آشفتگی در قیمت‌گذاری ملک و زمین در فاروج

شماره روزنامه: ۱۲۸۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۴۳۶۳ مسکن-و-عمران

رییس شورای اسلامی شهر فاروج گفت: به علت نداشتن پروانه تخصصی بنگاه‌های املاک، قیمت‌گذاری ملک و زمین در این شهر آشفته است.

رییس شورای اسلامی شهر فاروج گفت: به علت نداشتن پروانه تخصصی بنگاه‌های املاک، قیمت‌گذاری ملک و زمین در این شهر آشفته است. ابراهیم فخرایی در گفت‌و‌گو با «ایرنا» اظهار داشت: در این شهرستان حدود هشت بنگاه املاک وجود دارد که از این تعداد پنج بنگاه دارای پروانه کسب هستند و هیچ یک از این بنگاه‌ها دارای پروانه تخصصی نیستند و همین فقدان، باعث آشفتگی قیمت‌گذاری املاک شده است و نیز هر بنگاه به میل خود برای املاک قیمت تعیین می‌کند و این به معضلی برای شهرستان فاروج تبدیل شده است.

وی اظهار داشت: پروانه بنگاه‌های مسکن باید درجه‌بندی شود ولی بنگاه‌های این شهرستان تنها پروانه کسب دارند و این مساله به اداره کل ثبت اسناد و املاک استان گزارش شده است تا به کمک آنان این مشکل حل شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن