نکات قابل توجه هنگام خرید
۱ - بودجه خود را مشخص کنید: این یک اصل کلی و البته مهم است. به ویژه با توجه به شرایط بازار و رشد قیمتها باید به این نکته (قیمت کالا و بودجهای که برای خرید تلویزیون در نظر گرفتهایم) دقت ویژهای داشته باشیم. به طور کلی برای خرید یک تلویزیون هوشمند با سایز ۳۲ اینچ تا ۱۱۰ اینچ باید یک میلیون و ۲۰۰ هزار تا ۱۰۰ میلیون تومان و گاه بیشتر هزینه کنید. پس قبل از خرید بودجه خود را مشخص کنید تا انتخاب راحتتری داشته باشید. ۲ - سایز مورد نظر را متناسب با فضای خانه یا محل مورد نظر انتخاب کنید: شکل نرمال خرید تلویزیون این است که باید خرید این کالا با توجه به فضای مورد نظر و میزان فاصلهای که میتوان از تلویزیون گرفت صورت گیرد.
1 - بودجه خود را مشخص کنید: این یک اصل کلی و البته مهم است. به ویژه با توجه به شرایط بازار و رشد قیمتها باید به این نکته (قیمت کالا و بودجهای که برای خرید تلویزیون در نظر گرفتهایم) دقت ویژهای داشته باشیم. به طور کلی برای خرید یک تلویزیون هوشمند با سایز 32 اینچ تا 110 اینچ باید یک میلیون و 200 هزار تا 100 میلیون تومان و گاه بیشتر هزینه کنید.
پس قبل از خرید بودجه خود را مشخص کنید تا انتخاب راحتتری داشته باشید.
۲ - سایز مورد نظر را متناسب با فضای خانه یا محل مورد نظر انتخاب کنید: شکل نرمال خرید تلویزیون این است که باید خرید این کالا با توجه به فضای مورد نظر و میزان فاصلهای که میتوان از تلویزیون گرفت صورت گیرد. اما این اواخر با هجوم تلویزیونهای سایز بزرگ به بازار و بهرغم کوچک شدن مساحت بیشتر خانهها توجهها به سمت نمونههایی با سایز بالاتر از ۴۷ اینچ جلب شده است، اما حقیقت این است که خریدی صحیح و اصولی است که با مدنظر قرار دادن کلیه موارد صورت گیرد تا کاربری شیرینتری داشته باشید.
۳ - برند مورد علاقه یا مورد اعتمادتان را مشخص و سپس برای خرید به بازار مراجعه کنید: با توجه به این موضوع که رقابت شدیدی بین برندهای بازار، به ویژه دو برند مطرح بازار که شاهد تولیدات داخلی آنها هستیم وجود دارد، انتخاب یک برند که به خدمات پس از فروش آن اعتماد و از رضایت مشتریانش اطلاعاتی در دست داشته باشیم عاقلانهترین کار ممکن است. پس قبل از خرید مواردی چون، خدمات نصب و حمل رایگان، سرویس دهی و ... را چک کرده و نسبت به انتخاب برند مورد نظر اقدام کنید.
۴ - به قابلیتهای فنی بیش از طراحی ظاهر اهمیت دهید: تلویزیون یکی از لوازم منزل است که به نوعی در مجموعه مبلمان قرار میگیرد و حتی اگر آن را خاموش کنید هم در میان مبلمان منزل، جلوه خاصی دارد.
به همین دلیل سازندگان تلویزیون همیشه تلاش کردهاند که محصولاتی زیبا با طراحیهای خاص و رنگهای شیک تولید و به بازار عرضه کنند تا مشتریان خود را از لحاظ ظاهری نیز راضی نگه دارند. به عنوان مثال به حاشیه تلویزیونهای مدرن امروزی توجه کنید، بسیار نازک شدهاند و در نگاه اول به نظر میرسد که تنها یک صفحه نمایش بزرگ پیش روی ما قرار گرفته است. اگر این تلویزیونها را به دیوار آویزان کنیم یا از کنار به آن نگاه کنیم، همان قطر اندک هم از نظر ناپدید میشود. اما همه اینها به آن اندازهای که کانفیگ یا قابلیتهای دستگاه اهمیت دارد مهم نیستند! پس هنگام انتخاب تلویزیون به این فکر نکنید که رنگ آن به سرویس مبلمان خانهتان میآید یا خیر یا اینکه پایه تلویزیون با پایههای بوفه و ... سازگار باشد بلکه به یاد داشته باشید آنچه اهمیت دارد قابلیتهای فنی و خدمات پس از فروش است.
۵ - مشخص کنید از تلویزیون خود چه انتظاری دارید: برخی از کاربران از تلویزیون خود انتظاراتی فراتر از کاربران عادی دارند. به عنوان مثال برخی خواهان این هستند که تلویزیون هوشمندی خریداری کنند که امکان اجرای بازیهای آنلاین را به آنها بدهد یا اینکه نیاز آنها را به برخی از ابزارهای بازی رفع کند. این کاربران باید به سراغ تلویزیون هوشمندی بروند که رنگ سیاه را با عمق بیشتر و رنگها را باکیفیتتر و طبیعیتر نمایش میدهد وارقام مربوط به کارآیی آن بهتر است. رزولوشن ویدئوهای ورزشی هم مسأله مهمی نیست؛ چرا که معمولا تصویر در این نوع ویدئوها تا حدی مات است. تاخیر ورودی هم در بیشتر تلویزیونها با استفاده از حالات خاص مخصوص بازی یا به عبارت دیگر Game Mode از بین میرود. اگر جزو افرادی هستید که تلویزیون را برای تماشای مسابقات ورزشی و در کل تماشای تصاویر پرشتاب تهیه میکنید، به سه عامل مهم زاویه دید، روشنایی و ماتی تصویر توجه داشته باشید. در مورد دو عامل اول، تشخیص با خودتان است، اما در مورد عامل سوم بهتر است سراغ تلویزیونهایی با میزان نوسازی (Refresh Rate) بالاتر بروید. به طور کلی باید مشخص کنید که هدفتان از خرید تلویزیون
هوشمند چیست؟ در این صورت رضایت بیشتری هنگام کاربری خواهید داشت.
۶ - در مورد اتصالات تلویزیون هوشمندی که خریداری میکنید به خوبی تحقیق کنید:
در مورد امکانات ارتباطی و در واقع پورتها، تصمیمگیری ساده شده است، چرا که پورت HDMI در محصولات امروزی کاملا متداول است. تنها کاری که باید انجام دهید، شمردن وسایلی است که نیاز به این پورت دارند و سپس باید دنبال تلویزیونی بگردید که تعداد پورتهای لازم را داشته باشد. بهتر است یکی، دو پورت هم بیشتر داشته باشد تا بعدها با اضافه شدن دیگر گجتها، مشکلی از بابت تعداد پورتهای HDMI پیدا نکنید. پورت USB و کارتخوان SD هم برای نمایش عکس و فیلم مفید است. اگر گجت قدیمی دارید، باید نگران پورتهای آنالوگ باشید. به عنوان مثال کنسول بازی نینتندو یکی از محصولات فاقد HDMI است و برای استفاده از آن باید تلویزیون مناسب تهیه کنید.
۸ - به ریموت کنترل تلویزیون اهمیت دهید: کنترلر یا به اصطلاح کنترل از راه دور تلویزیون هم مساله مهمی است. اگر قصد استفاده از یک کنترلر عمومی یا کنترلری که به همراه دستگاه گیرنده عرضه میشود ندارید، به کنترلر تلویزیون هم توجه کنید. اگر بتوان از همان پرتو مادون قرمزی که کنترلر تلویزیون میتاباند، برای کنترل کردن دیگر وسایل هم استفاده کرد، کار شما سادهتر میشود. همانطور که استفاده از کابل HDMI در انواع محصولات الکترونیکی کارها را سادهتر کرده است. معمولا استفاده از کنترلرهایی که در آن چیدمان کلیدها کاملا مشخص و تفکیکپذیر است، راحتتر میباشد مخصوصا کنترلرهایی در اندازهای معمولی و دارای نور پسزمینه. کنترلرهای جالبی که دارای صفحه کلید و ژستهای کنترلی هستند هم بد نیستند، اما همیشه یک کنترلر عمومی بهتر کار میکند. شاید شما هم کنترلر اصلی تلویزیون خود را نادیده بگیرید و در کشویی بگذارید تا خاک بخورد!
ارسال نظر