شماره روزنامه ۶۱۹۸
|

ویژه نامه ماشین آلات سنگین

  • بررسی عرضه و تقاضای ماشین‌آلات سنگین

    بلاتکلیفی در تصمیمات کلان در حوزه عمرانی منجر به عدم تعادل عرضه و تقاضا در این حوزه شده است. خریداران ماشین‌آلات سنگین چند سالی است که به دلیل عدم شفافیت در حوزه مالی پروژه‌های عمرانی، سیاست واحدی در تامین، نگهداری و نوسازی ماشین‌آلات ندارند. به همین دلیل تقاضا در بازار ماشین‌آلات سنگین از الگوی خاصی پیروی نمی‌کند و در نتیجه شرکت‌های واردکننده ماشین‌آلات سنگین نیز در پیش‌بینی تقاضا و انتخاب سبد و تعداد آن سردرگم هستند و متاسفانه در سال‌های اخیر در ثبت سفارش ماشین‌آلات سنگین و متعلقات آن خطای زیادی دارند. به بیان دیگر هرگاه شرکت‌های عمرانی اقدام به خرید ماشین‌آلات راه سازی می‌کنند.، ماشین‌آلاتی که از نظر مشخصات فنی و قیمت با نیاز آن شرکت مطابقت دارد یا در بازار موجود نیست یا تعداد آن کافی نیست، بنابراین چاره‌ای جز خرید ماشین‌آلات نامتناسب (از نظر فنی و قیمت) و گاهی خرید ماشین‌آلات بی‌کیفیت از واردکنندگان بی‌تعهد (بدون خدمات پس از فروش و ...) ندارند. خرید ماشین‌آلات بی کیفیت و بدون گارانتی به معنای توقف پروژه به دلیل خرابی ماشین‌آلات و پابرجا بودن هزینه‌های جاری است. از طرفی واردکنندگان ماشین‌آلات سنگین بنا به دلایلی که اشاره شد امکان پیش بینی صحیحی از میزان تقاضا را ندارند.
  • حضور گسترده شرکت‌های داخلی و خارجی در نمایشگاه ماینکس ۲۰۱۷

    در نمایشگاه ششمین نمایشگاه سالانه فرصتهای سرمایه گذاری در معدن و صنایع معدنی ایران، بیش از ۲۰۰ شرکت داخلی ۵۵ شرکت خارجی به طور مستقیم و یا نمایندگان آنها در زمینه ماشین آلات معدنی، حفاری، ماشین آلات و تجهیزات انتقال مواد معدنی، ذوب فلزات، ابزارهای برش و فراوری سنگ های تزئینی و سنگ‌های قیمتی، تجهیزات و تکنولوژی‌های نوین در معدن، تجهیزات انفجار، مهندسین مشاور، شرکتهای سرمایه گذاری مشارکت کرده ‏اند.
  • نکاتی در خصوص سرویس و نگهداری بیل هیدرولیکی

    در ۱۰ سال گذشته بیل های هیدرولیکی به سرعت تکامل یافته و به طور گسترده ای فراگیر شده اند. سیستم های تقویت کننده و به روز در کنار قدرت مانور بالای این دسته از ماشین آلات باعث شده تا در هر پروژه عمرانی به طور فراگیر از این ماشین آلات استفاده شود، ساعت کار این ماشین آلات نیز به واسطه همین قابلیت مانور و کارایی بالا، بخش قابل توجهی از ۲۴ ساعت شبانه روز را به خود اختصاص می‏دهد.
  • نگاهی به بازار ماشین‌آلات راه‌سازی و معدنی ایران

    میزان استفاده و کاربرد ماشین‌آلات راه‌سازی و معدنی در کشورهای در حال توسعه و توسعه یافته، همواره بیانگر سرعت و آهنگ رشد در این کشورهاست. کارشناسان توسعه از موضوع ماشین‌آلات سنگین به عنوان ابزاری برای شناسایی شرایط کشورها در زمینه توسعه زیربناها و حرکت به سمت رشد اقتصادی بهره می‌برند. متناسب با این پیش‌بینی‌ها برای رشد و توسعه، لزوم برنامه‌ریزی به منظور عرضه به موقع ماشین‌آلات توسط سیاست‌گذاران در دستور کار قرار می‌گیرد. با این وجود در کشور ما و در طول یک دهه گذشته عرضه ماشین‌آلات راه‌سازی و معدنی در برخی مقاطع ارتباط معنا داری با برنامه‌ریزی‌ها و اهداف اقتصادی نداشته و عوامل دیگری در این امر موثر بوده‌اند. به عنوان نمونه میزان واردات ماشین آلات راه‌سازی و معدنی در فاصله سا‌ل‌های ۱۳۹۱ تا ۱۳۹۲ به یکباره به حدود یک سوم کاهش یافته و پس از آن در سال ۱۳۹۳ به دو برابر افزایش می‌یابد. چنین نوسانات شدیدی در عرضه ماشین‌آلات بیش از آنکه حاصل برنامه‌ریزی باشد در نتیجه تاثیر سیاست‌های انبساطی بودجه در مقطعی و به دنبال آن آشکار شدن تاثیرات تحریم‌ها و بلافاصله پس از آن رخ داده است.
  • رویش باورها در دل کویر

  • خصوصیات ماشین‌آلات حفاری DTH

    ماشین‌آلات حفاری از جمله تجهیزات اصلی در مهندسی حفاری و استخراج معدن محسوب می‌شوند، این ماشین‌آلات به دلیل نقش کلیدی در فرایند پیشرفت پروژه‌ها و فعالیت در شرایط سخت‌کاری، لازم است به صورتی اصولی و کیفی طراحی شوند تا بالاترین کارآیی ممکن در حین عملیات را تضمین کنند. ساخت این گونه ماشین‌آلات نیازمند سطح بالایی از تکنولوژی بوده واز این رو توانایی در به کارگیری تکنولوژی‌های پیشرفته در کنار بهره‌مندی از تجربه کافی برای تولیدکنندگان این ماشین‌آلات بسیار اهمیت دارد.
  • تمدید قرارداد نمایندگی «ان‌ اچ ‌ال» توسط آسان خودرو

    قرارداد نمایندگی انحصاری فروش و خدمات پس از فروش دامپتراک «ان‌ اچ ‌ال» توسط شرکت آسان خودرو تمدید شد.
  • مصرف سوخت کمتر- قیمت پایین تر

    شرکت کاترپیلار به تازگی لودر برقی جدید خود را با ۲۵درصد راندمان بالاتر و ۱۰درصد بهره وری بیشتر نسبت به لودر معمولی ۹۸۸k به بازار عرضه کرده است. لودر جدید ۹۸۸KXE کاترپیلار اولین لودر تولیدی برقی این شرکت با راندمان بسیار بالا است که طراحی و مهندسی ساخت این لودر در واقع تلفیقی از لودر ۹۸۸K و لودر ۹۸۶K است. بازدهی بالا در کلیه انواع عملیات های بارگیری که همزمان دغدغه کاهش هزینه سوخت نیز مدنظر است از اهداف مهم طراحی و ساخت این لودر بوده است.