نمایشگاه بین المللی اصفهان؛ حلقه وصل زنجیره توسعه

مدیر عامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی استان اصفهان با اشاره به اینکه مزیت‌های بازدیدکنندگان نصیب صنایع استان می‌شود، افزود: ما در نمایشگاه بستر گفتگو و بازدید را فراهم می‌کنیم تا به اقتصاد کشور و به ویژه استان اصفهان کمک کنیم تا شاهد بالندگی بیشتر این مرز و بوم باشیم.

احمدرضا طحانیان که یک شنبه هفته جاری به مناسبت روز خبرنگار در جمع اصحاب رسانه حضور یافته بود با اشاره به  این رویکرد توسعه محور افزود: ۳۶ عنوان نمایشگاه عمومی و تخصصی و بیش از ۱۷۰ رویداد، سال گذشته در محل دائمی نمایشگاه‌های بین‌المللی استان برپا و رویدادهای مختلفی در کنار هر نمایشگاه با هدف بسترسازی، تسهیلگری و شبکه‌سازی با حضور متخصصان، صنعتگران و فعالان اقتصادی با هدف ارتقاء سطح صنعت کشور و استان برگزار شد.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان با بیان اینکه این نمایشگاه سال گذشته میزبان ۲۵ هیات تجاری از ۱۹ کشور بود، اظهار کرد: عملیات احداث گام(فاز) دوم نمایشگاه بین‌المللی اصفهان سال گذشته آغاز شد و سالن شماره ۲ آن با مساحت حدود هفت هزار و ۲۰۰ متر در مرحله فونداسیون و اجرای سازه قرار دارد که با بهره‌برداری از آن حدود ۶۰ درصد به فضای نمایشگاه اصفهان اضافه خواهد شد.

گام دوم به نقطه پایان نزدیک می‌شود

او با اشاره به اینکه بیش از یکهزار میلیارد تومان اعتبار برای توسعه و راه‌اندازی گام(فاز) دوم این نمایشگاه مورد نیاز است، خاطرنشان کرد: کلیه معابر و زیرساخت‌های نمایشگاه تکمیل و در یکسال گذشته بیش از یکصد هزار مترمربع به فضای معابر این نمایشگاه افزوده شده است.

طحانیان بیان کرد: ظرفیت پارکینگ نمایشگاه از یک‌هزار و۲۰۰ دستگاه خودرو به حدود چهار هزار دستگاه افزایش یافته که در شرایط اضطراری تا حدود پنج هزار دستگاه را هم پوشش می‌دهد.

وی با بیان اینکه بطور میانگین سال گذشته در هر ماه سه عنوان نمایشگاهی در اصفهان برگزار شده است، افزود: بر اساس هماهنگی‌ انجام شده ۴۳ عنوان نمایشگاهی با موضوع‌های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی برای سال جاری برنامه‌ریزی شده که نسبت به سال گذشته رشد بیش از ۱۵ درصدی پیدا کرده است.

مدیرعامل شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان ادامه داد: بیش از ۱۴۰ هزار نفر از نمایشگاه‌های برپا شده در محل دائمی نمایشگاه‌های استان در سال جاری بازدید کردند.

وی اضافه کرد: انتخاب عنوان نمایشگاه‌های تخصصی در سال جاری از جمله خودرو، فرش و شهرداری‌ها با توجه به نیازهای بازار، صنعت و مخاطبان انجام شده است.

اصفهان پیشرو در صنعت نمایشگاهی کشور بعد از تهران

طحانیان با بیان اینکه بیش از۳۰ سایت نمایشگاهی در کشور وجود دارد، افزود: بزرگترین سایت‌های نمایشگاهی در پنج کلانشهر تهران، تبریز، مشهد، اصفهان و شیراز واقع شده است که جایگاه نمایشگاه اصفهان از لحاظ به روز بودن و زیرساخت‌ها، پس از تهران قرار دارد.

به گفته وی، شرکت نمایشگاه اصفهان در سال‌های فعالیت خود به مرور از زیرساخت‌های سخت‌افزاری و رقابتی مطلوبی برخوردار شده است و در نظر دارد همسو با توسعه فیزیکی و تکمیل فازهای تعریف شده، بر اساس طرح‌های جدیدی که در دستور کار دارد، بهره‌وری از این زیرساخت‌ها را به حداکثر برساند.

وی ادامه داد: امروز یکی از استانداردترین سایت‌های نمایشگاهی کشور در اصفهان است و باید چابک سازی و کارآمدی این مجموعه و تحولات راهبردی آن نیز در دستور کار قرار گیرد که تعهد به انجام این کار جزو مأموریت‌های تازه شرکت نمایشگاه بین‌المللی اصفهان است.

عملیات اجرایی نمایشگاه بین‌المللی استان آذر سال ۹۴ با حضور وزیر امور خارجه وقت در منطقه «روشن‌دشت» اصفهان شروع شده و این  سایت نمایشگاهی طبق فناوری‌ها و استانداردهای نمایشگاه‌های مونیخ، دوبی و کیش طراحی و ساخته شده است.

این مجموعه طبق آخرین مدل نمایشگاهی جهان شامل یک سالن پیوسته با قابلیت تفکیک به سه سالن پنج هزار متری پیوسته طراحی و ساخته شده و از فضاهایی مانند ساختمان رجیستری، پاویون مذاکرات بین‌المللی، سالن گردهمایی‌ها و نشست‌های خبری، سالن‌های مذاکره، مجموعه رستوران‌ و کافی‌شاپ، توفقگاه متمرکز و فضای باز برگزاری نمایشگاه برخوردار است.