شماره روزنامه ۶۴۶۷
|

گزارش ویدئویی «دنیای اقتصاد» از دلایل تمایل امارات به کریپتو؛

چرا امارات متحده عربی به دنبال تبدیل شدن به قطب امور مالی دیجیتال در جهان است؟ در این ویدیو دلایل تمایل امارات به کریپتو تشریح شده است.

عامل انسانی در آستانه حذف از فضای وب‌؛

در سال‌های اخیر همزمان با گسترش استفاده از هوش مصنوعی، ادعایی مبنی بر «اینترنت مرده» مطرح می‌شود که بر اساس آن، امروزه بخش عمده محتوای اینترنت توسط ربات‌ها، هوش مصنوعی و سیستم‌های خودکار تولید می‌شوند و تعاملات انسانی واقعی به شدت کاهش یافته یا مرده است.

اخبار بازار دیجیتال روزنامه شماره ۶۴۵۵

    دوشنبه، ۱۷ آذر ۱۴۰۴
  •  پلتفرم‌های اعتبار خرید با رشد ۴ برابری تقاضا در جمعه‌سیاه مواجه شدند؛

    روزنامه شماره ۶۴۵۵

    شیفت مردم به خرید قسطی

    در سال‌های اخیر با تشدید تورم، عمده خریدهای اقشار مختلف جامعه متمرکز بر خرید اعتباری و قسطی بوده؛ تا جایی که روند معاملات بلک‌فرایدی امسال در ایران را هم متحول کرد.
  • زاکربرگ از «آینده» طرح خود ناامید شده است؟

    روزنامه شماره ۶۴۵۵

    متاورس رو به احتضار

    دنیای اقتصاد: شرکت متا پلتفرمز در حال برنامه‌ریزی برای کاهش هزینه‌های متاورس است، عرصه‌ای که مارک زاکربرگ زمانی آن را آینده‌ شرکت نامیده بود. به نوشته روزنامه وال‌استریت ژورنال به گفته‌ فردی آشنا با این موضوع، تغییرات پیشنهادی بخشی از برنامه‌ریزی بودجه‌ سالانه‌ متا برای سال ۲۰۲۶ است و شرکت «بای‌مگان بروسکی و جورج‌ولز» قصد دارد هزینه‌ها را از متاورس به پوشیدنی‌های هوش مصنوعی تغییر دهد. چندین شرکت فناوری از جمله اپل در حال کار روی دستگاه‌های پوشیدنی هستند که معتقدند ممکن است به پلتفرم محاسباتی بزرگ بعدی تبدیل شوند.
  • رئیس‌جمهوری دستور سیاه کردن سیم‌کارت‌های سفید را داد

    روزنامه شماره ۶۴۵۵

    مساله فیلترینگ است!

    دنیای اقتصاد: ابتدای ماه جاری بود که با به‌روزرسانی پلتفرم ایکس یک تبعیض و رانت دیجیتال بزرگ در اکوسیستم اینترنت ایران افشا شد؛ دسترسی برخی از چهره‌های دولتی، سیاسی و اصحاب رسانه به اینترنت آزاد با سیم‌کارت‌های سفید. این موضوع با واکنش و انتقاد کاربران و کنشگران مواجه شد و برخی صاحبان سیم‌کارت‌های سفید شروع به بیان توجیهات کردند. روز گذشته هم رئیس‌جمهوری در مراسم روز دانشجو اعلام کرد که دستور داده است تا سیم‌کارت‌های سفید، سیاه شوند.
  • خداحافظ بنگاه املاک! سلام الگوریتم

    تصور کنید نیمه‌شب در خانه‌ای آرام نشسته‌اید. موبایل را باز می‌کنید و وارد یک اپلیکیشن خرید ملک می‌شوید. وارد فضای سه‌بعدی می‌شوید، خانه را قدم‌به‌قدم طی می‌کنید، سقف را بالا می‌برید، لوله‌کشی را با داده‌های حسگرها چک می‌کنید، در نمایی دیگر نور آفتاب را در ساعت ۹ صبح بررسی می‌کنید.
  • تاخیر در انتشار عینک‌های جدید متا

    دنیای اقتصاد: طبق گزارش‌ها، متا عرضه عینک واقعیت ترکیبی را تا سال ۲۰۲۷ به تعویق انداخت. به گزارش بیزینس اینسایدر، متا در حال توسعه عینک‌های واقعیت ترکیبی جدید با نام رمز فونیکس است، اما تاریخ انتشار آنها از نیمه دوم ۲۰۲۶ به نیمه اول ۲۰۲۷ موکول شده است.
۱