لزوم تولید ۲۰ مگاوات برق خورشیدی تا سال ۱۴۰۰ در اصفهان

شماره روزنامه: ۴۲۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۳۲۵۳۳۰ استان‌ها

دنیای اقتصاد – اصفهان : رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر اصفهان گفت: بر اساس طرح تبدیل اصفهان به شهر خورشیدی، شهرداری باید برنامه‌ای تنظیم کند تا در سال ۱۴۰۰ حدود ۲۰ مگاوات برق خورشیدی در این شهر تولید شود.

کوروش خسروی افزود: از سه ماه پیش مطالعه‌ای درباره اینکه «اصفهان اکنون چه میزان از انرژی خورشیدی استفاده می‌کند و بر اثر استفاده نکردن از این انرژی چه میزان زیان می‌دهد» در مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر شروع شد. وی اضافه کرد: اصفهانی‌ها سالانه حدود ۵۳۰میلیارد تومان هزینه بابت خرید برق و ۳۸۶میلیارد تومان بابت خرید گاز می‌پردازند.

خسروی افزود: طرح تبدیل اصفهان به شهر خورشیدی به این منظور طراحی شد تا با همت شهرداری، شهروندان، سرمایه‌گذاران و سازمان‌های مستقر در شهرداری به سمت استفاده از انرژی‌های خورشیدی حرکت کنند.وی خاطرنشان کرد: انرژی‌های تجدیدپذیر از منابع جدید خلق ثروت در دنیا است و خورشید نیز یکی از منابع انرژی‌های تجدیدپذیر محسوب می‌شود که ایران به ویژه اصفهان به میزان بسیاری از این نعمت برخوردار است.رئیس مرکز مطالعات و پژوهش‌های شورای شهر اصفهان اضافه کرد: انواع مشوق‌ها، اجبارها، الزامات و فعالیت‌های فرهنگی را در این زمینه پیش‌بینی کرده‌ایم تا این هدف مهم تحقق یابد.

 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن