منطقه ایثار در یک نگاه

شماره روزنامه: ۱۱۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۹۰۹۸۲ مسکن-و-عمران

خیابان ایثار در انتهای بزرگراه یادگار امام و مجاورت خیابان فرحزادی و شهرک مخابرات قرار دارد.<br>این منطقه از نظر آب و هوا بسیار خوب و دارای چشم‌انداز زیبایی است و در منطقه دو شهرداری تهران واقع شده است.<br>در این محل خانه‌های سازمانی فراوانی متعلق به ارگان‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، آموزش و پرورش، خودروسازان، نیروی هوایی و.... وجود دارد.<br>یکی از نکات حائز اهمیت در این منطقه عدم اجازه ساخت‌وساز است که موجب آرامش بی‌نظیری در این منطقه شده است. براساس این گزارش آپارتمان نوساز در این منطقه متری یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون و ۴۰۰هزار تومان، آپارتمان ۱۰سال ساخت ۸۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون تومان و خانه ویلایی متری ۷۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون تومان است.

خیابان ایثار در انتهای بزرگراه یادگار امام و مجاورت خیابان فرحزادی و شهرک مخابرات قرار دارد.
این منطقه از نظر آب و هوا بسیار خوب و دارای چشم‌انداز زیبایی است و در منطقه دو شهرداری تهران واقع شده است.
در این محل خانه‌های سازمانی فراوانی متعلق به ارگان‌های مختلفی چون تامین اجتماعی، آموزش و پرورش، خودروسازان، نیروی هوایی و.... وجود دارد.
یکی از نکات حائز اهمیت در این منطقه عدم اجازه ساخت‌وساز است که موجب آرامش بی‌نظیری در این منطقه شده است. براساس این گزارش آپارتمان نوساز در این منطقه متری یک‌میلیون و ۳۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون و ۴۰۰هزار تومان، آپارتمان ۱۰سال ساخت ۸۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون تومان و خانه ویلایی متری ۷۰۰هزار تومان تا یک‌میلیون تومان است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن