خبر کوتاه

عوارض بر اساس قیمت واقعی ملک تعیین می شود

شماره روزنامه: ۱۱۷۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۷۰۰۴۴۸ مسکن-و-عمران

با توجه به بالاتر بودن عوارض و نوسازی دریافتی از املاک جنوب‌شهر نسبت به شمال شهر طرحی با عنوان تعیین عوارض املاک براساس قیمت واقعی تدوین شده است.

با توجه به بالاتر بودن عوارض و نوسازی دریافتی از املاک جنوب‌شهر نسبت به شمال شهر طرحی با عنوان تعیین عوارض املاک براساس قیمت واقعی تدوین شده است. به گزارش خبرگزاری مهر‌، مدیر پروژه مدل عوارض، با اعلام اینکه در گذشته قیمت ملک تنها با توجه به شرایط اقتصادی تعیین می‌شد گفت: با توجه به وسعت شهر تهران نمی‌توانیم بگوییم که تهران یک شهر یکپارچه است در نتیجه در مدل فعلی تعیین عوارض عدالت‌اجتماعی رعایت نمی‌شود.مهندس مهرداد سیانلو با توجه به ارزش ملک و قیمت واقعی آنها‌، افزود: عوارض نوسازی در جنوب تهران ۲‌درصد قیمت ملک است در حالی که در شمال‌شهر همین عوارض ۱۲/۰‌درصد تبدیل می‌شود و اگر قیمت ملک واقعی شود می‌تواند بسیاری از این موارد را حل کند و سایر درآمدهای شهرداری را نیز تحت‌تاثیر قرار دهد.

وی دسترسی‌، همجواری‌ها‌، شرایط زیست‌محیطی و مسائل اجتماعی، اقتصادی را در تعیین عوارض تاثیرگذار دانست و تاکید کرد: در روش جدید تعیین عوارض ارزش اعیانی و ارزش عرصه بر‌اساس پارامترهای گفته شده مشخص می‌شود.در ادامه این جلسه‌، مهندس ضیایی از طراحان این مدل گفت: ایجاد منابع درآمد پایدار و استفاده از فناوری‌های جدید و شفافیت محاسبه درآمدها از مزایای این مدل است و شهروندان می توانند از طریق اینترنت ملک و عوارض خود را ببینند و اگر شکایتی دارند مطرح کنند.وی افزود: این مدل یک تصمیم قطعی نیست‌، بلکه ارزیابی واقعیت در تعیین عوارض املاک است.ضیایی با اشاره به اینکه بر‌اساس این مدل در برخی مناطق شهرداری می‌تواند اصلا عوارضی دریافت نکند تاکید کرد: این مدل چند تخصصی است و ایجاد انگیزه مطرح است و تعیین عوارض نوسازی یکی از خروجی آنها است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن