صید ۶۳۰۰ تن ماهی کیلکا در مازندران

شماره روزنامه: ۵۶۲۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۹۲۵۳۳۱ گردشگری - استان‌ها

دنياي اقتصاد - ساري - رقيه سامع : مدیرکل شیلات مازندران افزود: ۴۴ فروند شناور صیادی کیلکاگیر استان از ابتدای صید تا پایان آبان موفق شدند بیش از ۶۳۰۰ تن ماهی کیلکا را صید کنند که ارزش اقتصادی آن بیش از ۸۲ میلیارد تومان بوده است.‎

قاسم کریم‌‌زاده گفت: این میزان صید درمقایسه با مدت مشابه سال قبل ۶درصد کاهش داشته ولی از لحاظ ارزش اقتصادی رشد ۶۳ درصدی را نشان می‌دهد.

وی با قدردانی از مشارکت تشکل‌‌های صیادی در حفظ و بازسازی ذخایر آبزیان دریا به ویژه تشکل‌‌های صیادی کیلکاگیر که در ماه‌های فروردین، اردیبهشت و خرداد به دلیل تخم‌‌ریزی صید را به صورت داوطلبانه تعطیل می‌کنند، درباره ترکیب گونه‌های صید کیلکاماهیان گفت: ۹۶ درصد ماهیان صید شده از گونه کیلکای معمولی، ۳ درصد آنچوی و ۱ درصد گونه چشم درشت بوده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن