شماره روزنامه ۶۰۴۱
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۴۱ دنیای اقتصاد

اخبار خبر - روزنامه شماره ۶۰۴۱

  • زیر پوست شهر چه می‌گذرد؟

    دنياي اقتصاد: در چندین دوره از انتخابات ریاست‌جمهوری گذشته، میدان‌ها تبدیل به فضایی برای بحث و تبادل نظر شده بودند، بسیاری این را نشان بلوغ سیاسی مردم می‌دانستند؛ اما این‌بار به‌نظر می‌رسد که میدان در فضاهای دیگری صورت‌بندی شده است، شاید یکی از آنها فضای مجازی باشد.
  • پاشنه آشیل اقتصاد ایران

    دنیای اقتصاد: مجلس دوازدهم در اولین ماه فعالیت خود دو جلسه را به بررسی ناترازی در صنعت برق و وضعیت تولید بنزین و گازوئیل اختصاص داد. اگرچه ناترازی موضوع امروز و دیروز نیست، اما هنوز اقدام جدی برای حل آن از سوی دستگاه‌های اجرایی صورت نگرفته و دولت تکالیفی را که بر اساس قانون برای حل این ناترازی بر عهده داشته، به‌طور کامل اجرایی نکرده است. بر همین اساس شاهد قطع برق صنایع و چاه‌های کشاورزان هستیم که همین موضوع انتقاد نمایندگان را به دنبال داشت. مصطفی نخعی، عضو کمیسیون انرژی در گفت‌وگو با «دنیای‌اقتصاد» تاکید کرد: ناترازی انرژی عملا به پاشنه آشیل بسیاری از روندهای اقتصادی و تولیدی کشور تبدیل شده است. مهرداد لاهوتی اما می‌گوید قطعی برق حدود ۶ تا ۷میلیارد دلار به صنایع خسارت وارد کرده و برای برون‌رفت از ناترازی برق به ۲۵میلیارد دلار نیاز داریم. رحمت‌الله نوروزی نیز تاکید می‌کند که قطعی ۶ساعته برق به کشاورزی و تولید لطمه وارد می‌کند.
  • فصل تعمیق بدبینی تهران به واشنگتن

    دنیای اقتصاد: رای‌دهندگان در ایران بر روی تحریم‌های محدود‌کننده آمریکا متمرکز شده‌اند، زیرا هر دو کشور امسال به پای صندوق‌های رای می‌روند. استفانی گلینسکی، روزنامه‌نگار مستقر در استانبول در فارن پالیسی می‌نویسد: ایران و ایالات متحده که زمانی متحد بودند، چند دهه است که روابط پرتنشی را دنبال کرده‌اند. انقلاب ۱۹۷۹ ایران چرخش قابل‌توجهی را در این روابط رقم زد. معترضان دانشجو با تسخیر سفارت آمریکا در تهران، بیش از ۵۰ آمریکایی را به مدت ۴۴۴ روز گروگان گرفتند. امروز، ساختمان قدیمی سفارتخانه تبدیل به موزه‌ای به نام لانه جاسوسی شده است که شکایات ایران از ایالات متحده را به تفصیل شرح می‌دهد. بازدیدکنندگان با نقاشی دیواری از مجسمه آزادی با چهره جمجمه و عبارت «مرگ بر ایالات متحده آمریکا» استقبال می‌‌‌شوند.
  • سیل، ‌سوادکوه را با خود برد

    بارش سنگین و بی‌سابقه سه‌شنبه شب جاده سوادکوه را شست و با خود برد؛ سیلی که تا لحظه انتشار این خبر بنا بر برخی خبرها دو مفقودی و بر اساس گزارش‌های دیگر سه مفقودی و ۲۴مصدوم برجا‌ گذاشته و موجب گرفتار شدن ۱۶خودرو در سیلاب شده است. به دنبال این حادثه که براثر طغیان رودخانه تلار و وقوع سیل در سوادکوه شد، بسیاری از زمین‌های کشاورزی حریم رودخانه، سردهنه‌های کشاورزی و راه‌های ارتباطی آسیب جدی دیده است. همچنین به منازل مسکونی و خودروهایی که در مسیر رودخانه قرار داشتند، خسارت‌های سنگینی وارد شده است. به گفته رمضان غلامی، فرماندار سوادکوه سیل نیمه شب سه‌شنبه بی‌سابقه بوده و بر اثر این سیل، محور اصلی شهرستان در منطقه «طالع رودبار» مسدود شده است. همچنین محورهای کوهستانی «آلاشت» و «دراسله» نیز بر اثر سیل آسیب جدی دیده است. فرماندار شهرستان سوادکوه گفت: بیشترین وضعیت بحرانی سیل در محور تهران ـ شمال در منطقه «‌طالع رودبار‌» رخ داده که منجر به مسدود شدن محور سوادکوه شده است. وی وضعیت منطقه ‌طالع رودبار ‌را فجیع توصیف کرد.
  • دکه - ۱۴۰۳/۰۴/۰۷

    روزنامه کیهان در یادداشتی با عنوان مرد آن است که از حرفش برگردد! نوشت: در جریان انتخابات ریاست‌جمهوری سال ۱۳۹۲ کارنامه برخی از مدعیان اصلاحات که در ستاد یکی از نامزدها حضور پیدا کرده بودند، دغدغه آنچه بعدها پیش آمد را قابل پیش‌بینی کرده بود. از این روی بود که ائتلاف سایر نامزدها ضروری به نظر می‌رسید.
  • نشست درباره ایران در کاخ سفید

    دنیای‌اقتصاد: پنج مقام رژیم صهیونیستی و آمریکایی اعلام کردند، نشست مشترک طرفین درباره ایران که پس از اتهام‌‌زنی بنیامین نتانیاهو، نخست‌‌وزیر اسرائیل علیه دولت بایدن مبنی بر مضایقه از عرضه تسلیحات به این رژیم لغو شده بود، قرار است در ماه ژوئیه برگزار شود. پایگاه خبری-تحلیلی آکسیوس با انتشار این مطلب گزارش داد، در اسرائیل نگرانی فزاینده‌‌ای درباره پیشرفت برنامه هسته‌‌ای ایران وجود دارد . مقامات اسرائیلی ادعا می‌کنند که این برنامه می‌تواند به اقدامات تسلیحاتی آن مرتبط باشد.
  • امانتداری از آرای ایرانیان خارج از کشور

    دنیای اقتصاد: کمتر از ۴۸ ساعت مانده به برگزاری چهاردهمین انتخابات ریاست جمهوری کشورمان، ناصر کنعانی، سخنگوی وزارت خارجه در نشستی خبری با اصحاب رسانه به سوالات خبرنگاران درباره نحوه برگزاری انتخابات در خارج از کشور، پاسخ داد. کنعانی در این نشست با اشاره به انتخابات روز جمعه گفت: «دستگاه دیپلماسی برای برگزاری پرشکوه انتخابات در خارج از کشور همه تلاش‌‌‌ها و ابتکار عمل خودش را به کار بسته و همکاران تا این لحظه روزهای پرکاری داشتند. به‌رغم زمان محدود خوشبختانه همه تمهیدات لازم برای برگزاری انتخابات ریاست جمهوری در خارج از کشور فراهم آمده و امکانات و اوراق لازم برای برگزاری این انتخابات در شعب اخذ رای به مقاصد مربوطه ارسال شده است.» به گزارش خبرگزاری تسنیم، وی افزود: «ارتباطات وزارت خارجه به طور مستمر با نمایندگی‌های ایران برقرار است و اطمینان حاصل شده که امکانات لازم به همه نمایندگی‌های ما ارسال و دریافت شده است.» به گفته کنعانی، در خصوص شعب اخذ رای همه سفارتخانه‌‌‌ها و سرکنسولگری‌های ایران بسیج شده‌اند و مطابق دستورالعمل‌‌‌های ارسالی مقدمات و زمینه‌‌‌های لازم فراهم آمده و کمیته‌‌‌های اخذ رای تعیین شده‌اند. نقش شهروندان مقیم خارج از کشور در این رابطه خوب و کمک کننده است و از ظرفیت ایرانیان استفاده شده است.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر