شماره روزنامه ۶۱۸۳
|

ویژه‌نامه سراسری «موسسه نور»

  • موسسه اعتباری نور به زودی وارد بورس اوراق بهادار می شود

    روابط عمومی موسسه اعتباری نور خبرداد: به زودی نماد موسسه اعتباری نور با اخذ مجوز از سازمان بورس اوراق بهادار باز می شود. روابط عمومی موسسه اعتباری نور با بیان اینکه امید است با باز شدن نماد موسسه اعتباری نور در بازار سرمایه، بستر مناسبی برای معاملات سهام این موسسه در بورس اوراق بهادار فراهم شود افزود: با بارشدن نماد این موسسه، سپرده‏گذاران نور بیش از پیش از فعالیت سالم و مطمئن این موسسه که تحت نظارت بانک مرکزی قرار دارد منتفع می شوند.
  • پاسخ‏های یک مقام بانکی به شایعات ورشکستگی بانکها

    مردم از افتتاح هرگونه حساب و سپرده جدید برای تمام موسسات مالی و اعتباری، لیزینگ ها و صندوق های قرض الحسنه (با بیش از یک شعبه) بدون دریافت مجوز از بانک مرکزی خوداری کنند. مدیرکل نظارت بانک مرکزی با بیان اینکه بانک ها با برخی مشکلات مواجه هستند، اما ورشکسته نیستند، گفت: مردم این اطمینان را داشته باشند که بانک مرکزی نظارت کافی بر فعالیت موسسات مجاز دارد.
  • خدمت‏رسانی در ایلام حتی در روز تعطیل رسمی

    شعبه‌ موسسه اعتباری نور در ایلام روز ۱۵ خرداد نیز با وجود تعطیلی رسمی کشور به خدمت‌رسانی به مشتریان خود مشغول بود.
  • لزوم ارائه دقیق برنامه های اشتغال زایی دستگاه های اجرایی برای سال ۹۶

    معاون امور اقتصادی و توسعه منابع استانداری البرز گفت: دستگاه های اجرایی برنامه های اشتغال زایی خود را در سال ۹۶ دقیق تر ارائه دهند. عبادالله کامکار با بیان این مطلب در جلسه اقتصادی و سرمایه گذاری استان که با حضور مدیران دستگاههای اجرایی برگزار شد اظهار داشت: هر دستگاه متولی اشتغال، آمار دقیق تعهد اشتغال خود برای سال جاری را اعلام کند.
  • بازگشت فعالیت موسسه نور به روال عادی

  • سپرده های مردم از سوی صندوق ضمانت سپرده ها ی بانک مرکزی تضمین شده است

    متاسفانه ناکامی سپرده گذاران برخی موسسات در دستیابی به سپرده های خود آتشی را برافروخت که زبانه ای از آن ، موسسه اعتباری نور را که دارای مجوز رسمی از بانک مرکزی ج . ا. ا بوده و بخش قابل توجهی از منابع خود را نزد بانک مرکزی سپرده دارد و تقریبا تمامی سپرده های سپرده گداران را در صندوق ضمانت سپرده بانک مرکزی بیمه نموده است تحت تاثیر قرارداده و موجب نگرانی برخی سپرده گذاران این موسسه گردیده است .
  • تخلفات موسسات غیر مجاز در کشور از سوی دستگاه قضا پیگیری می شود

    به گفته دادستان مرکز البرز موسسات مالی غیر مجازی که تخلف داشته باشند مورد پیگیرد دستگاه قضا قرار خواهند گرفت لذا بانک مرکزی باید نظارت های خود را در این باره افزایش دهد تا هرچه سریع تر مشکلات مردم حل شود. شاکرمی در گفتگو با خبرنگار دنیای اقتصاد مشکل اصلی موسسات و شرکت های تولیدی را در حال حاضر کمبود نقدینگی و مشکلات مربوط به دریافت وام ، تسهیلات و نوسانات نرخ ارز عنوان کرد و افزود: بخشنامه ها، دستورالعمل ها و آیین نامه هایی که دست و پا گیر هستند و پراکندگی دارند موجب می شود بخش تولید و فعالان اقتصادی با مشکل مواجه شوند.
  • وزارت صنعت باید حامی واحدهای تولیدی باشد

    یکصد و سومین جلسه کارگروه ستاد تسهیل و رفع موانع تولیداستان البرز از صبح چهارشنبه گذشته بصورت میدانی، با حضور استاندار،معاون امور اقتصادی و جمعی از مدیران اقتصادی طی بازدید از ۳ واحد تولیدی در شهرستان ساوجبلاغ تشکیل شد و تا ظهر به طول انجامید. در پایان این بازدید مدیران واحدهای تولیدی و صنعتی سوپا(کارخانه تولید تجهیزات پزشکی)،شرکت گلنان تولیدکننده انواع مخلوط های قنادی و کارخانه هیمالیا تولید کننده یخچال در دیدار مشترک با استاندار البرز دغدغه ها و موانع فرا روی تولید را مطرح کردند.
  • سهم مشارکت بانک ها و موسسات مالی در توسعه شهری افزایش می یابد

    بدون تردید همکاری و تعامل بانک ها و موسسات اعتباری با شهرداری ها در تأمین منابع مالی و جلب مشارکت بخش های خصوصی برای توسعه زیرساخت های شهری ، مؤثر و نتیجه بخش بوده و می تواند در تأمین منابع مالی شهرداری ها به منظور توسعه و گسترش پروژه های عمرانی که در راستای خدمت رسانی به شهروندان صورت می گیرد، سهم قابل توجهی داشته باشد.
  • برگزاری دوره آموزشی مبارزه با پولشویی در موسسه اعتباری نور

    دوره آموزش مبارزه با پولشویی کارکنان موسسه اعتباری نور در محل موسسه عالی آموزش بانکداری ایران با حضور ۵۰نفر از روسای شعب سرپرستی استان تهران و کارشناسان واحدهای ستادی ذی‏ربط برگزار شد. به گزارش روابط عمومی موسسه اعتباری نور، مفاهیم، اهداف، ضرورت‏ها، مصادیق و شیوه‏های مبارزه با پولشویی از اهم عناوین و سرفصل‏های این دوره آموزشی بوده است.به شرکت‏کنندگان، گواهینامه گذراندن دوره مبارزه با پولشویی ازسوی موسسه عالی آموزش بانکداری ایران اعطا می‏شود.شرکت‏‏کنندگان در این دوره با از تداوم برگزاری دوره‏های آموزشی کاربردی مرتبط با مشاغل برای ارتقای دانش و مهارت‏های بانکداری استقبال کردند.طبق جدول زمان‏بندی تهیه شده، این دوره تخصصی برای مسوولان کلیه شعب و در سطوح بعدی برای معاونان شعب موسسه اعتباری نور در سطح کشور اجرا خواهد شد.این دوره همچنین برای عموم کارکنان شعب که اطلاع‏رسانی آن در زمان مقرر انجام خواهد شد نیز برگزار می‏شود.
  • ورشکستگی موسسه مالی نور صحت ندارد

    در پی شایعه ورشکستگی موسسه نور تعدادی از مردم روبروی این موسسه مالی تجمع نموده و برخی نیز اقدام به برداشت سرمایه خود نمودند . دادستان کازرون در این خصوص به خبرنگاران گفت : باتوجه به بررسی های صورت گرفته هیچگونه مشکل مالی برای موسسه نور در سطح کشور و سطح شهرستان کازرون وجود ندارد و تمامی مسائل مطرح شده در حد شایعه است . وی گفت : مجموعه دادستانی کازرون با هرگونه شایعه سازی در این رابطه برخورد جدی خواهد نمود .
  • قضاوی خبرداد: راه‌اندازی سامانه کشف تقلب در نظام بانکی

    معاون وزیر اقتصاد با بیان اینکه حجم اسکناس و مسکوک در مبادلات اقتصادی کشور کمتر از سه درصد است، بر لزوم طراحی نرم افزار جامع ذینفع واحد تاکید کرد و از راه‏اندازی سامانه کشف تقلب در نظام بانکی خبرداد. حسین قضاوی با اشاره به راه اندازی سامانه کشف تقلب در بانک ملت، آن را از کاراترین نرم افزارها در سیستم بانکی کشور خواند و گفت: بخش فناوری اطلاعات این بانک، تجربیات بالایی در زمینه طراحی و راه اندازی نرم افزارهای جدید در بخش های مختلف دارد که این امر قابل تحسین است.
  • موسسه اعتباری نور با قدرت در سراسر کشور به فعالیت خود ادامه خواهد داد

    سرپرست موسسه اعتباری نور در منطقه البرز گفت : موسسه اعتباری نور در سراسر کشور به فعالیت خود با قدرت ادامه خواهد داد و هیچگونه شایعه و تنش خارجی نمی تواند این موسسه را در ارائه خدمات بانکی به جامعه مایوس کند.
  • بانکها و مؤسسات دارای مجوز از بانک مرکزی

    این مهم است وقتی شهروندان می‏خواهند در بانکی یا مؤسسه‏ای مالی و اعتباری سپرده‏گذاری کنند بدانند آیا این بانک یا مؤسسه از بانک مرکزی جمهوری اسلامی ایران مجوز دارد یا نه؟
  • فعالیت موسسات غیرمجاز متوقف شده‌است

    بانک مرکزی از توقف فعالیت موسسات مالی و اعتباری غیرمجاز ظرف سال های گذشته خبر داد. بانک مرکزی در اطلاعیه ای اعلام کرد: یکی از اقدامات جدی نظارتی بانک مرکزی در طول چهار سال اخیر، ساماندهی موسسات و تعاونی های موجود فعال در حوزه بازار غیر متشکل پولی و نیز جلوگیری از ایجاد و توسعه نهادهای پولی غیرمجاز با همکاری سایر دستگاه های ذی ربط بوده است.
  • سخنگوی دولت: مشکل سپرده گذاران کاسپین و آرمان به زودی حل می‏شود

    سخنگوی دولت در واکنش به تجمعات سپرده گذاران موسسات مالی و اعتباری کاسپین و آرمان گفت: با توجه به برنامه ریزی بانک مرکزی امیدواریم در آینده نزدیک مشکلات این سپرده گذاران حل شود.
  • اطلاعیه در رابطه با انتشار شایعات مرتبط با مشکل نقدینگی

    روابط عمومی موسسه اعتباری نور با صدور بیانیه‌ای ضمن تکذیب شایعات کذب منتشر شده و ارائه توضیحاتی جهت تنویر افکار عمومی و پاسخ به شایعات، اعلام نمود تمام فعالیتهای این موسسه در چارچوب قوانین و مقررات بانک مرکزی قرار دارد و به تمام مشتریان و سپرده‌گذاران خود این اطمینان را می‌دهد که حفظ منافع آنان و تامین اصل و سود سپرده‌ها از اولویت‌های این موسسه می باشد.
  • امکان پرداخت وجوه سپرده گذاران برای موسسه اعتباری نور وجود دارد

    قائم مقام موسسه اعتباری نور گفت: مردم به هیچ وجه نگران سپرده های خود نزد شعبه ایلام این موسسه نباشند زیرا امکان پرداخت وجوه تمامی سپرده گذاران به صورت کامل برای موسسه وجود دارد.
  • ۲۵ درصد منابع مالی در اختیار بازار غیرمتشکل پولی است

    رئیس کمیسیون اقتصادی مجلس با بیان اینکه ۲۵ درصد منابع مالی کشور در اختیار بازار غیرمتشکل پولی است، گفت: بانک مرکزی باید دقیق‌تر نظارت کند.
  • پاسخ سیف به جوسازی‌ها و اعتراض‌ها

    ولی‌اله سیف، رئیس کل بانک مرکزی روز جمعه دست به قلم شد و پاسخ برخی جوسازی‌ها علیه موسسات اعتباری مجاز و انتقادها و اعتراض‌های سپرده‌گذاران تعاونی اعتبار فرشتگان را داد و اعلام کرد: ‎ساماندهی مؤسسه های غیر مجاز، ارتباطی با بانک‌ها و مؤسسات اعتباری مجاز که اسامی آنها در وب‌سایت بانک مرکزی وجود دارد، نخواهد داشت و فعالیت شبکه بانکی مجاز کشور با انضباط و سلامت ادامه دارد. به گزارش پایگاه خبری دنیای بانک، متن «تلگرام‌نوشت» رئیس کل بانک مرکزی چنین است:
  • نظام مند کردن و کنترل ساختار بانکی کشور، ضرورتی انکار ناپذیر

    نظام مند کردن و کنترل ساختار بانکی کشور ضرورتی انکار ناپذیر است و باید بر این امر نیز توجه ویژه داشت که تکیه بر روش ها و شیوه های سنتی برای جذب بیشتر سپرده ها نمیتواند راه حل جمع آوری سرمایه های مردم از سطح جامعه باشد. در سال های اخیر رشد قارچ گونه صندوق های سرمایه گذاری غیر رسمی و مرتبط با اصناف و واحد های فعال اقتصادی باعث شد تا مطلوبیت های آنان در تعیین نرخ بالای سود سپرده تا حدودی بانک ها و موسسات رسمی کشور را به حاشیه ببرد.اما دیری نمی پاید که تعداد بیشماری از این موسسات فاقد مجوز از انجام تعهدات خود بازمانده و با ورشکستگی مواجه شود .