۲۷ معدن جدید در خراسان رضوی بهره برداری شد

شماره روزنامه: ۳۶۰۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۲۷۸۸۷۰ ویژه-نامه

<b>ایرنا</b>- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۲۷ معدن جدید با ۱۰۴ میلیون تن ذخیره معدنی و ۲۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری طی نیمه نخست امسال در استان به بهره‎برداری رسید. راضیه علیرضایی با بیان اینکه معادن فلزی و غیرفلزی مزبور شامل شن و ماسه، سنگ آهک، آهن پلاسری، کرومیت، سنگ لاشه، گچ، کانسنگ مس و پومیس هستند، استخراج سالیانه این معادن را یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن اعلام و اظهار کرد: این معادن در شهرستان‎های مشهد، گناباد، نیشابور، چناران، خواف، سبزوار و تربت جام توسط بخش خصوصی به بهره‎برداری رسیده و برای حدود ۲۴۳ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.

27 معدن جدید در خراسان رضوی بهره برداری شد
ایرنا

- رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت خراسان رضوی گفت: ۲۷ معدن جدید با ۱۰۴ میلیون تن ذخیره معدنی و ۲۴ میلیارد و ۸۰۰ میلیون تومان سرمایه‌گذاری طی نیمه نخست امسال در استان به بهره‎برداری رسید. راضیه علیرضایی با بیان اینکه معادن فلزی و غیرفلزی مزبور شامل شن و ماسه، سنگ آهک، آهن پلاسری، کرومیت، سنگ لاشه، گچ، کانسنگ مس و پومیس هستند، استخراج سالیانه این معادن را یک میلیون و ۲۵۰ هزار تن اعلام و اظهار کرد: این معادن در شهرستان‎های مشهد، گناباد، نیشابور، چناران، خواف، سبزوار و تربت جام توسط بخش خصوصی به بهره‎برداری رسیده و برای حدود ۲۴۳ نفر به صورت مستقیم اشتغال ایجاد کرده است.وی ادامه داد: به جز معادن مزبور ۷۰۱ معدن با ذخیره چهار میلیارد و ۷۸۴ میلیون تن و استخراج سالانه ۳۰ میلیون تن در خراسان رضوی فعال است.

رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان با اشاره به مشکل خام‎فروشی مواد معدنی به ویژه سنگ آهن در این استان، سرمایه‎گذاری‎های کوچک در معادن، در نظر نگرفتن همه جوانب کار از سوی سرمایه‎گذاران و فقدان کار علمی در حوزه معادن را از دلایل این امر ذکر کرد.علیرضایی با بیان اینکه سرمایه‎گذاری در بخش معدن جز تفکر در مقیاس کلان آن و با در نظر گرفتن همه جوانب، ثمربخش نیست و منجر به خام‏فروشی می‌شود، افزود:


pic۱


تا استخراج و اکتشاف علمی در حوزه معدن انجام نگیرد و معدن در مقیاس کلان رشد نکند، سرمایه‎گذاری‏های حوزه صنایع معدنی نتیجه مطلوب نخواهد داشت.رئیس سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ارتقای بخش معدن را در گرو ارتقای دانش فنی در حوزه اکتشاف، استخراج و بهره‌برداری و انجام اقدامات علمی از اکتشاف تا بهره‎برداری دانست و تصریح کرد: برای جلوگیری از خام‌فروشی مواد معدنی، مطالعات اکتشافی ژئوفیزیک گسترده‌ای توسط شرکت ایمیدرو در این استان انجام و نقشه‌های اکتشافی معدنی به غیر از دو ناحیه کپه داغ کلات و درگز تکمیل شده است.علیرضایی یادآور شد: نتایج مطالعات ژئوفیزیک در استان نیز برای امکان سرمایه‎گذاری جدید در بخش معدن به ویژه فلزات کمیاب تا چهار ماه آینده منتشر می‎شود.

مشاهده اخبار بیشتر در ویژه نامه خراسان

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن