مالکان مسکن روستایی در گلستان تسهیلات ساخت می‌‌‌گیرند

شماره روزنامه: ۵۶۴۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۳۵۲۵۴ گردشگری - استان‌ها

دنیای‌اقتصاد - گرگان : مالکان ۳۰۰۰ واحد مسکن روستایی در استان گلستان متمم تسهیلات ساخت مسکن ۲۰۰ میلیون تومانی دریافت می‌کنند. سیدمحمد حسینی، مدیرکل بنیاد مسکن گلستان گفت: تعداد ۳‌هزار واحد مسکن روستایی که تسهیلات ۱۰۰ میلیون تومانی خود را دریافت کرده بودند تا پایان آذرماه بقیه تسهیلات خود رادر قالب متمم تسهیلات دریافت خواهند کرد.

مالکان مسکن روستایی در گلستان تسهیلات ساخت می‌‌‌گیرند

وی اظهار کرد: در سال گذشته تعهد بنیاد مسکن در حوزه مسکن روستایی ۷هزار واحد بود که ۱۰۰‌درصد آن محقق شده و این تعهد با رایزنی‌های استاندار و به دلیل فعالیت خوب بنیاد مسکن گلستان و مدیران دستگاه‌های اجرایی مرتبط به ۱۱‌هزار واحد در سال ۱۴۰۱ افزایش یافته است.  وی تصریح کرد: این واحدها شامل مسکن روستایی و شهرهای با جمعیت زیر ۲۵‌هزار نفر بوده و سهم شهرستانی هریک از شهرهای استانی مشخص شده است.  مدیرکل بنیاد مسکن گلستان خاطرنشان کرد: از تعداد ۱۱‌هزار واحد مسکن روستایی و شهرهای زیر ۲۵‌هزار نفر جمعیت، تعداد ۴‌هزار واحد با اولویت ساخت مسکن مددجویان تحت پوشش کمیته امداد و بهزیستی خواهد بود.  

وی ادامه داد: از سال ۹۵ تا سال ۹۹ میانگین بازسازی و نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده در گلستان سالانه به طور میانگین بین ۲‌هزار تا ۳هزار و ۵۰۰ واحد مسکن روستایی بوده و با روی کار آمدن دولت سیزدهم و توجه ویژه رئیس‌‌‌جمهوری به حوزه مسکن روستایی، ساخت مسکن روستایی و بهسازی و نوسازی بافت‌‌‌های فرسوده از اولویت‌‌‌های دولت و بنیاد مسکن است.  حسینی با اشاره به احداث ۳‌هزار واحد مسکن محرومان در گلستان گفت: میانگین و سرانه استان‌‌‌های دیگر در این حوزه‌هزار واحد مسکن محرومین بوده که با تلاش‌‌‌های استاندار و مجموعه بنیاد مسکن استان، سهمیه ۳‌هزار واحدی ساخت مسکن محرومین در گلستان ابلاغ شده است. 

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن