دستشویی یا جکوزی؟

شماره روزنامه: ۲۸۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۲۹۰۰۱۹ ویژه-نامه

شرکت بهره‌برداری متروی تهران در واکنش به خبر منتشر شده در روزنامه ایران مبنی بر اینکه مدیران مترو در اتاق خود جکوزی نصب کرده‌اند، با حضور ۲۰ خبرنگار «دستشویی روابط عمومی» را که روزنامه ایران ادعا کرده بود جکوزی است افتتاح کرد.<br> مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل متروی تهران در نمابری به دفتر روزنامه ایران نیز بر ضرورت رعایت تقوا، به جوابیه‌ای با مضمون «تقوا، تقوا، تقوا، صبر، میدان ندادن به احساسات سرکش. . . » بسنده کرد. .

شرکت بهره‌برداری متروی تهران در واکنش به خبر منتشر شده در روزنامه ایران مبنی بر اینکه مدیران مترو در اتاق خود جکوزی نصب کرده‌اند، با حضور 20 خبرنگار «دستشویی روابط عمومی» را که روزنامه ایران ادعا کرده بود جکوزی است افتتاح کرد.
مدیریت ارتباطات و امور بین‌الملل متروی تهران در نمابری به دفتر روزنامه ایران نیز بر ضرورت رعایت تقوا، به جوابیه‌ای با مضمون «تقوا، تقوا، تقوا، صبر، میدان ندادن به احساسات سرکش...» بسنده کرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن