شماره روزنامه ۵۸۳۴
|

  • اضافه‌بار در شرکت‌های هوایی

    دنیای‌اقتصاد-رضا دهقان: بر اساس اعلام مسوولان انجمن شرکت‌های هواپیمایی، این انجمن پیگیر اجرای قانون آزادسازی قیمت بلیت هواپیما بوده و این مساله در ستاد تنظیم بازار مطرح شده است. به گونه‌ای که شرکت‌های هواپیمایی معتقدند با آزادسازی قیمت بلیت، رقابت بهتری در صنعت حمل‌‌ونقل هوایی خواهد افتاد. پیشنهاد به این صورت است که کف قیمت بلیت‌‌های هواپیمایی بر اساس قیمت تمام شده ایرلاین‌‌ها مشخص شود و سقف قیمتی بلیت نیز رقابتی باشد.
  • ابراز تمایل بلاروس برای مشارکت در کریدور شمال- جنوب

    همایش فرصت‌های تجاری دریای خزر در آستاراخان روسیه با حضور جمعی از مقامات کشورهای حاشیه این دریا برگزار شد.
  • توسعه حمل و نقل ریلی در دستورکار وزارت راه و شهرسازی

    به گزارش «دنیای‌اقتصاد»، وزیر راه و شهرسازی در حاشیه دهمین نمایشگاه بین‌المللی حمل‌ونقل ریلی در جمع خبرنگاران با اشاره به اهمیت صنعت حمل و نقل ریلی گفت: برای این بخش از حمل و نقل در برنامه هفتم توسعه، هدف‌گذاری رشد ۸درصدی در ۵سال آتی در نظر گرفته شده و برای تحقق آن نیازمند سرمایه‌گذاری هستیم.
  • هم داور، هم بازیگر

    دنیای اقتصاد- رضا دهقان: تشکیل سازمان تنظیم‌‌‌‌کننده قوانین و مقررات صنعت ریلی کشور یکی از موضوعاتی است که نه تنها مورد تایید کارشناسان این حوزه بلکه مورد توجه مسوولان مرتبط نیز هست. در این زمینه برخی کارشناسان معتقدند این سازمان باید خارج شرکت راه‌‌‌‌آهن تشکیل شده و تمامی‌‌‌‌موارد را بررسی، تعریف، تدوین و عملیاتی کند.
  • افزایش ۱۵۳درصدی‌ عملکرد کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران در بندر چابهار

    با افزایش سرمایه‌گذاری در زیرساخت‌‌های بندر شهید بهشتی چابهار و تردد کشتی‌‌های با آبخور بالا در این بندر حجم عملکرد گروه کشتیرانی در بندر چابهار افزایش ۱۵۳ درصدی داشته است.
  • تبیین فرصت‌‌‌های همکاری‌‌‌های جامع ترانزیتی ایران، افغانستان و چین

    معاون حمل‌‌‌ونقل وزیر راه و شهرسازی گفت: در راستای تحقق سیاست‌‌‌های کلی و احکام برنامه هفتم توسعه در زمینه ترانزیت و لجستیک و به فعلیت رساندن مزیت‌‌‌های ژئوپلیتیکی کشور، تدوین و پیاده‌سازی الگو و چارچوبی جامع برای توسعه و تقویت همکاری‌‌‌های مشترک ترانزیتی با چین و افغانستان، در وزارت راه و شهرسازی پیگیری می‌شود.
  • یارانه ریل به جاده

    دنیای‌اقتصاد، رضا دهقان: با وجود تاکید اسناد بالادستی شامل سند چشم‌انداز ۱۴۰۴ و برنامه‌های توسعه‌ای مبنی بر افزایش سهم ریلی در جابه‌جایی بار و مسافر، اما عملکرد حمل بار توسط حمل‌ونقل ریلی در سال‌های اخیر روند کاهشی داشته است. بر اساس آمارهای منتشر شده توسط راه‌آهن جمهوری اسلامی، مجموع تناژ بارگیری شده توسط بخش ریلی در ۴ ماه ابتدای سال‌جاری به میزان ۱۵ میلیون و ۱۴‌هزار و ۴۲۷ تن بوده که به ترتیب نسبت به سال ۱۴۰۱ به میزان ۶/ ۱ درصد، نسبت به سال ۱۴۰۰ به میزان ۳/ ۸درصد و نسبت به سال ۱۳۹۹ به میزان ۳/ ۱۱‌درصد کاهش را نشان می‌دهد.
  • برگزاری همایش گمرک تخصصی «فاوا» در منطقه ویژه اقتصادی پیام

    همایش یک روزه گمرک تخصصی فاوا روز دوشنبه بیستم شهریورماه در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام برگزار شد. به گزارش روابط عمومی منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، در این همایش بیش از ۱۵۰تولیدکننده، نماینده و مدیران عامل شرکت‌های حوزه فناوری نوین، تجهیزات آی‌سی‌تی و واردکنندگان و صادرکنندگان فعال در این حوزه در همایش گمرک تخصصی فاوا در این منطقه شرکت کردند.
  • ایجاد خط مستقیم کانتینری از بندر چابهار به هند

    گروه کشتیرانی جمهوری اسلامی ایران از راه‌اندازی خط مستقیم کانتینری از بندر شهید بهشتی چابهار به بندر ناواشیوای هند (بمبئی) خبر داد.
  • انجام ۲۹۶۲ پرواز، اعزام ۸۶۳ رام قطار

    وزیر راه و شهرسازی با تشریح آمار سفرهای اربعین در حوزه‌‌‌های جاده‌‌‌ای، هوایی و ریلی از انجام ۲۹۶۲ پرواز با ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ مسافر، اعزام ۸۶۳ رام قطار و برقراری بیش از ۱۰۰ هزار سفر توسط تاکسی‌‌‌های اینترنتی خبر داد. به گزارش خبرنگار پایگاه خبری وزارت راه و شهرسازی، مهرداد بذرپاش وزیر راه و شهرسازی گفت: در سفرهای اربعین ۱۴۰۲ از ۲۷ مرداد تا ۱۸ شهریور ۳۷۹ هزار و ۳۱۹ مسافر از طریق ناوگان هوایی، یک میلیون و ۲۳ هزار و ۳۵۹ زائر توسط ۴۹۱۲۶ سفر با ناوگان عمومی جاده‌ای در مسیر رفت و ۸۶۰ هزار و ۶۳ زائر در مسیر برگشت با ناوگان جاده‌ای عمومی جا به جا شدند.
  • پروژه یک میلیارد دلاری در حمل‏‏‌ونقل دریایی

    دنیای‌اقتصاد- رضا دهقان: نقش ناوگان حمل‌‌‌ونقل دریایی در زنجیره ارزش حمل‌‌‌ونقل دریایی، حیاتی است. به گونه‌‌‌ای که یکی از شاخص‌‌‌های رشد حمل‌‌‌ونقل دریایی توسعه و به‌‌‌روزرسانی ناوگان آن به منظور تردد مطلوب به بنادر بزرگ جهان است، اما با وجود این اهمیت، ناوگان حمل‌‌‌ونقل دریایی کشور دچار فرسودگی است؛ اخیرا رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس گفته ناوگان دریایی به شدت فرسوده شده و میانگین سنی آن ۲۰ سال است. در حالی که ناوگان بالای ۱۵ سال سن سودده نیست و باید نوسازی شود. به گفته وی برای نوسازی ظرفیت موجود به حدود ۱۰ میلیارد دلار سرمایه‌گذاری نیاز است.
  • ترویج فناوری‌‌‌های نوین دریایی در راستای قوانین IMO

    مجید علی‌نازی در دومین رویداد فناوری و کارآفرینی دریایی (MTS) بر تقویت بخش فناوری و هوشمندسازی بنادر در راستای قوانین سازمان بین‌المللی دریانوردی (IMO) تاکید کرد.
  • ارزش دارایی‌‌‌های گروه کشتیرانی به دریانوردان است

    ارزش دارایی‌‌‌های گروه کشتیرانی به دریانوردان است؛ ارزش دارایی‌‌‌های گروه کشتیرانی فقط کشتی‌‌‌ها و ناوگان آن نیست، بلکه نیروی انسانی مقتدر و متوکل است.
  • صف اتوبوسی مسافران قطار

    دنیای‌اقتصاد- رضا دهقان: سال‌هاست که بیشترین تمرکز و سرمایه‌گذاری در حوزه حمل‌‌‌ونقل جاده‌‌‌ای بوده و بیشترین سوخت و یارانه به این حوزه تخصیص داده شده است. این در حالی است که حمل‌‌‌ونقل جاده‌‌‌ای سالانه جان ١٧‌هزار نفر را می‌گیرد. سال‌ها حوزه ریلی کنار گذاشته شده بود و بیشتر توجه به سمت حمل‌ونقل جاده‌‌‌ای بوده‌؛ حوزه‌‌‌ای که بیشترین یارانه سوخت را دریافت کرده و بیشترین تصادفات و کشته را داشته است. به گفته مدیرعامل شرکت راه‌‌‌آهن، صنعت حمل‌‌‌ونقل ریلی نقش مهمی‌‌‌ در اعتلای کشور داشته است، اما اکنون با وضعیت موجود نه‌تنها نقشی در توسعه کشور نداشته، بلکه شاهد عقب‌ماندگی مزمن شده است. شرکت راه‌‌‌آهن در وضعیت عدم‌پرداخت ۷‌هزار و ۷۰۰ میلیارد تومان بودجه از سوی سازمان برنامه و بودجه قرار دارد که کمر این حوزه را خم کرده است.
  • سرمایه‌گذاری ۲۵ همت در منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام

    به گزارش روابط عمومی‌‌‌ منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام، مدیرعامل منطقه ویژه اقتصادی و فرودگاه بین‌المللی پیام گفت: سرمایه‌گذاران و صنایع، از سال‌های گذشته تاکنون حدود ۲۵‌هزار میلیارد تومان در این منطقه سرمایه‌گذاری کردند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر
مدیران خودرو