شرکت هنرمندان برجسته اصفهانی در نمایشگاه ملی صنایع دستی

نورالله عبداللهی در گفت‌وگو با ایرنا افزود: ۱۶ غرفه در یک فضای ۲۷۰ متر مربعی در این نمایشگاه در اختیار هنرمندان اصفهان قرار داشت و رشته‌های مختلف صنایع دستی اصفهان به‌ویژه رسته‌های دارای نشان بین‌المللی جغرافیایی در معرض نمایش قرار گرفت.

تاکنون ۲۰ رشته صنایع دستی اصفهان ثبت جغرافیایی و ملی شده که از این میان چهار رشته میناکاری، قلمکاری، کاشی هفت رنگ و قلمزنی نشان بین‌المللی جغرافیایی دریافت کرده و به ثبت جهانی رسیده است.

عبداللهی گفت: نمایشگاه ملی صنایع دستی رویداد مهمی محسوب می‌شود از این رو معرفی، ترویج، بازاریابی و نشست‌های مشترک درباره مسائل مختلف از جمله عرضه و فروش در آن می‌تواند برای هنرمندان صنایع دستی اصفهان تعیین کننده باشد.

۲۰ هنرمند برجسته اصفهانی در نمایشگاه ملی صنایع دستی شرکت کردند

وی افزود: علاوه بر غرفه اداره کل میراث فرهنگی استان اصفهان که در سالن شماره هفت نمایشگاه ملی صنایع دستی برپا بود، هنرمندان و صنعتگران این خطه نیز در سالن‌های هشت تا ۱۰ به عرضه آثار هنری پرداختند.

معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی اصفهان خاطرنشان کرد: هنرمندانی از روستاهای «ایراج» شهرستان خور و بیابانک و «مِهرگرد» شهرستان سمیرم با غرفه‌های اختصاصی خود آثار کاربافی و بافته‌های داری را در این نمایشگاه به نمایش گذاشتند.

به گفته وی، مهرگرد روستای ملی بافته‌های داری استان اصفهان و ایراج جزو روستاهای برجسته در عرصه پارچه‌بافی و کاربافی است.

عبداللهی با اشاره به شعار سی‌ و هفتمین نمایشگاه ملی صنایع دستی یعنی «شهر و روستا، محور وفاق و توسعه هویت بنیان» افزود: در این نمایشگاه، هنرمندان کاشان به‌عنوان شهر جهانی نساجی سنتی، گلپایگان به‌عنوان شهر ملی منبت و شهرضا به‌عنوان شهر ملی سفال به‌همراه روستای مهرگرد و ایراج به‌منظور تبیین این شعار، حضور چشمگیری داشتند.