شماره روزنامه ۶۱۰۵
|
آرشیو روزنامه شماره ۶۰۹۴ دنیای اقتصاد

اخبار ورزش - روزنامه شماره ۶۰۹۴

  • یک سال بخور و بخواب!

    دنیای اقتصاد: یک سال پیش یا به‌طور دقیق‌تر، روز ۲۸ شهریور ۱۴۰۲ کریس رونالدو همراه با النصر عربستان در چارچوب لیگ قهرمانان آسیا به مصاف پرسپولیس ایران رفت. سفر پرماجرایی بود؛ از استقبال غیرمنتظره مردم که تحلیل‌های مثبت و منفی زیادی را به همراه آورد تا کارهای خیر و انسان‌دوستانه رونالدو که قاب‌های به یادماندنی و ارزشمندی به ثبت رساند. در آن سفر اما یک ماجرای دیگر هم خیلی به چشم آمد؛ وضعیت بد چمن ورزشگاه آزادی که بازتاب بسیار بدی در رسانه‌های خارجی داشت و برای حیثیت فوتبال کشورمان گران تمام شد. پرسش اینجاست که یک سال بعد از آن همه قیل و قال، چقدر به خودمان آمدیم، زحمت کشیدیم و بهتر شدیم؟ پاسخ، ناامیدکننده است؛ هیچی!
  • بیماری هلندی ادامه دارد!

    دنياي اقتصاد: دیگر برای هواداران منچستریونایتد تبدیل به عادت شده که به جای خوشحالی از موفقیت تیم‌شان، در تلاش برای فراموش کردن ناکامی‌ها باشند. باید اعتراف کرد امسال هم قرار نیست آنها به جایی برسند؛ حداقل با مشاهده این روند.
  • رکوردشکن متواضع

    دنیای اقتصاد: در جریان برتری ۲برصفر بایرن‌مونیخ مقابل فرایبورگ، توماس مولر در دقیقه ۵۹ به‌جای مایکل اولیسه به زمین آمد که این باعث شد او یک رکورد را بشکند. این بازیکن ۳۴ ساله البته گل دوم تیمش را به زیبایی به ثمر رساند، اما مهم‌تر از آن، این بود که به رکورد ۷۱۰ بازی برای بایرن رسید و از سپ مایر پیشی گرفت.
  • فرهاد؛ خوب یا بد؟

    دنياي اقتصاد: روز گذشته چند خبرگزاری رسمی خبر دادند مدیران باشگاه استقلال با فرهاد مجیدی وارد مذاکره شده‌ تا او را به عنوان جانشین جواد نکونام معرفی کنند، اما سرمربی پیشین آبی‌ها این پیشنهاد را نپذیرفته است. جدا‌ از صحت و سقم این شایعه، در وضعیت فعلی دو فرضیه مطرح می‌شود که هرکدام به نوبه خود جای بحث دارد.
  • مدیر سابق نکونام، برمی‌گردد؟

    دنیای اقتصاد: خبرگزاری تسنیم خبر داده علی خطیر در روزهای گذشته مذاکراتی را با رضا حدادیان مالک باشگاه نساجی داشته است و در صورت توافق نهایی دو طرف، ظرف روزهای آینده شاهد حضور مدیرعامل پیشین استقلال روی صندلی مدیریت باشگاه نساجی خواهیم بود. تغییرات مدیریتی نساجی در حالی رقم می‌خورد که مالک و مدیران این باشگاه پیش از شروع مسابقات لیگ برتر خیلی جدی دنبال واگذاری امتیاز باشگاه بودند. بازگشت خطیر به لیگ برتر در روزهایی که استقلال هم روزهای پر هیاهویی را می‌گذراند و جواد نکونام تحت فشار است، جالب توجه به نظر می‌رسد.
  • یک آمار عجیب از بارسا

    دنیای اقتصاد: بارسلونا تا پایان هفته چهارم لالیگا با ۴ برد و ۱۲ امتیاز صدرنشین است و هواداران این تیم امید زیادی به بازگشت به دوران اوج زیرنظر هانسی فلیک دارند. با این وجود وضعیت بازی‌های بلوگرانا از لحاظ مقدار زمان مفیدِ هر مسابقه (زمانی که بازی در جریان است و توپ حرکت می‌کند) زیاد چنگی به دل نمی‌زند. بر اساس آماری که اوپتا منتشر کرده، در بازی‌های بارسلونا به شکل میانگین تنها ۵۳ دقیقه و ۳۳ ثانیه توپ در جریان است. در مقایسه با دیگر تیم‌ها، تنها بازی تیم‌های آلاوز، رایو وایکانو، رئال سوسیداد و ختافه مقدار زمان مفید کمتری دارند. رئال مادرید و اتلتیکو مادرید همراه با خیرونا، به ترتیب سه تیمی هستند که در مسابقات آنها، بازی زمان بیشتری جریان دارد. این آمار نشان می‌دهد سبک بازی بلوگرانا با فلیک دچار یک دگردیسی بزرگ شده است، مخصوصا که حتی با وجود چنین آماری هم نمایش‌های آنان بسیار جذاب به نظر می‌رسد.
  • طلسم ستاره شکست

    دنیای اقتصاد: پس از سه بازی، موتور کیلیان امباپه بالاخره روشن شد و با به ثمر رساندن هر دو گل رئال مادرید برابر رئال بتیس، پیروزی را برای تیم خود به ارمغان آورد. امباپه در مصاحبه‌ پس از بازی گفت: «بسیاری از چیزها تغییر می‌کند و در مقایسه با بازی اول می‌توانید ببینید کمی بهتر شده‌ایم. در این تیم احساس خوبی دارم و می‌توانم بهتر و بهتر شوم. کریستیانو رونالدو بت من است، اما من چنین فشاری را نمی‌خواهم و می‌خواهم کیلیان باشم. تنها کاری که دارم این است که باید خودم را با تیم وفق دهم.» کاپیتان تیم ملی فرانسه بابت ناکامی در گلزنی در بازی‌های ابتدایی به‌شدت مورد انتقاد قرار گرفته بود. به واسطه علاقه شدید امباپه به کریس رونالدو، ستاره فرانسوی به طور ناخودآگاه با اسطوره پرتغالی مقایسه می‌شود. حالا اما حرف‌های جدید امباپه نشان می‌دهد از تحت‌فشار قرار گرفتن برای چنین مقایسه‌ای راضی نیست.
  • جوان‌گرایی؛ وظیفه هیچ‌کس!

    دنیای اقتصاد: هر زمان به فیفادی و برگزاری مسابقات ملی نزدیک می‌شویم، بحث بالا بودن میانگین سنی تیم ملی مورد توجه رسانه‌ها قرار می‌گیرد. سال‌هاست که تیم اول ایران پیر شده؛ آن‌قدر فاحش و واضح که تیم ملی در جام‌جهانی ۲۰۲۲ پیرترین تیم مسابقات و در جام ملت‌های آسیا ۲۰۲۳ دومین تیم سالمند تورنمنت لقب گرفت. خب بسیار واضح است که شرایط خوب نیست و زنگ خطر به صدا در آمده؛ مخصوصا وقتی اخبار مربوط به میانگین سنی پایین رقبایی همچون ازبکستان را می‌شنویم. با وجود همه این انتقادها، اسکلت اصلی تیم ملی همچنان پیر است و کوشش محسوسی هم برای تغییر شرایط صورت نمی‌گیرد. عجیب‌تر آنکه تیم ملی و باشگاه‌ها مدام توپ جوان‌گرایی را توی زمین هم می‌اندازند.

پربازدیدهای سایت خوان

بیشتر