت واحدهای قالیشویی با رعایت تمام دستورالعمل‌های بهداشتی بیشتر آغاز و از ضرر بیش از حد آنها جلوگیری شود.»

وی با اشاره به حضور وانت بارهای تحویل قالی در زمان طرح محدودیت تردد تصریح کرد:« از سوی دولت و ستاد ملی کرونا زیر ساختی برای حضور وانت بارهای تحویل قالی در زمان طرح محدودیت تردد تعریف نشده از طرفی هم به‌دلیل کاهش سفارش‌ها، قالیشویان فعالیت خود را تا ساعت ۲۱ به اتمام می‌رسانند.»

رئیس اتحادیه قالیشویان در پایان گفت: «دولت چندی پیش اظهار پرداخت وام بیکاری به واحدهای صنفی کرد، اما تا امروز هیچ‌یک از ۴۰۰ واحد صنفی و اعضای آنها وام یا بسته معیشتی از سوی دولت دریافت نکرده‌اند. سازمان تامین‌اجتماعی همکاری خوبی با اعضای تحت نظارت اتحادیه قالیشویان ندارد به‌طوری که بیمه و حق بازنشستگی آنها طبق روال خاص خود پیش نمی‌رود.»

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن