گام جدید دیپلماسی
حالا که تکلیف توافق هستهای تقریبا روشن شده، رئیس دیپلماسی کشورمان عزم خود را جزم کرده تا حل مسائل و بحرانهای منطقه خاورمیانه را هم در برنامه کاری خود قرار دهد.<br> <br> <br> دور اول سفرهای منطقهای ظریف با سفر به قطر، کویت و عراق انجام شد که به منظور جلوگیری از ایران هراسی پس از توافق صورت گرفته بود. اما در دور دوم ظریف راهی لبنان، سوریه، پاکستان و هندوستان شد. پس از آن روز دوشنبه ظریف به مسکو رفت تا با همتای روسیاش، راهکاری سیاسی برای پایان دادن به بحران سوریه بیابند.<br> .
حالا که تکلیف توافق هستهای تقریبا روشن شده، رئیس دیپلماسی کشورمان عزم خود را جزم کرده تا حل مسائل و بحرانهای منطقه خاورمیانه را هم در برنامه کاری خود قرار دهد.
دور اول سفرهای منطقهای ظریف با سفر به قطر، کویت و عراق انجام شد که به منظور جلوگیری از ایران هراسی پس از توافق صورت گرفته بود. اما در دور دوم ظریف راهی لبنان، سوریه، پاکستان و هندوستان شد. پس از آن روز دوشنبه ظریف به مسکو رفت تا با همتای روسیاش، راهکاری سیاسی برای پایان دادن به بحران سوریه بیابند.