شماره روزنامه ۶۱۹۷
|

ویژه نامه

  • لایحه رفع موانع تولید را از بلاتکلیفی نجات دهید

    استاندار تهران از نقش کارآفرینان استان در شرایط تشدید تحریم های خارجی و داخلی قدردانی کرد. مهندس سید حسین هاشمی در ششمین همایش تجلیل از صادرکنندگان برتر استان تهران گفت: من در مجلس هم مطرح کردم اثرات تحریم های داخلی از تحریم های خارجی حداقل در بخش تولید کمتر نبوده و نیست. وی اضافه کرد: من به این نوع همایش ها علاقمندم و راه نجات کشور را تولید منتهی به صادرات می دانم و از این بابت شما خوب کار کردید.
    استاندار با اشاره به تحریم‌های بی سابقه ای که در دنیا علیه کشور ما انجام شده اظهار داشت: برای روان سازی این تحریم ها، در برنامه پنجم پنجره واحد را مصوب کردیم که متاسفانه تصویب نشد.
  • ۷۵ نفر به مرحله دوم راه یافتند

    مرحله اول ارزیابی از ۹۲ شرکت متقاضی دریافت اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان استان تهران برگزار شد. سعید محمدی پور دبیر برگزاری دومین همایش اعطای گواهینامه رعایت حقوق مصرف کنندگان استان تهران با اعلام خبر فوق گفت: در پایان این مرحله تعداد ۱۷ شرکت براساس ارزیابی انجام شده از فرم شماره یک خود اظهاری متقاضیان حذف و ۷۵ شرکت باقیمانده به مرحله دوم راه یافتند.
    وی افزود: در مرحله دوم ارزیابی از مستندات متقاضیان مطابق استانداردهای سازمان حمایت از حقوق مصرف کنندگان انجام و مورد بررسی و دقت نظر قرار می گیرد.
  • کنفرانس بین المللی هلدینگ ایران و معرفی هلدینگ های برتر

    کنفرانس بین المللی هلدینگ ایران با هدف ارائه نقش هلدینگ‌ها در توسعه اقتصادی کشور و برون رفت از رکود اقتصادی ۱۳ بهمن ماه سال جاری در مرکز همایش های بین المللی صدا و سیما برگزار می شود. سید علی صدری رئیس هیات مدیره خانه صنعت، معدن و تجارت جوانان ایران با اعلام این خبر گفت: در این همایش که با حضور مدیران عالی رتبه کشور، روسای اتاق های بازرگانی ، مدیران ۵۰۰ هلدینگ برتر کشور و ۵ هلدینگ بین المللی از کشورهای آلمان، ایتالیا، فرانسه، ترکیه و امارات متحده عربی و رایزنان بازرگانی سفارت خانه های خارجی در ایران و سرمایه گذاران بخش خصوصی و اندیشمندان دانشگاهی برگزار می‌شود از هلدینگ های برتر ایران نیز با اهدای لوح و تندیس تجلیل خواهد شد.
  • قانون جدید نظام صنفی را ابلاغ کنید

    نقش اصناف به خصوص در بخش بازرگانی داخلی به عنوان یک محور اقتصادی تاکنون جدی گرفته نشده و برخوردهای سیاسی و گروهی با این بخش موجب شده کشور تاوان سنگینی بپردازد. با این وجود، این بخش هرگز از مدار و خط ترسیم شده خود خارج نشده و به ویژه در دو دهه اخیر مقاوم و مستحکم در همه عرصه ها حضور داشته و از مواضع خود عقب نشینی نکرده است . علی فاضلی رئیس اتاق اصناف ایران در نشست ستاد سرمایه گذاری در اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی تهران که با حضور هاشمی استاندار، آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن وکشاورزی تهران و سایر مسئولان اتاق برگزار شد ، با بیان این مطلب گفت: در دویست سال اخیر کشور ما پنج جنگ و دو انقلاب را پشت سرگذاشته و از جنبش تنباکو تا امروز، نقش اصناف در تمامی این رویدادها بسیار پررنگ بوده و در همه زمانها، روحانیت و اصناف لازم و ملزوم یکدیگر بوده اند.
  • استقبال از روند تولید در مجتمع تولیدی ماتریس

    رئیس اتاق اصناف ایران هفته گذشته در یک سفر غیر مترقبه به شهرک صنعتی پرند از کارخانه مجتمع تولیدی ماتریس بازدید کرد. در این بازدید که با هدف توجیه و آشنایی با اهداف تولیدی این مجتمع صورت گرفت، مدیران ارشد ماتریس حضور داشتند و توضیحات لازم را ارائه کردند.
    علی فاضلی در پایان این بازدید طی گفت و گویی با خبرنگار ما گفت: مدتها بود که قصد داشتم با توجه به تشدید اختلافات جدی بین این مجتمع تولیدی و اتحادیه مربوطه از نزدیک کارخانه ماتریس را مورد بازدید قرار دهیم که این امر ۲۵ آبان ماه جاری امکان پذیر شد.
  • اعطای تندیس واحد برتر صادراتی به شرکت سیمان ایلام

    در ششمین جشنواره تجلیل از صادرکنندگان برتر استان تهران از شرکت سیمان ایلام به مدیرعاملی مهندس حامد اصل روستا به پاس اهتمام جدی به صادرات و ارز آوری برای کشور و تعهد عملی به حفظ محیط زیست و منابع طبیعی تقدیر و لوح و تندیس صادرکننده برتر به وی اعطا شد. شرکت سیمان ایلام یکی از زیر مجموعه های هلدینگ سیمان تهران و سرمایه گذاری امید است که هم اکنون در مجموع با ظرفیت تولید ۵۳۰۰ تن سیمان در روز به فعالیت تولیدی مشغول است که از این میزان تولید ۷۰ درصد آن صادر می شود.
    به گزارش خبرنگار ما، این شرکت زمانی به تولید حداکثر رسید که کشور عراق پس از تهاجم آمریکا و متحدانش به این کشور و سرنگونی صدام به آرامش نسبی رسید و تشنه سیمان به عنوان ماده اولیه ساخت و ساز و توسعه شد که سیمان ایلام به کمک آن رفت.
  • «پلی‌ران» به کمک دولت و بخش خصوصی آمد

    معضل کاهش نزولات آسمانی در یکی دو سال اخیر و ایجاد خشکسالی و شرایط سخت برای منابع آبی کشور به ویژه در تابستان گذشته، لزوم اجرای سیستم های نوین آبیاری و طرح‌های فوری برای استفاده بهینه از آب و نجات مزارع کشاورزی و باغات از بی آبی به عنوان یک پروژه اضطراری را روی میز دولت یازدهم گذاشت. برای مقابله با این وضعیت و همزمان با اعلام اضطرار منابع آبی در چند کلان شهر از جمله تهران، شیراز، اصفهان و کرمان رسما اعلام شد که دولت مبلغ ۱۳۰۰ میلیارد تومان برای مقابله با این مشکل و اجرای سیستم‌های نوین آبیاری تحت فشار برای احیای منابع آبی چند استان در سال جاری اختصاص داده است و ضرورت به کارگیری و نصب تاسیسات و تجهیزات جدید آبیاری تحت فشار و قطره ای در سطح کشور در این مزارع مورد تاکید و اولویت قرار گرفت.
  • ضرورت داشتن برنامه مدون برای رسیدن به رونق اقتصادی

    حسین گروسی نماینده شهریار و عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با بیان این که یکبار برای همیشه از تولید حمایت استراتژیک کنیم گفت: در حالی که براساس قانون باید ۳۰ درصد از درآمد حاصل از اجرای قانون هدفمندی یارانه ها برای حمایت از تولید هزینه شود متاسفانه این امر محقق نشده است.
    وی افزود: در سالهای اخیر عدم حمایت مناسب از بخش تولید در راستای اجرای قانون هدفمندی یارانه ها موجب شد بسیاری از صنایع کشور با مشکلات فراوان مواجه شوند.
    گروسی خاطر نشان ساخت: این موضوع علاوه بر کاهش تولید منجر به افزایش بیکاری نیز شده است.
  • برای صادرات، با رقبا بجنگید

    یحیی آل اسحاق رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران طرح ها و برنامه های این اتاق را در صورت ادامه یا لغو تحریم ها در جمع صادرکنندگان برتر استان در سال ۱۳۹۳ تشریح کرد. وی ابتدا از امیدواری برای لغو تحریم ها گفت و افزود: اولین اثرات لغو تحریم ها در مبادلات اقتصادی و صادرات خواهد بود که اوضاع را مساعد خواهد کرد.
    آل اسحاق تصریح کرد: در صورت ادامه تحریم ها ما طرح های آماده ای داریم و در این فضا که الزامات خاص خودش را دارد تلاش خواهیم کرد با هجمه به اقتصاد ایران مقابله کنیم.
    رئیس اتاق بازرگانی، صنایع، معادن و کشاورزی استان تهران با اشاره به این مطلب که تحت هر شرایطی صادرکنندگان ما باید با رقبا در بازارهای برون مرزی بجنگند گفت: بازارهای دنیا صاحب دارند و در این بازارها هم کالا و هم رقیب حضور دارند و به معنای واقعی، جنگ دشواری به نام جنگ کالا است و باید به نحوی فرایندها را انجام دهیم تا بتوانیم یا بر رقبا غلبه کنیم و یا با آنها مشارکت داشته باشیم.
  • تمایل هند برای سرمایه گذاری در بنادر ایران

    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان تهران از تمایل هند برای سرمایه‌گذاری در بنادر ایران خبر داد و گفت: این کشور سال گذشته اعتباری معادل ۸۵ میلیون دلار برای سرمایه‌گذاری در بندر چابهار اختصاص داد. یدالله صادقی با بیان اینکه هند برای توسعه روابط تجاری خود با ایران هیچ مرزی قائل نیست، افزود: زمینه‌های توسعه مبادلات تجاری ایران و هند بسیار بالاست از این رو ۱۷ آذرماه سال جاری همایشی با هدف بررسی زمینه‌های توسعه همکاری دو کشور برگزار می‌شود. او ادامه داد: در این همایش علاوه بر ارائه راهکارهای توسعه هر چه بیشتر روابط تجاری ایران و هند، پیگیری و تسریع توافق‌نامه ترانزیتی به منظور ایجاد دالان حمل و نقل سه‌جانبه ایران، هند و افغانستان، تجدید نظر در تعرفه‌های واردات دو کشور به ویژه برای کالاهای ایرانی و نیز تسهیل امور کنسولی و اعطای ویزا نیز مورد بررسی مسئولان و فعالان تجاری و اقتصادی دو کشور قرار می‌گیرد.