پلن آمریکا برای تغییر بازدارندگی هستهای در جهان
به گزارش اقتصادنیوز، ولادیمیر پوتین، رئیس جمهور روسیه، شمشیرهای اتمی خود را به گونه ای به صدا در می آورد که نیکیتا خروشچف، رهبر شوروی برای همه یادآوری می شود. شی جین پینگ، رئیس جمهوری چین میز به دنبال مجهز کردن زرادخانه هسته ای چین است، پروژه ای که اندازه و گستره آن را فرمانده بازنشسته مرکز استراتژیک ایالات متحده "نفس گیر" توصیف کرده است. رهبران روسیه و چین همچنین معاهده "دوستی بدون محدودیت" را امضا کردند. در این میان کیم جونگ اون، رهبر کره شمالیسلاح و نیرو برای حمایت از جنگ روسیه در اوکراین فراهم می کند و از همین رو پیونگ یانگ به دنبال بهبود توانایی خود برای ضربه زدن به همسایگانش و ایالات متحده با تکیه بر سلاح هسته ای است، این همان رویکردی است که کره شمالی با آزمایش موشک بالستیک قاره پیما (ICBM) به رخ کشیده است. در همین راستا نشریه فارن افرز یادداشتی را منتشر کرده و اقتصادنیوز آن را در دوبخش ترجمه کرده که بخش نخست در ادامه آمده است.
تحولات حاکم چالش های گسترده ای را برای امنیت ملی ایالات متحده ایجاد می کند. ایالات متحده دیگر نمی تواند خطرات هسته ای را نادیده گرفته و بر بازدارندگی یک دشمن متمرکز شود. برای پرداختن به این واقعیت جدید، دولت بایدن دستورالعمل هدف گیری هسته ای ایالات متحده را تغییر داده تا بتواند همزمان چین و روسیه را فعل و انفعال های بیشتر بازدارد. این کشور همچنین برای توسعه سیستم های حمل و نقل هسته ای، سکوها و کلاهک های جدید تعریف کرده است. اما تلاشهای واشنگتن برای مدرنسازی بازدارندگی هستهای قدیمی ایالات متحده به دلیل ظرفیت ناکافی پایه صنعتی، کمبود مواد و نیروی کار، و شکافهای بودجه با مشکل مواجه شده است. آنچه باید انجام شود روشن است: دولت بعدی باید از بازنگری گسترده سیاست بازدارندگی هسته ای یا برنامه های نوسازی صرف نظر کند. چرا که نوسازی و حل مشکلات در اولویت قرار دارد.
مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «فرمول ترامپ برای افزایش بازدارندگی هستهای/ واشنگتن برای عبور از اژدرهای روسیه و چین و کره شمالی چه نقشهای دارد؟» بخوانید.
بخش سایتخوان، صرفا بازتابدهنده اخبار رسانههای رسمی کشور است.