تدوین نخستین سند جامع توسعه فرهنگی دستاورد ارزشمندی از فعالیت دولت تدبیر وامید در جزیره کیش است. از ابتدای فعالیت دولت تدبیر وامید به مدد نگرش ویژه دولتمردان به مقوله فعالیتهای فرهنگی و اجتماعی، سازمان منطقه آزاد کیش با توجه به فرهنگسازی و نهادینه کردن ارزشهای فرهنگی به عنوان نخستین گام در توسعه سرمایههای اجتماعی و باهدف نظاممند نمودن سیاستگذاری در حوزه فرهنگی و اجتماعی منطقه تدوین نخستین سند جامع توسعه فرهنگی و اجتماعی را در اولویت کاری خود قرارداد. این سند با هشت زیرمجموعه از جمله شناخت آسیبها و توانمندیهای فرهنگی اجتماعی، آیندهنگاری و سند راهبردی توسعه فرهنگی - اجتماعی کیش، توجه به نیازهای آتی جامعه، ترسیم و تدوین سند راهبردی و تهیه طرحهای اقدامات فرهنگی (Action Plan)، سند پیوست فرهنگی کیش، طرح توسعه فضاهای فرهنگی و سند الزامات آموزشی توسعه و ایجاد سامانه مدیریت توسعه است که تحقق سیاستهای راهبردی این سند را ممکن میسازد.
با نظارت مستمر و پیگیری دقیق مدیرعامل سازمان منطقه آزاد کیش، قراردادهای واگذاری زمین با سرمایهگذارانی که موفق به ایفای تعهداتشان نشده بودند، به ارزش ۳۳۰۰ میلیارد تومان فسخ شد.
سه سال قبل وقتی عهدهدار مسئولیت سازمان منطقه آزاد کیش شد حرفهای دلنشینی زد؛ از بهبود وضعیت بهداشت و درمان و رونق کسبوکار و توسعه فضای آموزشی گرفته، تا تسهیل شرایط فعالیتهای اقتصادی و حمایت از سرمایهگذاران و از همه مهمتر تأمین زیرساختهای انرژی و وعدههای متعددی که ساکنان این جزیره مرجانی را اگرچه امیدوار کرد، اما بیشترشان شاید مطمئن نبودند که تحقق این وعدهها را به چشم خواهند دید.
توسعه متوازن کیش یکی از شاخصههای ارزنده عملکرد گروه مدیریتی این منطقه آزاد در سه سال گذشته است. رها شدن جزیره کیش از وابستگی به درآمدهای ناشی از فروش زمین، ایجاد درآمدهای پایدار، حمایت از سرمایهگذاران صنعتی و تولیدکنندگان کالا و خدمات در حوزههای گردشگری، فناوری، صنعتی و درمانی و...، تغییر انگیزهها به سمت تولید کالا و خدمات به جای ساختوساز مسکونی و توسعه کارآفرینی با تسهیل شرایط ضمن ایجاد شفافیت و سلامت اقتصادی دستاوردهای ارزندهای برای این جزیره مرجانی است که ثمرات بسیاری از این اقدامات اعتلای این جزیره را در زمینههای اقتصادی و گردشگری رقم خواهد زد. این دستاوردها حاصل تفکر، تدبر، اقدام و نظارت شبانهروزی بر برنامهریزیها و فعالیتهای اجرا شده در جزیره کیش است.
گشوده شدن دروازه تعاملات اقتصادی و رونق مبادلات تجاری ایران با جوامع بین المللی که حاصل تلاش دولتمردان در دولت تدبیر و امید بود در کنار نگاهی ویژه به اهمیت فعالیت مناطق آزاد در راستای تحقق اقتصاد مقاومتی، عملکرد این مناطق را در سه سال گذشته در جهت افزایش جذب منابع خارجی و توسعه صادرات بهبود بخشیده است. در این میان جزیره کیش به عنوان قطب گردشگری کشور و منطقه پیشرو در اجرای طرحهای نوین توسعه ای، به یکی از مهم ترین مراکز جذب سرمایه گذاری های خارجی و داخلی تبدیل شده است . جذب ۹۴۰۰ میلیارد ریال در قالب ۶۵ طرح صنعتی و بکار انداختن چرخه های تولید در صنایع با فناوری بالا(های تک ) ضمن اشتغالزایی گسترده، فضای کسب و کار را به میزان قابل توجهی بهبود بخشیده است. در سه سال گذشته، سازمان منطقه آزاد کیش با دستیابی به رکورد های بی سابقه از جمله رشد بیش از دوبرابری ارزش صادرات، رشد ۷۱ درصدی ظرفیت تولید برق، جهش۳ و نیم برابری ظرفیت توزیع برق و ایجاد نخستین باند استاندارد کشور برای پذیرش هواپیماهای پهن پیکر ایرباس A۳۸۰ باعملکردی جهادی بازوی توانمند دولت در مسیر تحقق اقتصاد مقاومتی بوده است.