بختی نو برای سازمان مدیریت
شاید یکی از مهمترین اولویتهای اقتصادی دولت یازدهم را بتوان احیای مغز متفکر و برنامهریز کشور یعنی سازمان منحل شده مدیریت و برنامهریزی کشور دانست. به نظر میرسد حسن روحانی با صدور یک حکم برای دو پست و انتصاب محمدباقر نوبخت به عنوان رییس معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاستجمهوری و در عین حال، دادن سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور به نوبخت نخستین گام را برای احیای سازمان مدیریت برداشته است. سازمانی که محمود احمدینژاد در سال ۸۶ بهرغم مخالفت انبوه کارشناسان اقتصادی آن را منحل کرد و وظایفش را در قالب دو معاونت جدید به افرادی جدید سپرد.
شاید یکی از مهمترین اولویتهای اقتصادی دولت یازدهم را بتوان احیای مغز متفکر و برنامهریز کشور یعنی سازمان منحل شده مدیریت و برنامهریزی کشور دانست. به نظر میرسد حسن روحانی با صدور یک حکم برای دو پست و انتصاب محمدباقر نوبخت به عنوان رییس معاونت برنامهریزی و نظارت راهبردی ریاستجمهوری و در عین حال، دادن سرپرستی معاونت توسعه مدیریت و سرمایه انسانی رییسجمهور به نوبخت نخستین گام را برای احیای سازمان مدیریت برداشته است. سازمانی که محمود احمدینژاد در سال ۸۶ بهرغم مخالفت انبوه کارشناسان اقتصادی آن را منحل کرد و وظایفش را در قالب دو معاونت جدید به افرادی جدید سپرد. اما بحث احیای سازمان مدیریت چنان مطالبه جدیای بود که نمایندگان مجلس را بر آن داشت تا با تصویب کلیات طرح یک فوریتی اصلاح سازمان مدیریت و برنامهریزی، احیای این سازمان را قانونی کرده تا دیگر رییسجمهوری در آینده نتواند به یکباره آن را منحل کند. با این حال نوبخت که ریاست مجموعه تجزیه شده سازمان مدیریت را برعهده گرفته است، یکی از کسانی است که همیشه منتقد انحلال این سازمان بوده و گفته است که دولت روحانی سازمان مدیریت را با چارت جدید و انجام
اصلاحات احیا خواهد کرد. در واقع میتوان اینگونه نتیجه گرفت که با انتصاب محمدباقر نوبخت حقیقی به سمت معاون برنامهریزی و نظارت راهبردی رییسجمهور احیای سازمان مدیریت قوت گرفت؛ چرا که وی پیش از انتخابات ریاستجمهوری به عنوان نماینده اقتصادی روحانی همواره بر تشکیل این سازمان با اصلاح ایرادات قبلی تاکید کرده بود. نوبخت یکی از بالهای اصلی تیم اقتصادی روحانی است که انتظار میرود بقیه بخشهای اقتصادی دولت از طریق هماهنگی با او کار را پیش ببرند.
ارسال نظر