ایستادگی ۱۰۰۰چهره، ‌ برابر ادغام استودیوها

 در این نامه که توسط نیویورک تایمز منتشر شده، آمده است: ما عمیقا نگران این ادغام هستیم که منافع گروه کوچکی از ذی‌نفعان قدرتمند را بر منافع عمومی گسترده‌تر اولویت می‌دهد. تمامیت، استقلال و تنوع صنعت ما به شدت به خطر خواهد افتاد. رقابت برای یک اقتصاد سالم و یک دموکراسی سالم ضروری است. مقررات و اجرای دقیق نیز ضروری است.اواخر فوریه پارامونت که توسط دیوید الیسون اداره می‌شود، پس از نبرد با نتفلیکس بر سر رقم پیشنهادی، موفق شد تا به عنوان خریدار شرکت برادران وارنر به مبلغ ۱۱۱‌میلیارد دلار یکه تاز میدان شود. در پاسخ به این نامه، پارامونت هم بیانیه‌ای طولانی منتشر کرد که در آن آمده این نگرانی‌ها را می‌شنود و درک می‌کند و به تعهد خود برای حفاظت و گسترش خلاقیت احترام می‌گذارد.

 در نامه پارامونت تاکید شده است: ما می‌دانیم که صنعت با اختلال قابل‌توجهی روبه‌رو شده و در این مقطع نیاز به شرکت‌های قوی، خلاق و با سرمایه خوب است که بتوانند به سرمایه‌گذاری در داستان‌سرایی ادامه دهند.

 این معامله نقاط قوت مکمل هم را گرد می‌آورد تا شرکتی ایجاد کند که بتواند به پروژه‌های بیشتری چراغ سبز نشان دهد، از ایده‌های جسورانه حمایت کند، از استعدادها در مراحل مختلف شغلی‌شان حمایت کند و داستان‌هایی را در مقیاسی واقعا جهانی برای مخاطبان به ارمغان بیاورد.