8 شغل اینترنتی پردرآمد و معروف در ایران!

در این مطلب از وبلاگ نوین به چند روش کسب درآمد از اینترنت و شغل‌های اینترنتی اشاره می‌کنیم. اگر شما هم می‌خواهید از طریق اینترنت برای خودتان درآمدزایی کنید، بهتر است بدانید که در هر سن و سالی که هستید، این کار کاملاً شدنی است. این مطلب را تا انتها بخوانید تا راه درست کسب درآمد از اینترنت را برای خودتان پیدا کنید.

منبع: مقاله معرفی مشاغل اینترنتی سایت نوین

شغل‌های اینترنتی که درآمد قابل قبولی دارند

خوبی شغل اینترنتی این است که آسان و کم‌هزینه است. هر کسی با هر سن و سالی می‌تواند به داشتن یک شغل اینرتنتی فکر کند. مثلاً دانشجوها که اغلب به‌دنبال کار پاره وقت هستند می‌توانند یک کار اینترنتی که نیاز به سرمایه ندارد، انجام دهند. شما می‌توانید از خانه کارهایتان را انجام دهید و حتی کسب و کاری راه بیاندازید و درآمدزایی کنید. خب حالا با دید بهتری چند مورد از شغل اینترنتی در خانه را نام می‌بریم تا به شما ایده‌ای برای شروع بدهیم.

ادمین اینستاگرام و شبکه‌های اجتماعی؛ در خانه مدیر باشید!

شغل ادمینی اینستاگرام این روزها طرفداران بسیار زیادی پیدا کرده است. دلایلش هم مشخص است:

اول آنکه این شغل بازار کار بسیار جذابی دارد و در حال حاضر جزو پرتقاضاترین شغل‌های ایران است.

دوم آنکه این شغل را می‌توانید از خانه انجام دهید و به حضور شما نیازی نیست. به خصوص اگر خانم خانه دار، دانشجو یا فریلنسر هستید، ادمینی اینستاگرام بهترین انتخاب برای شماست.

سوم اینکه به تجهیزات خاصی نیاز ندارید و با همان گوشی میان رده‌ای که دارید، می‌توانید همه کارهای ادمینی را، از ادمینی تولید محتوا 

گرفته تا پاسخگویی به دایرکت و کامنت انجام دهید.

چهارم، می‌توانید همزمان با چند پیج کار کنید و به درآمد چند برابری برسید. در هر صورت مدیریت زمان و مکان کار کاملاً برعهده خودتان است.

طراحی سایت می‌تواند یک شغل اینترنتی مطمئن برای شما باشد

خیلی از کسب و کارهای سنتی هستند که به سایت نیاز دارند و خیلی از افراد هستند که قصد دارند کار خود را از طریق اینترنت شروع کنند و نیاز به طراحی سایت دارند. درنتیجه، اگر طراحی وبسایت بلد باشید، به‌راحتی می‌توانید درآمد کافی و قابل قبولی برای خود داشته باشید.

گرافیست‌ها هم می‌توانند از طریق اینترنت کسب درآمد کنند

گرافیست‌ها هم می‌توانند از طریق اینترنت کسب درآمد کنند

خیلی از شرکت‌ها و کسب و کارها، کارهای طراحی خود را  به فریلنسرها می‌سپارند. اگر کار با فتوشاپ، ایلاستریتور و دیگر نرم‌افزارهای طراحی را بلد هستید، می‌توانید از طریق اینترنت پروژه بگیرید و درآمدزایی کنید. برای این‌که بتوانید پروژه‌های گرافیکی برای خود بگیرید، بهتر است از سایت‌های فریلنسری شروع کنید. کمی بعد که نمونه‌کار خوب داشتید، در لینکدین، اینستاگرام و دیگر شبکه‌های اجتماعی، برای خودتان بازاریابی کنید.

شغل اینترنتی تایپ و ترجمه

شغل اینترنتی تایپ و ترجمه

برای گرفتن پروژه‌های تایپ و ترجمه، اغلب سایت‌های فریلنسری هستند که این امکان را هم برای شما و هم برای کارفرماها فراهم می‌کنند تا بتوانید درآمد داشته باشید. به‌غیر از سایت‌های فریلنسری که بارها هم در این مطلب به آن اشاره کردم، خودتان می‌توانید دست‌به‌کار شوید و در اینستاگرام پیج بزنید یا به‌گونه‌ای دیگر برای خود بازاریابی کنید تا برایتان کار تایپ و ترجمه بفرستند.

به پیج اینستاگرام دانشگاه‌ها سر بزنید و دانشجوهای آن‌ها را فالو کنید تا پیج شما را به‌عنوان تایپیست و مترجم ببینند. اغلب دانشجوهای ارشد و دکتری دانشگاه سراسری اصلاً وقت برای ترجمه و تایپ کارهای خود ندارند. دانشجوهای دانشگاه آزاد و غیرانتفاعی هم بعضاً شاغل‌اند، زمان کافی ندارند تا خودشان کار تایپ و ترجمه را انجام دهند.

اگر قلم‌تان خوب است، نویسنده محتوا شوید

اگر به نوشتن علاقه دارید و دست به قلمتان خوب است، احتمالاً شغل اینترنتی نویسنده محتوا برای شما مناسب باشد. سایت‌ها معمولاً به نویسندگان محتوا برای نوشتن مقالاتشان نیاز دارند. شاید راجع به تمام موضوعات اطلاعات نداشته باشید ولی تحقیق و جستجو در اینترنت را که بلد هستید. اگر انگلیسی‌تان در حدی باشد که متوجه نوشتۀ سایت‌های خارجی بشوید، کارتان راه می‌افتد.

بعد از تقویت مهارت‌های مربوط به نوشتن محتوا، باید وارد بازار کار شوید. در ابتد که نمونه کار ندارید، می‌توانید از سایت‌های فریلنسری شروع کنید. شاید اول کمی سخت باشد اما باید هوشمندانه قدم بردارید و بهترین خود را بنویسید. قطعاً پول زیادی هم نمی‌گیرید ولی تمرکزتان را روی رزومه‌سازی و نمونه‌کار داشتن بگذارید.

زمانی که نمونه‌کارهای خوبی داشته باشید و عالی بنویسید، سایت‌ها برای همکاری با شما سر و دست می‌شکنند.

سئو و بهینه‌سازی سایت؛ یک شغل اینترنتی پرحاشیه!

یا سئو (Search Engine Optimization) یعنی بهبود رتبۀ وبسایت در نتایج جستجوی گوگل؛ شما با سئو، به یک سایت کمک می‌کنید تا در نتیجۀ جستجوی افراد در گوگل دیده شود. وقتی روی سئوی یک سایت کار می‌کنید، شانس دیده شدن آن سایت در گوگل و به‌فروش رفتن محصولات آن هم بیشتر می‌شود. وقتی مخاطب از نتیجۀ گوگل به سایت هدایت شود و به جواب سوالش برسد، احتمال اینکه در همان سایت بماند و خریدش را انجام بدهد، هست. با این حساب کدام سایت است که سئو نخواهد؟ اگر سئوکار هستید از پروژه‌هایش درآمد خوبی خواهید داشت.

می‌توانید به اینفلوئنسری به‌عنوان یک شغل پردرآمد نگاه کنید!

باورتان می‌شود که با غذا خوردن جلوی دوربین، پول‌های نجومی درمی‌آورند؟

برای پیدا کردن کار اینترنتی نیازی نیست که حتماً هزینۀ هنگفتی بپردازید یا کار خاصی انجام دهید؛ فقط کافی است تا چیزی که در آن از همه بهتر هستید را به نمایش بگذارید و افرادی که مثل خودتان فکر می‌کنند را پیدا کنید. مثال‌های واضح اینفلوئنسرها و درآمدهای نجومی‌شان هم صدف‌بیوتی، میلاد قاسمی‌خواه، جواد خواجوی و غیره است.

خیلی از افراد هم هستند که در یوتیوب کانال دارند و از آن طریق برای خود درآمدزایی می‌کنند. اصلی‌ترین روش کسب درآمد اینفلوئنسرها، تبلیغات است. برخی از شرکت‌ها اسپانسر کارهای این افراد می‌شوند یا بابت هر پست و استوری، هزینه‌ای را به آن‌ها می‌پردازند.

شغل اینترنتی همکاری در فروش؛ یک رابطۀ برد-برد با کارفرما!

شغل اینترنتی همکاری در فروش؛ یک رابطۀ برد-برد با کارفرما!

مدل همکاری در فروش، به شکل دریافت پورسانت برای فروش هر محصول است.

کاری که باید انجام بدهید این است محصولات و خدمات شرکت‌ها را در سایت یا پیج شخصیتان تبلیغ کنید. حالا اگر یک کاربر از طریق تبلیغات موجود در وب‌سایت شما از آن مجموعه خرید کند، شما در حقیقت به ازای هر خرید، مبلغی بابت کمیسیون (پورسانت) دریافت خواهید کرد

کسب و کارهای بزرگ زیادی مثل دیجی‌کالا هستند که به‌عنوان همکاری در فروش از کار با شما استقبال می‌کنند

هر مهارتی می‌تواند یک شغل اینترنتی باشد!

شاید تا الان بگویید این چه شغل‌هایی است؟ من که هیچ‌کدام از این‌ها را بلد نیستم!

این 8 شغل معروف‌‌ترین کارهای اینترنتی بودند که الان از طرف کسب و کارها متقاضی زیاد دارد و جا افتاده‌تر است. اما بی‌نهایت راه وجود دارد که شما از طریق اینترنت کسب درآمد کنید.

پیشنهاد: اگر به دنبال یاد گرفتن صفر تا صد کسب درآمد از اینترنتی هستید، پیشنهاد می‌کنم در دوره ویدیویی آموزش کسب درآمد اینترنتی نوین آکادمی شرکت کنید. در این دوره، از پیدا کردن ایده تا راه اندازی سایت، اینستاگرام و نهایتا رسیدن به فروش را کامل یاد می‌گیرید.

مهارت شما چیست؟

همان را تبدیل به یک شغل اینترنتی کنید؛ فرقی نمی‌کند آشپزی باشد، هنرهای دستی باشد، محصول برای فروش باشد یا دانشی که می‌خواهید آن را آموزش دهید. خودتان را در شبکه‌های اجتماعی معرفی کنید تا شما را بشناسند و کارتان را شروع کنید.

شغل‌های اینترنتی

جمع‌بندی:

 ساده بگوییم، شغل‌های اینترنتی زیادی را نام نبرده‌ایم

صادقانه بر این باوریم که کار هست. هرکسی که می‌گوید کار نیست، تلاش زیادی برایش نکرده است. نباید این انتظار را داشته باشید که همان اول درآمد میلیونی کسب کنید. هزاران بار درخواست‌تان رد می‌شود؛ پس طاقت نه شنیدن را داشته باشید. بر روی نقاط ضعف‌تان تمرکز کنید و آن‌ها را تقویت کنید. اولش شاید کمی ترس در وجودتان رخنه کند، ولی بر آن غلبه کنید و رو به جلو حرکت کنید. در دنیای اینترنت، همیشه یک شغل اینترنتی هست که منتظر شما باشد.

مهم نیست در چه سن و سالی هستید، هیچ‌وقت برای شروع یک کار جدید دیر نیست. چه بازنشسته‌ای باشید که به‌دنبال شغل اینترنتی در منزل است و چه دانش‌آموزی باشید که می‌خواهد برای خودش درآمدی کسب کند، این محیط هیچ محدودیتی جلوی پای شما نمی‌گذارد.

تولید محتوای بخش «وب گردی» توسط این مجموعه صورت نگرفته و انتشار این مطلب به معنی تایید محتوای آن نیست.