محسنیان خاطرنشان کرد:‌ «زمانی که حرف از راه‌آهن شمال می‌شود برای برخی از افراد قسمت‌های کوهستانی تداعی می‌شود درحالی‌که وقتی از تهران خارج می‌شویم دشت حاصلخیز ورامین را داریم و دو سه کیلومتر بعد از آن بیابان گرمسار وجود دارد. فاصله کم این دو پدیده بسیار جذاب است و گردشگران خارجی نیز فاصله گرمسار تا فیروزکوه را بسیار دوست دارند؛ چون این بخش از مسیر جنبه متفاوتی از طبیعت را نشان می‌دهد.»  وی یادآور شد: «مسیرهای دیگر نیز برای لرستان و خوزستان وجود دارد که آن را نیز به گردشگران نشان می‌دهیم. آشنایی آنها با این مسیرها موجب می‌شوند که تنها به راه آهن به چشم یک وسیله یا راه ارتباطی نگاه نکنند؛ بلکه جاذبه‌های طول مسیر را نیز ببینند. به‌عنوان مثال جاذبه‌های مسیر لرستان همیشه ناشناخته بوده است.»

به گفته این فعال گردشگری، تا سال گذشته برای فعالیت از سوبسید قطارهای حومه‌ای استفاده می‌کردیم اما امسال این طور نیست و ما با شرکت راه آهن قطار را با قیمت تجاری حساب می‌کنیم که این هزینه‌ها به مسافر تحمیل می‌شود. محسنیان خاطرنشان کرد: «سال گذشته گردشگران برای دیدن مسیر راه آهن تهران به ساری از شهر تهران تا شورآب را با ماشین طی می‌کردند اما الان کل برنامه از ایستگاه راه آهن آغاز می‌شود و از همان ابتدا با روند فعالیت راه‌آهن آشنا خواهند شد. همچنین در این مسیر به ایستگاه‌ها نیز افزوده شده است.»

 وی درباره اینکه قرار بود در مسیر راه آهن تهران به شمال ساختمان‌های قدیمی‌ راه آهن نیز احیا و مرمت شود و کاربری اقامتی داشته باشند نیز تصریح کرد: «اکنون هزینه‌ای که مردم باید برای استفاده از قطارهای این مسیر متقبل شوند، کم نیست. اگر قرار باشد اقامت را نیز به این مجموعه اضافه کنیم، هزینه آن بالاتر می‌رود. از سوی دیگر اکنون بخش زیادی از این هزینه‌ها برای قطار در نظر گرفته می‌شود و ما بقی برای اجرای تور. بنابراین افزودن اقامت منجر به پایین آمدن سود می‌شود.» به گفته این کارشناس گردشگری، نظرسنجی‌ها نشان می‌دهد اجرای طرح گردشگری راه‌آهن موجب تغییر دیدگاه مردم شده است.