نکاتی برای انتخاب بهتر هندزفری
گوشی تلفن همراه را همراهتر کنید
مریم عسگری «هندزفری» یکی از انواع هدستهای موجود در بازار است که در اوایل قرن گذشته، توسط فردی آمریکایی به نام «ناثانی بالدوین» ساخته شد. «بالدوین»، یک هدست پر از سیم را در آشپزخانه منزلش، برای نیروی دریایی آمریکا تولید کرد. این هدفون اولیه، فقط به رادیو وصل میشد و انتقال صدا از آنها به خوبی و وضوح هدستهای امروزی نبود. اما امروزه با رشد تکنولوژی شاهد عرضه نمونههای پیشرفته و گوناگون این کالا در برندهای متنوع هستیم و همچنین اکثر کاربران گوشیهای موبایل در شرایطی مانند رانندگی، پیادهروی، سفر و.
مریم عسگری «هندزفری» یکی از انواع هدستهای موجود در بازار است که در اوایل قرن گذشته، توسط فردی آمریکایی به نام «ناثانی بالدوین» ساخته شد.
«بالدوین»، یک هدست پر از سیم را در آشپزخانه منزلش، برای نیروی دریایی آمریکا تولید کرد.
این هدفون اولیه، فقط به رادیو وصل میشد و انتقال صدا از آنها به خوبی و وضوح هدستهای امروزی نبود. اما امروزه با رشد تکنولوژی شاهد عرضه نمونههای پیشرفته و گوناگون این کالا در برندهای متنوع هستیم و همچنین اکثر کاربران گوشیهای موبایل در شرایطی مانند رانندگی، پیادهروی، سفر و... از این وسیله برای برقراری ارتباطات تلفنی استفاده میکنند.
با توجه به این موضوع رشد شدید تنوع در مدل و برند این کالا موضوع عجیبی نیست. موضوعی که منجر به سخت شدن انتخاب یک نمونه مناسب از میان هزاران نمونه در بازار شده است. اگر شما هم برای انتخاب این کالا با مشکل مواجهید این مطلب را بخوانید:
۱ برند مورد نظر را مشخص کنید: اگرچه اکثر گوشیهایی که دارای جک ۵/۳ هستند با اکثر هندزفریهای موجود در بازار سازگارند، اما بهتر است هندزفریی خریداری کنید که برند آن با گوشی موبایلتان یکی باشد. چرا که ممکن است گاه عدم رعایت این موضوع در برخی موارد موجب بروز دردسرهایی برای کاربر شود یا اینکه کیفیتی در حدی که مورد انتظارتان است را دریافت نکنید. این موضوع از لحاظ زیبایی نیز مورد توجه است. تصورش را بکنید یک کاربر گوشی آیفون از هندزفری با برندی غیر از APPLE استفاده کند. اگر چه امکان مکالمه برایش فراهم است. اما از لحاظ زیبایی چندان خوشایند نیست.
۲ بودجه خود را مشخص کنید: مانند خرید هر کالای دیگری هنگام خرید هندزفری باید بودجه خود را مشخص کنید. خرید یک هندزفری ارزان و بیکیفیت ممکن است شما را به دردسر اندازد. پس بهتر است قبل از انتخاب و تعیین بودجه تحقیق کنید و نمونهای که خرید آن به صرفه است را انتخاب کنید.
۳ بین نمونههای سیمی و بلوتوثی یکی را انتخاب کنید: با توجه به تنوع بالای انواع هندزفری باید بین این دو نمونه یکی را انتخاب کنید. برای افرادی که قصد ندارند هزینه زیادی صرف خرید کنند نمونههای سیمی و برای آنهایی که استفاده راحتتری را میخواهند نمونههای بلوتوثی پیشنهاد میشود. البته باید در نظر داشته باشید که هنگام خرید نمونههای بلوتوثی هم باید به برند توجه شود. چرا که برخی نمونههای ارزان قیمت برد کمی داشته و صدای بیکیفیت نیز پخش میکنند. در صورت خرید یک هندزفری سیمی هم باید توجه داشته باشید که نمونهای خریداری کنید که سیم ضخیمی داشته باشد. زیرا سیمهای ضخیم سختتر خراب میشوند و عمر طولانیتری دارند همچنین سوکت اتصال به تلفن را با دقت چک کنید تا به خوبی با سیم ارتباط داشته باشد.
۴ به ظاهر هندزفری توجه کنید: از هدست (هندزفری)هایی استفاده کنید که درونشان یک لوله توخالی به کار رفته است. این هندزفریها درست مانند هندزفریهای معمولی هستند با این تفاوت که آن بخش از هندزفری که در مجاورت گوش قرار میگیرد از یک لوله توخالی که درون آن هیچ سیمی عبور داده نشده، تشکیل شده است. به این ترتیب صدا به طور مستقیم از هوای درون این لوله خالی و با ارتعاش مولکولهای هوا به گوش شما میرسد و امواجی راکه به مغز میرسد کاهش میدهد.
۵ قبل از تحویل هندزفری از سلامت آن مطمئن شوید: حتما هندزفری را در هنگام خرید چک کنید تا هر دو گوشی آن سالم بوده و کیفیت صدا نیز شما را اذیت نکند. هندزفریهایی که کیفیت صدای خوبی ندارند صدای خفه و غیرواقعی را به گوش انسان میرساند و بعد از مدتی ممکن است آسیبهای بدی به گوش برساند.
۶ هندزفری را از محل مطمئن و با گارانتی معتبر خریداری کنید: سعی کنید حتما هندزفری که خریداری میکنید گارانتی معتبری داشته باشد. خرید یک نمونه بدون گارانتی یا با گارانتی بدون نام و نشان میتواند موجبات دردسر کاربر را فراهم آورد. همچنین بهتر است هندزفری را از فروشگاههای معتبر خریداری کنید.
ارسال نظر