مسوولیت اجتماعی تکلیفی است که همه اقشار یک جامعه نسبت به انجام آن موظف و مکلف هستند، حال نسبت، میزان و نوع آن متناسب با جایگاه و موقعیت اشخاص حقیقی و حقوقی متفاوت است. هنگامیکه هر یک از افراد جامعه برای حمایت از نیازمندان یا در امور زیستمحیطی مشارکت میکنند در حقیقت به مسوولیت اجتماعی خود عمل میکنند.
مدیرعامل معدنی و صنعتی چادرملو به دنبال توسعه طرحهای اکتشافی و فرآوری در سطح استانی و ملی است تا به این طریق چشمانداز ۱۴۰۴ برای دستیابی به تولید ۵۵ میلیون تن فولاد با شتاب بیشتری برای فعالان عرصه معدن و صنایع معدنی محقق شود. ناصر تقیزاده از چادرملو به عنوان یک الگوی کامل در تکمیل زنجیره ارزش فولاد یاد کرد و در این باره اظهار کرد: برنامههای جدیدی را در حوزه فعالیت اکتشافی این شرکت در سال ۱۴۰۰ در دستورکار داریم که به دنبال آن در حال تهیه ۱۰ دستگاه ماشین حفاری جدید برای مجموعه هستیم. ناصر تقیزاده، مدیر عامل شرکت معدنی و صنعتی چادرملو گفت: به تازگی شرکت «امید» را به ثبت رساندیم تا با مشارکت آن، هر پهنهای که در کشور به چادرملو واگذار شد مورد اکتشاف قرار بگیرد. تقیزاده، به دستور اخیر وزیر صمت برای آزادسازی پهنههایی که سالیان سال است حبس شده، اشاره کرد و گفت: این تصمیم جای امیدواری زیادی برای رونق بخشی به اکتشافات در کشور به وجود آورده است. وی خاطرنشان کرد: پهنههایی که چادرملو در سال ۱۴۰۰ قصد اکتشاف در آنها را دارد، بخشی در داخل مجموعه شرکت بوده که مشخص شدهاند و بقیه خارج از مجموعه است که در حال مذاکره درخصوص آنها هستیم. مدیرعامل چادرملو یادآور شد: درخصوص بحث اکتشاف، تا زمانی که دستگاهها وارد عمل نشوند نمیتوان نظر قطعی داد. وی تصریح کرد: موضوع اصلی اکتشافات این شرکت، آهن است، اما اگر طی عملیات اکتشاف مواد دیگری نیز کشف کردیم، حاضر به سرمایهگذاری هستیم. تقیزاده تاکید کرد: میزان سرمایهگذاری چادرملو برای اکتشافات در سال آینده بسته به میزان پهنههایی است که در اختیار آن قرار داده میشود، اما هیچ محدودیتی در این زمینه وجود ندارد.
شرکت آهن و فولاد ارفع برای حضور در طرحهای توسعهای به ویژه در بخش بالا دست زنجیره ارزش فولاد آمادگی خود را به سهامداران عمده اعلام کردهاست و در صورت موافقت آنها به این بخش ورود خواهد کرد.
شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان در سالجاری با توجه اجرای پروژه افزایش ظرفیت کارخانه احیای مستقیم ۸۰۰ هزار تن میدرکس موفق شد در فاز اول این اقدام فناورانه برای نخستین بار در کشور ظرفیت تولید خود را از ۸۰۰ هزار تن به یک میلیون تن در سال افزایش دهد و شعار جهش تولید را به طور واقعی محقق کند. در همین رابطه اسدالله فرشاد، مدیرعامل شرکت آهن و فولاد غدیر ایرانیان که توسعه بدون توقف را در مسیر این شرکت تعریف کرده و سکان طرحهای توسعهای مختلف این شرکت را همزمان هدایت میکند، در گفتوگویی با خبرنگار «دنیایاقتصاد» به تشریح عملکرد، فعالیتهای توسعهای و ایجاد بازارهای جدید در مسیر پیش روی غدیر ایرانیان پرداخته است که در ادامه میخوانید:
با افتتاح و راهاندازی نیروگاه خورشیدی چادرملو از سوی وزیر صمت، تولید سالانه ۲۶ میلیون کیلو وات ساعت انرژی الکتریکی به شبکه برق سراسری کشور تزریق می شود.