شماره روزنامه ۶۱۲۲
|

  • سرگذشت ۱۰ روز بازار خودرو

    دنیای اقتصاد: بررسی بازار خودرو در ۱۰روز گذشته حکایت از آن دارد که چالش‌های منطقه‌ای، چندان تاثیری بر بازار نداشته است؛ به‌طوری‌که در این بازه، قیمت محصولات داخلی ۱.۲درصد و بهای خودروهای مونتاژی نزدیک به نیم‌درصد صعود کردند. عدم نوسان شدید نرخ ارز مهم‌ترین دلیل در این زمینه عنوان می‌شود.
  • خودروسازی اروپا در وضع هشدار

    دنیای اقتصاد – گروه اقتصاد بین‌الملل: هشدارهای صادرشده از طرف شرکت‌های خودروسازی از جمله فولکس واگن و استلانتیس در مورد افت سودآوری، این نگرانی را ایجاد کرده که صنعت خودروی اروپا وارد دوره‌ای از رکودی عمیق‌تر و طولانی‌تر خواهد شد.
  • تامین برق ۱۲۶ جایگاه شارژ خودرو

    دنیای اقتصاد: مدیرعامل شرکت توزیع نیروی برق تهران بزرگ گفت: مقرر شده به ۱۲۶ جایگاه شارژ خودروهای برقی با ایجاد زیرساخت‌های لازم با اولویت استفاده از انرژی‌های نو و تجدیدپذیر، برق‌رسانی شود.
  • شکایت خودرویی چین از ترکیه

    دنیای اقتصاد:‌ چین از ترکیه به دلیل اعمال تعرفه‌های سنگین روی خودروهای برقی به سازمان جهانی تجارت شکایت کرد.
  • ضرر کاهش فروش خودروهای برقی به باتری‌ساز کره‌ای

    دنیای اقتصاد: کاهش فروش جهانی خودروهای برقی به ال‌جی انرژی سولوشن آسیب رسانده و سود سه‌ماهه سوم باتری‌ساز کره‌ای تقریبا ۴۰درصد کاهش یافته است.
  • برنامه فروش بی‌وای‌دی در مکزیک

    دنیای اقتصاد: بی‌وای‌دی، فروش خودروهای برقی در مکزیک را در سال ۲۰۲۵ به ۱۰۰هزار دستگاه افزایش می‌دهد. رئیس مکزیکی این شرکت اعلام کرد، بی‌وای‌دی انتظار دارد امسال ۵۰هزار خودروی الکتریکی در مکزیک و سپس ۱۰۰هزار دستگاه در سال ۲۰۲۵ بفروشد.
  • واردات قطعه ۶.۵ برابر خودرو

    دنیای اقتصاد: با وجود تسریع واردات خودرو از ابتدای سال جاری تاکنون، باز هم سیاستگذار تمایل به مونتاژ خودرو به جای واردات دارد. مستندات این ادعا نیز آمارهای ارائه‌شده از سوی گمرک است. طبق آمارهای رسمی، ارز واردات قطعه در ۶ماه نخست امسال بیش از ۶.۵برابر ارز تخصیصی به واردات خودرو بوده است. این موضوع نشان‌دهنده آن است که رویه سال گذشته مبنی بر ارجحیت مونتاژ به واردات آن هم با بهای زیاد در حال تکرار است. این رویه نه تنها منجر به تنظیم بازار خودرو نشده، بلکه بازار انحصاری را در اختیار مونتاژکاران قرار داده است.
  • دومینوی واگذاری دارایی‌های خودروسازان

    دنیای اقتصاد: تامین نقدینگی خودروسازان از محل فروش اموال مازاد و سهام، وارد فاز جدیدی شده است، آن هم در شرایطی که مزایده‌های اخیر بابت فروش برخی زیرمجموعه‌ها، نتیجه در بر نداشت.
  • ترخیص هوشمند خودرو از گمرک

    دنیای اقتصاد: گمرک ایران از انجام تشریفات گمرکی ۶۶۰دستگاه خودروی چانگان در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند خبر داد.
  • هفته طلایی خودروهای برقی در چین

    دنیای اقتصاد: بسته محرک چین به فروش خودروهای برقی در تعطیلات یک‌هفته‌ای کمک کرد و یکی از تولیدکنندگان، آن را به عنوان «بهترین هفته طلایی در چندین سال اخیر» توصیف کرد.
  • سرمایه‌گذاری خودروساز چینی در ترکیه

    دنیای اقتصاد: خبرگزاری رویترز گزارش کرده که چری، خودروساز چینی، در مراحل نهایی مذاکرات با دولت ترکیه برای سرمایه‌گذاری در این کشور است. این مذاکرات پس از توافق مشابهی با شرکت BYD چین انجام می‌شود که در آن BYD کارخانه‌ای با سرمایه‌گذاری یک‌میلیارد دلار در ترکیه تاسیس خواهد کرد.
  • رکورد جدید سوپرکار بنز

    دنیای اقتصاد: AMG، زیرمجموعه خودروهای اسپرت مرسدس بنز با سوپرکار خود به نام «وان» (One) رکورد تازه‌ای در پیست نوربرگ‌رینگ ثبت کرد.به گزارش بی‌بی‌سی، پیست نوربرگ‌رینگ در آلمان از قدیمی‌ترین پیست‌های اتومبیلرانی جهان است.
  • بار سنگین خودروی دولتی

    دنیای اقتصاد: در شرایط کنونی بسیاری از تعهدات خودرویی دولت سیزدهم که بر دوش سیاستگذار دولت چهاردهم گذاشته شده، بلاتکلیف مانده است. اصلاح قیمت خودرو، واردات دست‌دوم‌ها و خودروی جانبازان و در نهایت بار سنگین تیراژ تعیین‌شده، از جمله تعهداتی است که هنوز اظهارنظر شفافی درباره آنها صورت نگرفته است.
  • چشم‌پوشی از خط‌ کش آلایندگی در واردات خودرو

    دنیای اقتصاد: با نزدیک شدن به فصل سرما نگرانی‌ها در مورد آلودگی هوای کلانشهرها دوباره به دغدغه‌ای عمومی تبدیل شده است. عبور و مرور خودروهایی که مصرف سوخت بالایی دارند یکی از دلایل اصلی آلودگی هواست، ولی گویا عزم جدی برای کاهش مصرف‌ سوخت و آلایندگی خودروهای تولیدی و وارداتی در میان سیاستگذاران وجود ندارد. طبق آخرین آمار منتشره، وسایل نقلیه سهم ۷۰درصدی از آلودگی هوای شهر تهران دارند. این در شرایطی است که برای مثال سهم آلایندگی کل صنایع در این رده‌بندی تنها هفت‌درصد است.
  • ترخیص ۲۴۹خودروی وارداتی

    تسنیم: دومین محموله خودروهای سواری شامل تعداد ۲۴۹دستگاه خودرو در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند یکشنبه‌شب از گمرک غرب تهران ترخیص شد. مطابق اعلام گمرک، برای ترخیص این محموله نظر سازمان‌های همجوار به‌صورت سیستمی اخذ و با انجام تشریفات گمرکی مربوطه در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند از گمرک غرب تهران ترخیص و از در خروج واردات خارج شد. اولین محموله خودروهای سواری در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند نیز پنج‌شنبه‌شب (۵ مهرماه) از گمرک غرب تهران ترخیص شده بود. این محموله شامل تعداد ۹۷دستگاه خودروی سواری با نشان تجاری سوزوکی بود که پس از اظهار در سامانه جدید گمرک هوشمند تشریفات گمرکی مربوطه انجام شد. برای ترخیص این محموله نظر سازمان‌های همجوار به‌صورت سیستمی اخذ و با انجام تشریفات گمرکی مربوطه در بستر سامانه جدید گمرک هوشمند از گمرک غرب تهران ترخیص و از در خروج واردات خارج شد.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر