مجازات در انتظار گران‌فروشان، کم‌فروشان و متقلبان
در پروژه «نیم قرن با اقتصاد ایران» تلاش بر این است تا از قبل اخبار و گزارش های اقتصادی به تصویر روشنی از وضعیت اقتصادی ایران دست پیدا کنیم.

نگاه روندی این مزیت را دارد که تاثیر اقتصاد بر سایر موضوعات جامعه ایرانی و تاثیر گرفتن اقتصاد از آنها را بتوانیم در یک مجموعه تجزیه و تحلیل کنیم و همچنین پاسخ به چراهای وضعیت کنونی اقتصادی داشته باشیم. اکنونِ اقتصاد ما محصول تلاش ها و تصمیم گیری ها در دهه های گذشته است. امسال در این پروژه سال های ۱۳۹۴،۱۳۸۴،۱۳۷۴،۱۳۶۴،۱۳۵۴ از هر دهه انتخاب شده است.

در سال ۱۴۰۳، اقتصادنیوز در «نیم‌قرن با اقتصاد ایران» با استفاده از اخبار و گزارش‌های روزنامه‌های «اطلاعات» و «دنیای اقتصاد» هر روز روایتی اختصاصی از اقتصاد ایران و جهان تقدیم مخاطبان می‌شود.

۱۷ آبان ۱۳۵۴؛ مبارزه با کم‌فروشی آغاز شد

دانشجویان ستاد مبارزه با گرانفروشی از امروز ضمن بازرسی از واحدهای صنفی برای مبارزه با گرانفروشی، کم‌فروشان و متقلبان در کالاها را نیز شناسایی می‌کنند تا در دادگاه‌های صنفی براساس ضوابط قانون مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی مجازات شوند.

فریدون مهدوی، وزیر بازرگانی گفت: مبارزه با گرانفروشی براساس برنامه تدوین‌شده همچنان تا رسیدن به هدف نهایی دنبال می‌شود و در همین حال برنامه‌های دیگر برای جلوگیری از کم‌فروشی و تقلب در کالاها تدارک دیده شده است که از امروز با همان شدت مبارزه با گرانفروشی، پیگیری خواهد شد.

۱۷ آبان ۱۳۷۴؛ ایران و ترکیه قرارداد خط لوله گاز را نهایی می‌کنند

در دیدار مرتضی محمدخان، وزیر امور اقتصادی و دارایی جمهوری اسلامی ایران با «سلیمان دمیرل» رئیس‌جمهوری ترکیه اهم روابط دوجانبه و همکاری‌های منطقه‌ای و بین‌المللی بین جمهوری اسلامی ایران و ترکیه مورد بحث و تبادل‌‌نظر قرار گرفت.

مرتضی محمدخان اضافه کرد: به دلیل مسائل داخلی ترکیه، سفر وزیران انرژی و حمل‌و‌نقل ترکیه به تهران صورت نگرفت و امکان برگزاری سیزدهمین کمیسیون مشترک همکاری‌های اقتصادی جمهوری اسلامی ایران و ترکیه فراهم نیامد.

وی اظهار امیدواری کرد با توجه به تشکیل کابینه جدید ترکیه، سفرهای مذکور انجام شود و قرارداد نهایی خط لوله گاز و نیز تفاهم‌نامه همکاری‌های حمل و نقل بین دو کشور به امضا برسد.

۱۷ آبان ۱۳۸۴؛ رشد اقتصادی امسال بیش از ۶ درصد است

رئیس کل بانک مرکزی گفت: رشد اقتصادی امسال هنوز محاسبه نشده است، اما بررسی برآوردهای مقدماتی این رشد را بالای ۶ درصد پیش بینی می‌کند.

ابراهیم شیبانی در حاشیه مراسم معارفه مدیرعامل بانک ملی درخصوص پیش‌بینی رشد نقدینگی بالای ۳۰ درصد امسال اظهار کرد: رشد نقدینگی در هشت ماه اول سال‌جاری ۱۲.۵ درصد بوده و پیش‌بینی می‌شود اگر فرصت نکنیم و به همین روال ادامه یابد رشد نقدینگی از ۳۰ درصد بالاتر خواهد رفت.

مشروح این گزارش را در اقتصادنیوز با تیتر «مبارزه با کم‌فروشی آغاز شد» بخوانید. 

 

 
 

 

بخش سایت‌خوان، صرفا بازتاب‌دهنده اخبار رسانه‌های رسمی کشور است.