شماره روزنامه ۶۱۴۴
|

ویژه نامه خراسان

  • شبه سهام پرسود؛ پر خطر

    دنیای اقتصاد- در سالهای اخیر شرکت های مختلفی در سطح کشور و به ویژه شهر مشهد اقدام به فروش سهام خود خارج از بورس کرده اند، برای اطلاع از چگونگی ماجرا با یکی از شرکت هایی کـه بـه تازگـی اقـدام به ایـن‌کار کـرده و پـیامکـی با مـضمـون« خرید، فروش و پذیره نویسی سهام. . . » برای ما ارسال کرده است، تماس گرفتیم. فرد پاسخگو می‌گوید:« قیمت هر سهم ۳۰ تومان و حداقل مبلغ قرارداد پنج میلیون تومان است و سقف آن تا یک میلیارد تومان هم می‌رسد و هرگاه فرد خریدار قصد فروش سهامش را داشته باشد، خود شرکت سهام را از او خریداری می‌کند؛ اما بهتر است صبر کنید؛ زیرا این موضوع به نفع خودتان بوده و قیمت سهام تا عید نوروز به ۵۰ تومان هم می‌رسد.
  • دلالان در بازار زعفران جولان می دهند

    رئیس اتحادیه صادرکنندگان زعفران خراسان رضوی ضمن انتقاد از حضور پررنگ دلالان در بازار زعفران، گفت: در حال حاضر دلالان تعیین کننده وضعیت زعفران در بازار هستند. به گزارش ایسنا، غلامرضا میری با اشاره به اینکه در حال حاضر نبض بازار زعفران در دست دلالان است، گفت: دلالان به هیچ کس پاسخگو نیستند و به خاطر اینکه هزینه‌های مالی و بیمه و غیره را نمی‌دهند و هیچ نظارتی بر آنان نیست، از این راه به کسب درآمدهای زیادی دست زده‌‌اند. وی با بیان اینکه هیچ قانونی برای مقابله با دلالان زعفران وجود ندارد، ادامه داد: زمانی که دولت به منظور مقابله با دلالان و فروش زیرزمینی زعفران چاره‌ای نمی‌اندیشد در واقع به صورت غیر مستقیم از آن‌ها حمایت می‌کند.
  • هشدار به خریداران اراضی محدوده شهر جدید بینالود

    دنیای اقتصاد- واحد حقوقی و املاک شرکت عمران شهر جدید بینالود با صدور اطلاعیه ای نسبت به خرید و فروش زمین هایی که شرکتی ثالث به عنوان مسکونی به مردم می فروشد، هشدار داد. در اطلاعیه این شرکت که نسخه ای از آن به دفتر روزنامه دنیای اقتصاد ارسال شده، آمده است: عده ای افراد سودجو اقدام به انتشار آگهی در روزنامه های کثیر الانتشار و تبلیغات تلویزیونی مبنی بر فروش زمین با ارائه اسناد مشاعی ۲۵۰ سهمی، ۵۰۰ سهمی، هزار سهمی با عنوان اراضی مسکونی واقع در محدوده شهر جدید بینالود در شهرهای کرمان، خوزستان و سیستان و بلوچستان می کنند.
  • اولویت دولت؛ مردم و مصالح کشور

    دنیای اقتصاد، سید مهرداد امیرکلالی-علی ظفرزاده نماینده اسبق مردم مشهد ، عضو کمیسیون صنایع و معادن و عضو کمیته ارتباطات و مخابرات در دوره ششم مجلس شورای اسلامی بوده است. در کارنامه خود سابقه مدیریت اداره کار و امور اجتماعی استان خراسان بزرگ و عضویت در هیات مدیره ایران‌خودرو خراسان را دارد. وی هم‌ اینک عضو هیأت مدیره سازمان تأمین اجتماعی و دبیرکل «جمعیت تولیدگرایان ایران» است، تشکلی که در وزارت کشور به ثبت رسیده و عضو خانه احزاب است.
    معتقد است که اقدامات خوبی در زمینه توسعه اقتصادی و صنعتی در سطح استان و پاسخ به مطالبات مردم در مجلس ششم صورت گرفت.
  • افزایش ۴۰ هزار متری ظرفیت ترمینال خارجی فرودگاه مشهد

    مدیرکل فرودگاه‌های خراسان رضوی از افزایش ۴۰ هزار متری ظرفیت ترمینال خارجی فرودگاه شهید هاشمی‌‌نژاد مشهد طی چهار سال آینده خبر داد. به گزارش ایسنا، محمدباقر قاسم‌زاده با اشاره به اهمیت بحث حمل‌ونقل در شهر مشهد به عنوان قطب گردشگری کشور، اظهار کرد: طی شش سال گذشته به طور کلی ظرفیت فرودگاه شهید هاشمی‌نژاد مشهد ۴۸ هزار متر مربع افزایش داشته و این روند افزایشی همچنان ادامه دارد. وی بیان کرد: فراخوان احداث ۴۰ هزار متر ترمینال خارجی به چاپ رسیده که این پروژه با سرمایه گذاری بخش خصوصی تا چهار سال آینده در فازهای مختلفی به طور کامل اجرا خواهد شد.
  • افزایش تحصیلکردگان بی‌مهارت؛ چالش امروز بازار کار

    دنیای اقتصاد،گروه صنعت-به سختی روزگار گذرانده است. از زمانی که به یاد می‌آورد در مجامع عمومی از قبیل اتوبوس، تاکسی و غیره به او می‌گفتند: «واسه چی درس بخونی، فلانی را ببین تحصیلات عالیه داره؛ اما آخرش چی بیکاره، اینا واسه آدم نون و آب نمیشه برو کار کن!» گوشش به این حرف‌ها بدهکار نبود. درس را پی گرفت، شاخ کنکور را شکست و وارد دانشگاه شد. در این شماره و به مناسبت روز دانشجو به سراغ مشکلات این قشر رفته‌ایم، به سراغ دانشجویانی که با هزاران امید به دانشگاه گام نهادند؛ اما این روزها یکی از معضلات جامعه خود را بیکاری فارغ‌التحصیلان می‌دانند.
  • هزینه‌های توزیع؛ معضل جدی بازرگانی داخلی است

    ایسنا: رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی هزینه‌های توزیع را مهم‌ترین معضل بازرگانی داخلی کشور دانست. راضیه علیرضایی اظهار کرد: برای مثال در حال حاضر با مازاد تولید مرغ مواجه هستیم اما گرانترین مرغ دنیا را می‌خوریم و این موضوع برای محصولات دیگری از جمله گندم، گوشت و. . . نیز وجود دارد.
    رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: در بخش دیگری از تولید که یارانه دولتی ارائه می‌شود اختیار از بازار گرفته شده و قیمت‌گذاری و مراودات همیشگی در شرایط غیردولتی اعمال می‌شود و در نتیجه در زمان‌های خاص از جمله عید نوروز شاهد هزینه ۶۰ درصدی توزیع هستیم.
  • زنگ خطر برای زعفران خراسان

    دنیای اقتصاد،گروه کشاورزی- در سال های اخیر استان هایی که شرایط آب و هوایی مطلوبی از نظر میزان بارش و پرآبی داشته اند نسبت به کاشت زعفران اقدام کرده اند و سوال اینجاست که آیا تولید زعفران در دیگر مناطق به نفع کشاورزی ایران و زعفران خراسان هست یا خیر؟ سودآوری زعفران بر کسی پوشیده نیست و با مدیریت صحیح در مراحل مختلف تولید و صادرات این محصول می توان درآمد حاصل از آن را به چندین برابر رساند، همزمان با آغاز آذر ماه شمارش معکوس برای پایان یافتن فصل برداشت زعفران آغاز می شود و با ارزش ترین و گران قیمت ترین ادویه جهان به بازارهای داخلی و خارجی راه پیدا می کند.
  • پشتوانه مستحکم دولت

    محمدحسین روشنک* گوینده اخبار تلویزیون خبر نتیجه مذاکرات هسته‌ای و هفته بسیج را همزمان اعلام می‌کرد، قدری فکر کردم که جمهوری اسلامی اگر بسیج را نمی‌داشت و از حمایت مردمی برخوردار نبود و قدرت و تدبیر رهبری در چند سال گذشته به‌خصوص در هدایت جامعه به منظور مقاوم‌سازی اقتصاد کشور وجود نداشت، آیا امروز سران تمام قدرت‌های اقتصادی و نظامی جهان می‌آمدند و پای میز مذاکره‌کنندگان کشوری که هشت سال جنگ و بیش از ۳۰ سال تحریم را پشت سر گذاشته، بنشینند و در نهایت ضمن قبول حقوق هسته‌ای ایران، ساعت‌ها و روز ها و حتی ماه‌ها وقت خود را برای تعدیل فعالیت هسته‌ای که ابتدا می‌گفتند ایران حتی حق ندارد اسم آن را ببرد، صرف کنند و افتخارشان این باشد که به جاهای خوبی رسیده‌اند و خوشحال باشند که مذاکرات به نتیجه می‌رسد و با افتخار اطراف وزیر امور خارجه ایران برای عکس گرفتن جمع شوند.
  • کلید ارتباط با صنعت و دانشگاه

    امیر مهدی مرادی* ارتباط صنعت و دانشگاه همواره به عنوان نقطه کور فعالیت های علمی و صنعتی کشور مطرح بوده و خواهد بود. شاید ریشه اصلی این مشکل به‌ویژه در کشورهای در حال توسعه مانند ایران ماهیت متفاوت این دو نهاد باشد. یکی باید خلق درآمد نماید و اقتصادی باشد و دیگری می بایست با صرف هزینه، فعالیت علمی بنماید. عدم هدفمندی اقتصادی علم تولید شده، خود عامل مهمی برای ایجاد فاصله بیشتر میان صنعت و دانشگاه است. ایران به دلیل برخورداری از منابع عظیم معدنی ( نفت، گاز، آهن، مس) همواره به سادگی درآمد حاصل را در اختیار بخش علمی قرار داده و بدون برنامه‌ریزی در جهت هدایت صحیح بودجه ها در این حوزه، اگرچه به تدریج به یکی از تولیدکنندگان مطرح علم دنیا مبدل گردیده، علم تولیدی به چاپ مقالات بنیادی محدود و کمتر به عمل تبدیل شده است .
  • تعلیق پروژه «مجد» به نفع شهر مشهد نیست

    دنیای اقتصاد- رییس کمیسیون امور اقتصادی، سرمایه گذاری و مشارکت‌های شورای شهر مشهد گفت: معلق ماندن وضعیت پروژه مجد به نفع این شهر و سرمایه‌گذاری در مشهد نیست. به گزارش ایرنا، سیدعبدالکریم جوادی افزود: طرح مجد در مشهد با مساحت ۸. ۶ هکتار و زیربنای ۴۰۰ هزار مترمربع یکی از بزرگترین طرح‌های بازسازی بافت فرسوده شهری در کشور محسوب می‌شود. وی گفت: قرارداد طرح مجد به عنوان نخستین پروژه مشارکتی مشهد در طرح نوسازی بافت فرسوده این شهر سال ۱۳۸۳ بین شهرداری و بخش خصوصی منعقد شد.
    عضو شورای شهر مشهد افزود: اجرای این پروژه تاکنون ۸۰ درصد پیشرفت کرده است.
  • افزایش هشت میلیارد تومانی جرائم رانندگی در خراسان

    دنیای اقتصاد-معاون عمرانی استانداری خراسان رضوی گفت: در سال گذشته ۱۱ میلیارد و ۷۶۰ میلیون تومان توزیع اعتبارات جرایم بوده که امسال این عدد به ۱۹ میلیارد رسیده و برای استان یک نکته منفی است. به گزارش مهر، محمدحسن واحدی در حاشیه جلسه شورای برنامه‌ریزی و توسعه خراسان رضوی که در محل استانداری برگزار شد، اظهار کرد: سالانه درآمدی از محل جریمه‌های راهنمایی و رانندگی بر اساس تخلفات در سطح کشور توزیع می‌شود که در خراسان رضوی هم با همان شاخص‌ها توزیع صورت می‌گیرد، که ۷۰ درصد آن به شهرداری و ۳۰ درصد آن به بخش روستایی تعلق خواهد گرفت.
  • همایش بررسی نقش زنان در جامعه ایرانی

    دنیای اقتصاد-همایش «زن در جامعه ایرانی» با حضور عباس شیخ‌الاسلامی رئیس دانشگاه آزاد مشهد و زهرا کریمی عضو هیات علمی گروه اقتصاد دانشگاه مازندران در دانشکده علوم اداری و اقتصاد دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد. در این همایش به ابعاد مختلف حضور زنان در جامعه کنونی پرداخته شد که از جمله آنها می‌توان به وضعیت اشتغال زنان، مشکلات و نقش آنها در خانواده و نیز نبود قانون‌های حمایتی از زنان در جامعه اشاره کرد.
    به گزارش ایرنا، عضو هیات علمی دانشگاه مازندران در این همایش گفت: وضعیت زنان در بازار کار نگران‌کننده است.
  • تجارت و سیاحت بر زیارت غلبه نکند

    دنیای اقتصاد:عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد با بیان اینکه باید گردشگری حلال در مشهد ایجاد کنیم، گفت: نباید تجارت و سیاحت در مشهد بر زیارت امام هشتم(ع) غلبه کند؛ اما تجارت و سیاحت نیز خود سبب افزایش ماندگاری زائر می‌شود. سید جلال فیاضی اظهار کرد: ماندگاری زائر برای شهر مفید و ضروری است بنابراین باید برای آن برنامه‌ریزی داشته باشیم؛ اما همه هدف نباید ماندگاری زائر باشد و حتی سفرهای یک روزه نیز اتفاق بیفتد. وی افزود: در ارتباط با حضور زائر در مشهد باید چند اقدام صورت گیرد که بخشی از آن مربوط به برنامه‌ریزی‌های حرم رضوی برای زائران است که خوشبختانه آستان قدس رضوی اقدامات خوبی در این ارتباط انجام داده و البته می‌توان کارهای بیشتری نیز انجام داد.
  • اقتصاد مقاومتی؛ کلید حل مشکلات کشور

    دنیای اقتصاد: نماینده مردم تهران در مجلس شورای اسلامی گفت: اقتصاد مقاومتی کلید حل مشکلات کشور است. به گزارش پایگاه اطلاع رسانی آستان قدس رضوی، الیاس نادران در نشست تخصصی با موضوع « جایگاه و نقش دولت در اقتصاد مقاومتی» که در بنیاد پژوهش‌های اسلامی آستان قدس رضوی برگزار شد، گفت: دولت، اولویت اصلی خود را بر موضوع اقتصاد مقاومتی اختصاص داده است.
    مدرس اقتصاد دانشگاه تهران با بیان اینکه منابع دولتی، متکی بر رانت‌های نفتی و منابع خدادادی است، تصریح کرد: چون درآمد‌های دولت مستقل از مردم در اختیار آن‌ها قرار می‌گیرد، خودشان را پاسخگو به مردم نمی‌دانند که یکی از اشکالات اساسی در ساختار دولت است.
  • پاسخگویی شورا در خصوص ساخت و سازهای جنوب مشهد

    تسنیم: نماینده مردم مشهد در مجلس ‌گفت: شورای شهر باید پاسخگوی ساخت و سازهای جنوب مشهد باشد. امیرحسین قاضی‌زاده هاشمی اظهار کرد: ساخت و سازهای جنوب شهر و ارتفاعات شهر مشهد مسئول مستقیم دارد و نمایندگان مجلس جزء مسئولان مستقیم در این زمینه نیستند چرا که ناظر این مساله شورای شهر مشهد است که مجوز‌ها را صادر می‌کند.
    نماینده مردم مشهد در مجلس ‌افزود: مسئول این امر شورای شهر است که در جلسات ماده پنج شرکت می‌کند.
    هاشمی با بیان اینکه در هنگامی که برج‌ها ساخته می‌شوند، ما پس از آن اطلاع می‌یابیم، گفت: رسانه‌ها هم همانند ما هستند و متاسفانه به بعضی از جلسات دعوت نمی‌شوند.
  • آئین پانزده سالگی « ایسنا» در مشهد

    آیین پانزده سالگی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) با حضور معاون وزیر فرهنگ، جمعی از مسئولان و فعالان حوزه‌های مختلف خراسان رضوی در مشهد برگزار شد. معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی در این مراسم گفت: «ایسنا» مجموعه‌ای با تحرکات مثبت در نهادی انقلابی با عنوان جهاددانشگاهی است.
    به گزارش ایسنا، دکتر عباس صالحی در مراسم پانزدهمین سالگرد تاسیس خبرگزاری ایسنا که جمعه شب گذشته در فرهنگسرای جهاددانشگاهی مشهد برگزار شد، در جمع مدیران، مسئولان دستگاه‌های مختلف و نیز خبرنگاران ادوار این خبرگزاری اظهار کرد: جهاددانشگاهی در سال ۱۳۵۹ تاسیس شد و امروز در قالب یکی از مراکز مهم علمی و فرهنگی با چندین پژوهشگاه، ۲۵ پژوهشکده، ۲ دانشگاه و پارک‌های علمی و فناوری و مراکز علمی و فرهنگی مشغول به فعالیت است و ایسنا مجموعه‌ای با تحرکات مثبت در این نهاد انقلابی است.
  • تفریحگاه‌های بزرگ در مشهد باعث غفلت زائران می‌شود

    نماینده مردم مشهد در مجلس شورای اسلامی گفت: بزرگترین مشکل مشهد دوقطبی بودن حضور فقیر و غنی است؛ تفریحگاه‌های بزرگ باعث غفلت زائران می‌شود. به گزارش ایسنا، امیرحسین قاضی‌زاده ۱۲ آذر ماه در بزم اندیشه که در موسسه جوانان آستان قدس رضوی برگزار گردید، بیان کرد: محوریت ساخت مراکز و تفرجگاه‌ها باید نسبت به حرم امام رضا(ع) در یک راستا باشد تا زائران را از هدف خود دور نکند. وی ادامه داد: حضور زائران اعم از داخلی و خارجی در سال‌های اخیر رشد بسیاری داشته است و در خصوص حجم عظیم زائران، گفتمانی را در بین نمایندگان و مسئولان مشهد انجام داده‌ایم.
  • لزوم حمایت از تولیدات غیرنفتی از طریق جذب سرمایه‌های خارجی

    دنیای اقتصاد-استاندار خراسان رضوی بر لزوم حمایت از تولیدات غیرنفتی از طریق جذب سرمایه‌های خارجی و ایجاد فرصت‌های جدید اشتغال تاکید کرد. به گزارش روابط عمومی استانداری خراسان رضوی، علیرضا رشیدیان در جلسه هم‌اندیشی بانک‌های استان با اشاره به کاهش قیمت نفت در روزهای اخیر، گفت: به منظور جبران کسری بودجه و حرکت به سمت اقتصاد غیرنفتی باید از تولیدکنندگان داخلی استان حمایت‌های بیشتری به عمل آید. وی ادامه داد: در همین راستا تولیدات استان باید برای در اختیار گرفتن بازارهای همسایه تلاش بیشتری داشته باشد.
  • ضرورت سرمایه گذاری در حمل و نقل شهری مشهد

    دنیای اقتصاد،گروه شهری-حمل و نقل و ترافیک شهری یکی از موضوعاتی است که هر شهروند در سراسر دنیا آن را به خوبی لمس کرده است. در کلان‌شهرها وضعیت به‌گونه دیگری است، به‌ طوری‌که اگر کسی در مشهد زندگی کند و در ترافیک نمانده باشد، جای تعجب دارد. برای بررسی بیشتر این موضوع تصمیم گرفتیم با رئیس سازمان حمل و نقل و ترافیک مشهد، که بیش از ۹ سال عهده دار مسئولیت در این سمت است، گفت‌وگو کنیم . سید مهدی امام میبدی وضعیت کنترل ترافیک در مشهد را نسبت به نقطه ایده‌آل خوب ارزیابی می‌کند و از اقدامات این سازمان از قبیل ایجاد پایانه‌ها و خطوط BRT و ورود تاکسی‌های جدید به عرصه حمل و نقل به علاوه احداث پارکینگ‌ها می‌گوید.
  • آمایش سرزمین باید هر چه سریعتر به نتیجه برسد

    دنیای اقتصاد-استاندار خراسان رضوی گفت: آمایش سرزمین برنامه راه و مسیر حرکت توسعه استان بر مبنای مزیت‌های منطقه‌ای است که باید هر چه سریعتر به نتیجه برسد. به گزارش ایرنا، علیرضا رشیدیان در نشست شورای استانی برنامه‌ریزی و توسعه افزود: این سند برای استان بسیار مهم است و طی دوره‌های گذشته زحمات زیادی از سوی استانداران و مسوولان اجرایی برای تدوین و اجرای آن صرف شده است. آمایش سرزمینی سند بالادستی استان است که در حوزه دستگاهی و نیز اجرایی باید مدنظر قرار گیرد؛ لذا باید این سند بر اساس مزیت‌هایی که در خراسان رضوی وجود دارد هرچه سریعتر اجرایی شود.
  • تولید هفت میلیاردمتر مکعب گاز طی شش ماهه نخست ۹۳

    رئیس بهره‌برداری پالایشگاه خانگیران از تولید هفت میلیاردمتر مکعب گاز طی شش ماهه نخست سال در این پالایشگاه خبر داد. به گزارش نسیم، یحیی فیضی افزود: این میزان گاز پس از فرآوری به خطوط انتقال سراسری تزریق شده است. ما روزانه توان تولید ۴۱ میلیون متر مکعب گاز و بیش از دو هزار بشکه میعانات گازی را داریم.
    فیضی ادامه داد: این مجتمع گازی به عنوان بزرگترین واحد تولیدکننده گوگرد کشور به شمار می‌رود و توان تولید ۶۰۰ تن کود گوگرد «بنتونیتی» به طور روزانه را داریم و با برنامه‌ریزی‌های انجام شده و کنترل‌های لازم، زمان تعمیرات اساسی واحدهای تصفیه گاز نسبت به مدت مشابه سال قبل سه روز کاهش داشته است.
  • دولت موظف به پرداخت اعتبارات کمربند سبز است

    عضو هیات رئیسه شورای اسلامی شهر مشهد گفت: طبق قانون دولت باید کل اعتبارات کمربند سبز را پرداخت کند اما تا به امروز ریالی پرداخت نکرده است. محمد سهیلی اظهار کرد: این موضوع در ابتدا جنبه قانونی دارد و در قانون پنجم توسعه پیش‌بینی‌هایی برای این موضوع شده است و چند رویکرد جدی مانند کمربند سبز در نظر گرفته شده که با اجرایی شدن آنها مشکلی در آینده نداریم. وی در ارتباط با کمربند سبز بیان کرد: اعتبارات و منابع طرح کمربند سبز را باید دولت تامین کند؛ اما در سال‌های اخیر شهرداری بخش‌هایی از این کار را بر عهده گرفته و هیچ دریافتی از دولت نداشته است.
  • نهاد مادر تخصصی سرمایه‌گذاری در مشهد راه‌اندازی می‌شود

    معاون اقتصادی شهرداری مشهد از راه‌اندازی یک نهاد مادر تخصصی بین المللی سرمایه‌گذاری در این شهر خبر داد. به گزارش مهر، محمدرضا مزجی در نشست خبری با تاکید بر ضرورت توجه به سرمایه‌های خرد گفت: گمان ما این است که در اجرای پروژه‌های بزرگ به سرمایه‌گذاران خاص‌تری نیازمندیم، در حالی‌ که مشارکت همه مردم می‌تواند بهترین گام در اجرای پروژه‌های بزرگ باشد. وی ادامه داد: باید بستر استفاده از سرمایه‌های خرد مردمی را فراهم کنیم و در این صورت است که می‌توانیم تاثیرات بسزایی را در عرصه اقتصاد کشور شاهد باشیم.
  • صندوق توسعه ملی زعفران؛ راه حل وضعیت نابسامان بازار

    دبیر شورای ملی زعفران گفت: ایجاد صندوق توسعه ملی زعفران راهکار اساسی برای حل مشکل نابسامانی بازار و نوسانات قیمت است. به گزارش ایرنا؛ فرشید منوچهری در این خصوص اظهار کرد: امسال در ابتدای شروع برداشت، قیمت زعفران حدود ۱۰ میلیون ریال افت کرد و با شروع برداشت قیمت ها همین میزان افزایش یافت. وی ادامه داد: امسال بر اساس پیش بینی هاحدود ۲۵ تا ۳۰ درصد کاهش برداشت زعفران داریم که این خود باعث افزایش قیمت شده است.
    منوچهری افزود: برای ساماندهی و تثبیت وضعیت این محصول نیازمند ایجاد مراکز خرید تضمینی زعفران توسط صادر کنندگان یعنی همان صندوق توسعه ملی زعفران هستیم که باید توسط دولت حمایت و اجرایی شود.
  • ثبت ۱۵۸ وقف جدید در استان در سال‌جاری

    دنیای اقتصاد-معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی گفت: از ابتدای امسال ۱۵۸ وقف جدید در استان به ثبت رسیده است. به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف و امور خیریه خراسان رضوی، حجت‌الاسلام سعید آخوندی اظهار کرد: ۱۰ مورد از این موقوفات در دهه اول محرم ثبت شده است. وی با اشاره به ایام ماه صفر و حرکت کاروان‌های پیاده به سوی مشهد، گفت: بقاع متبرکه و حسینیه‌های موجود در مسیر جاده‌ها، پذیرای کاروان‌های پیاده زائران امام رضا(ع) هستند.
    معاون فرهنگی اداره کل اوقاف و امور خیریه استان درباره اجرای نیات واقف تصریح کرد: از کارهای ویژه‌ای که امسال در مجموعه اوقاف استان صورت گرفت، بررسی امینانه نیات خیران و واقفان بود که بر این اساس موقوفه‌های با درآمد بالای ۱۰۰ هزار تومان بررسی و برنامه‌ریزی جهت اجرای نیت آن انجام شد.
  • مرمت آثار تاریخی زمینه ساز پیوند فرهنگی ایران و تاجیکستان

    وزیر فرهنگ تاجیکستان با اشاره به همکاری‌های ایران و تاجیکستان در حوزه‌های مختلف فرهنگی گفت: یکی از زمینه‌های همکاری دو کشور حوزه مرمت آثار تاریخی است که به پیوند فرهنگی دو کشور کمک فراوانی کرده است. به گزارش ایسنا، شمس الدین آروم بیک‌زاده در فرودگاه شهید هاشمی نژاد مشهد مورد استقبال جمعی از مدیران و مسئولان استان خراسان رضوی از جمله مدیر کل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری این استان قرار گرفت. وی در جمع خبرنگاران، هدف از سفرش به مشهد مقدس را زیارت بارگاه ملکوتی حضرت امام رضا(ع)، عنوان کرد و افزود: زیارت مرقد شریف این امام همام آرزوی هر مسلمانی است و تاجیکی‌ها به حضرت ثامن‌الحجج (ع)، ارادت خاصی دارند.
  • دلارهای نفتی و مشکلات اقتصادی

    دنیای اقتصاد، گروه صنعت-نایب رئیس اتاق بازرگانی استان در نشست خبری با عنوان «هم‌اندیشی همایش فرصت‌یابی موضوع کسب‌وکار» در جمع خبرنگاران موضوعاتی جالب توجه در حوزه اقتصاد و تولید کشور مطرح کرد.
    اختلال دلارهای نفتی در اقتصاد و تولید، روند قیمت دلار به طور رسمی و غیر رسمی در ۲۶ سال گذشته، خصوصی‌سازی بانک‌ها، نبود عدالت مالیاتی در کشور و استان به زیان تولیدکننده، عدم سرمایه‌گذاری دولت در خراسان رضوی، نبود استراتژی توسعه صنعتی کشور و استان، مستهلک بودن تکنولوژی صنایع کنونی، گرایش سرمایه به مرکز استان و نیز ضرورت بهبود محیط کسب‌وکار از جمله مسائلی بود که در این جلسه عنوان شد.
  • ذکر احوال حاکمان و استانداران خراسان در دوره قاجاریه - ۹

    هادی پژوهش هنگامی که عباس میرزا نایب السلطنه و حاکم آذربایجان هم‌زمان سرپرستی استانداری خراسان را از سوی شاه قاجار عهده‌دار گردید؛ نیکلای اول امپراطور روسیه نامه‌ای در سال ۱۸۳۱ میلادی برابر با ۱۲۴۸ ه. ق برای عباس میرزا ارسال کرد. وی در این نامه ضمن ابراز محبت و علاقه به ولیعهد ایران، آمادگی خود را برای ارسال کمک‌های فنی و نظامی و اعزام مستشار به منظور سرکوبی اغتشاشات و ناامنی در خراسان اعلام کرد و یادآور شد که به سردار روسی مستقر در گرجستان معروف به سردار گرجستانی دستور داده است در صورت درخواست عباس میرزا نیروهای خود را به همراه ملزومات نظامی به خراسان اعزام دارد .
بیشتر