شماره روزنامه ۶۰۱۲
|

ویژه نامه سراسری بیمه

  • تراژدی تامین در دوران بازنشستگی

    در اواسط دهه ۸۰ وقتی صحبت از رشد و توسعه بیمه‌های عمر درکشورشد تنها ۱۰ سال ازرفع شبهه ربوی بودن این رشته بیمه‌ای می‌گذشت. آنچه در تاریخ صنعت بیمه ایران پس از پیروزی انقلاب اسلامی‌و پایبندی به اقتصاد اسلامی‌در کشورمان رخ داد، کنار گذاشتن بیمه‌های عمر به خاطر شبهه ربوی بودن آن بود. به عبارتی تا سال ۷۳هیچ شرکت‌ بیمه‌ای در حوزه بیمه‌های عمر فعالیت نداشت، این در حالی بود که تا آن زمان تعداد کل بیمه‌نامه‌های عمر و پس‌انداز در تمامی‌شرکت‌های بیمه کشورمان به ۴۰ هزار فقره نمی‌رسید و در فاصله سال‌های ۶۳ تا ۷۳ نیز هیچ بیمه‌نامه‌ عمر و پس‌اندازی صادر نشد.
  • معماری ریسک

  • نفوذ کم‌عمق

  • حل مشکل بازنشستگان با بیمه‌های مکمل

    دنیای اقتصاد: درعلم پزشکی ، پیشگیری بهتر از درمان است و پیش بینی وضعیت بازاربیمه بهتر از راهکار. سال ۱۳۸۹ قبل ازاینکه وضعیت زیان ده بودن صندوق‌های بازنشستگی به این صراحت اعلام شود ، معصوم ضمیری مدیرعامل بیمه پاسارگاد درخصوص ضرورت شرکت‌های بیمه تخصصی عمر متذکر شد و از تاسیس بیمه تخصصی پاسارگاد خبرداد . وی به موازات اجرای برنامه‌های افزایش سرمایه ایده تاسیس بیمه تخصصی را نیز به بیمه مرکزی تقدیم و بار دیگر درسال ۱۳۹۸ برآمادگی شرکت‌های بیمه برای توسعه بیمه‌های زندگی و عرضه بیمه‌های مکمل بازنشستگی تاکید کرد . ضمیری پیش تر مکررا گفته بود : «با عرضه بیمه‌های مکمل بازنشستگی مشکل اقتصادی افراد در دوران پیری حل می‌شود.» وی درخصوص تراژدی تامین یادآورشده بود: یکی ازچالش‌های اقتصاد در آینده‌ای نزدیک ، مشکلات معیشتی بازنشستگان در دوره بازنشستگی است و شکاف بین درآمد شاغلان با بازنشستگان و رشد روزافزون هزینه‌های زندگی خانواده‌های ایرانی در دوران بازنشستگی روزگار سختی را برای این گروه رقم خواهد زد .
  • معماری کسب‌وکار بیمه با تیمی چابک ولی باتجربه

    دنیای اقتصاد: ۱۲ آذرماه سال‌جاری اولین سالگرد تاسیس شرکت بیمه زندگی کاریزما بود و این شرکت در مدت یکساله ۱۵ محصول پیاده سازی شده دارد که مجوزهای لازم را توانسته از بیمه مرکزی ایران بگیرد.
  • خوشامد بیمه به آینده

    محیط‌های کسب‌وکار به سرعت در حال توسعه هستند، پس مانند تمامی حوزه‌ها، تکنولوژی رقابت و ریسک را در بخش بیمه هم افزایش می‌دهد. چالش‌هایی مانند سرقت و کلاهبرداری، از جمله موانع مهم بر سر راه صنعت بیمه هستند؛ در نتیجه، بیمه‌گران به دنبال راه‌های بهتری برای ایجاد بینش دقیق از داده‌ها برای بهبود مکانیسم‌های قیمت‌گذاری، درک مشتریان و مهم‌تر از همه محافظت از تقلب هستند.
  • چه کسی چالش‌های قانون بیمه را احصاء کرد؟

    دنیای‌اقتصاد: دکتر ابراهیم کاردگر، مدیرعامل بیمه «ما» جزو معدود مدیران صنعت بیمه است که کار بیمه‌گری را از ابتدایی‌ترین جایگاه آن یعنی کارشناس شعبه در شهرستان کوچک استان شمالی کشور آغاز کرد. او مدرس دانشگاه است و این موضوع در مصاحبه‌های خبری او به خوبی پیداست. هر سوالی را با ادله علمی ‌پاسخ می‌دهد. همین نگاه علمی ‌او به مسایل موجب شد تا به سرعت پله‌های ترقی را طی کند و در پایتخت، مدیریت عاملی دو شرکت بزرگ بیمه دانا و آسیا را در کارنامه خود دارد.
  • خدمات بیمه‌ای ویژه به مناطق محروم

    دنیای‌اقتصاد: عبدالله سلطانی ثانی از یک سال و نیم قبل مدیرعامل بیمه سیناست و تجربه بیش از ده سال مدیریت درشبکه فروش را در کارنامه دارد. هرچند صنعت بیمه و یا درست‌تر اینکه بیمه مرکزی با خودروسازان همواره برسرپرتفوی خودروهای صفر کیلومتر چالش داشتند و توافقات سندیکایی هم چاره‌ای را حل نکرد، اما سلطانی از گروه‌های صنعتی سایپا و ایران خودرو و شرکت‌های زیرمجموعه‌شان وارد صنعت بیمه شد.
  • خرید انواع محصولات با تسهیلات قرض‌الحسنه

    دنیای‌اقتصاد: در اواسط دهه ۸۰ هنوز شرکت بیمه البرز تصمیم جدی درخصوص عرضه بیمه‌های عمر به بازار نگرفته بود و البرزی‌ها سرنوشتن طرح اولیه این بیمه‌نامه برسربه شرط حیات یا به شرط فوت بودن بیمه‌های عمرتردید داشتند.
  • بیمه امید بازنشستگی؛ بیمه‌ای برای امید به بازنشستگی

    پس از آنکه مجلس اعلام کرد سن بازنشستگی افزایش می‌یابد، تکاپو در جامعه برای حل این مشکل و انتقادها بالا گرفت. اما در این میان، شرکت‌های بیمه‌ای با پیش‌بینی چنین وضعیتی در سال‌های اخیر دست به کار شده‌اند و متناسب با شرایط بازار، محصولاتی را طراحی و ارائه کرده‌اند. یکی از این شرکت‌ها، بیمه کارآفرین است که علاوه بر اینکه در بسیاری از شاخص‌ها، از زندگی خود را ثابت کرده است، در هشت ماه ابتدای سال‌جاری توانسته میزان حق بیمه تولیدی را نسبت به ۸ ماه مشابه سال قبل ۵۰ درصد افزایش دهد.
  • سطح زندگی خود را در دوران پیری حفظ کنید

    شرکت بیمه دانا که از آذرماه سال ۱۳۶۷ آغاز به کارکرد. تا سال ۱۳۷۵ فعالیت‌های این شرکت تنها در چارچوب بیمه‌های درمان و عمر و حوادث بود . هرچند بیمه دانا از سال ۷۶ در تمام رشته‌های بیمه‌ای فعالیت خود را آغاز کرد، اما همچنان بر توسعه بیمه‌های اشخاص تمرکز داشت. به طوری‌که درابتدای ۱۴۰۰ برای اجرای طرح بیمه‌های تکافل پیشگام شد و این طرح را برای نخستین بار درکشورمان اجرا کرد.
  • صنعت بلندپرواز

    ازآنجاکه جهان به‌طور فزاینده‌ای دیجیتالی و یکپارچه می‌شود، مدیریت شرکت‌های بیمه‌کننده فعلی با فشار فزاینده‌ای برای تحولات دیجیتالی، برای ماندن در رقابت مواجه‌اند. طی ده سال آینده، فناوری‌های دیجیتالی نوظهور بر بیمه تاثیر زیادی خواهند گذاشت، به‌طوری‌که سازمان‌های بیمه کاملاً فناوری‌محور، شباهت چندانی به سازمان‌های امروزی نخواهند داشت.
  • رشدی فراتر از میانگین صنعت بیمه

    بیمه رازی در سال‌های اخیر پنج محور استراتژیک را سرلوحه کار خود قرار داده است. این شرکت چرخش استراتژیک در ساختار و فرآیندها از ستاد محوری به شعبه و نماینده محوری، چرخش استراتژیک از بیمه‌گری متعارف و سنتی به بیمه‌گری دیجیتال در کل زنجیره ارزش با تمرکز بر شبکه فروش، همچنین با چرخش از بازاریابی محافظه‌کارانه به بازاریابی تهاجمی با رویکرد توسعه کمی و کیفی مشتری‌مداری منفعلانه به افزایش میزان وفاداری و وابستگی مشتریان و در آخر چرخش استراتژیک از بازدهی پایین منابع مالی به مدیریت بهینه منابع مالی و اقتصادی را دنبال کرده است.
  • هدف تنوع‌بخشی به پرتفوی سرمایه‌گذاری است

    شرکت بیمه تعاون با عرضه طرح حمایت ازتوقف کسب و کار از تعطیلی بیش از ۳ هزارواحد تولیدی در دوران پاندمی‌جلوگیری کرد، امروز نامی‌آشنا برای مردم است، یونس مظلومی‌مدیرعامل بیمه تعاون در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» دراین خصوص گفت: جایی نام بیمه تعاون را شنیدم و واکنش چند نفری که آنجا بودند برایم جالب بود، گفتند بیمه تعاون همان شرکتی است که در زمان کرونا و تعطیلی بازار خسارت می‌داد؟
بیشتر