وزارت نیرو گام‌‌‌های خود را برای تحقق این هدف از همان آغاز به کار محکم برداشت به‌‌‌طوری که در بخش توسعه ظرفیت بیش از هفت‌هزار مگاوات به ظرفیت نیروگاهی کشور افزود. برای بخش مدیریت مصرف نیز هم سال گذشته و هم امسال به‌‌‌صورت وسیع‌‌‌تر پاداش صرفه‌‌‌جویی در مصرف برق برای مشترکان در نظر گرفت. معاون توسعه طرح‌‌‌های شرکت برق حرارتی ناترازی انرژی را مهم‌ترین مساله زیربنایی کشور دانست و افزود: بالغ بر چهار‌هزار و ۵۰۰ مگاوات واحد بخار نیروگاه‌‌‌های سیکل ترکیبی در اولویت ساخت و بهره‌‌‌برداری هستند که با احداث این واحدها، سالانه هفت میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌‌‌جویی می‌شود. محمد رمضانی با اشاره به برنامه‌‌‌ریزی وزارت نیرو برای صرفه‌‌‌جویی در مصرف انرژی و جبران ناترازی میان تولید و مصرف برق در کشور گفت: در مدت‌‌‌زمان فعالیت دولت سیزدهم ۳۹ واحد نیروگاه حرارتی به شبکه برق کشور متصل شده است که از این میان ۱۳ واحد مربوط به احداث بخش بخار نیروگاه‌‌‌های سیکل ترکیبی بوده است.

وی با تاکید بر اینکه شرکت برق حرارتی با جدیت پیگیر تبدیل واحدهای گازی به سیکل ترکیبی است، ادامه داد: تنها از محل راه‌‌‌اندازی ۱۳ واحد بخار یاد شده، سالانه سه میلیارد و ۲۵۰میلیون مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌‌‌جویی خواهد شد. رمضانی خواستار حمایت همه‌‌‌جانبه دولت و به‌‌‌ویژه صندوق توسعه ملی برای احداث بخش بخار نیروگاه‌‌‌های سیکل ترکیبی شد و گفت: در‌حال‌حاضر برنامه احداث و بهره‌‌‌برداری از دو‌هزار و ۵۶۰ مگاوات واحد بخار در بخش خصوصی و یک‌هزار و ۹۲۰ مگاوات نیز در بخش دولتی در دستور کار قرار گرفته است که با راه‌‌‌اندازی این واحدها، سالانه هفت میلیارد مترمکعب در مصرف سوخت صرفه‌‌‌جویی می‌شود.

معاون توسعه طرح‌‌‌های شرکت برق حرارتی خاطرنشان کرد: نیروگاه‌‌‌های حرارتی هرساله در فصل زمستان به دلیل مشکلات سوخت کشور با کمبود گاز مواجه می‌‌‌شوند. ازاین‌‌‌رو برنامه اصلی خود را روی تبدیل واحدهای گازی به سیکل ترکیبی و صرفه‌‌‌جویی سوخت مصرفی واحدهای بخاری متمرکز کرده‌‌‌ایم. رمضانی گفت: عبور از تداوم خاموشی‌‌‌های برق در بخش خانگی طی سال‌های گذشته، قطعا مرهون تلاش شبانه‌‌‌روزی کارکنان صنعت برق، همکاری صنایع، حمایت و همیاری وزارت نفت و همچنین همدلی و بهینه مصرف‌‌‌کردن برق توسط مشترکان خانگی است.