برای رفع مشکل مسکن در یزد به ۱۲هزار واحد مسکونی نیاز است

شماره روزنامه: ۱۲۳۴ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۷۱۸۰۲ مسکن-و-عمران

معاون عمرانی استاندار یزد گفت: برای رفع مشکل مسکن به بیش از ۱۲‌هزار واحد مسکونی در استان نیاز است.

معاون عمرانی استاندار یزد گفت: برای رفع مشکل مسکن به بیش از ۱۲‌هزار واحد مسکونی در استان نیاز است. به گزارش «ایسنا»، سید علیرضا نبوی‌زاده در نشست کارگروه مسکن استان، افزود: همه دستگاه‌های اجرایی استان به ویژه سازمان‌ها و نهادهای زیر بنایی موظفند با تعامل و اجرای یک برنامه زمانبندی مشخص، زمین‌های شناسایی شده را برای ساخت مسکن در استان آماده‌سازی کنند.

وی درباره نحوه واگذاری و انتخاب زمین برای ساخت خانه‌های مسکونی به وسیله دستگاه‌های استان، افزود: زمین‌های سازمان مسکن و شهرسازی، زمین‌های مازاد دستگاه‌های دولتی و افزایش محدوده شهری در حد قابل قبول و کارشناسی در اولویت آماده‌سازی و ساخت مسکن قرار دارند.

نبوی‌زاده با بیان اینکه واگذاری زمین‌های کارشناسی شده برای ساخت مسکن از طریق شرکت تعاونی‌های کارگری و کارمندی و شرکت تعاونی‌های محلی و منطقه‌ای انجام می‌شود، تاکید کرد: اولویت برای واگذاری زمین‌های آماده‌سازی شده برای ساخت مسکن به اقشار کم درآمد جامعه با مردم و مناطق محروم و شهرستانی خواهد بود و در نهایت در مرکز استان این طرح اجرا می‌شود.

دبیر کارگروه مسکن استان هم در این نشست از شناسایی ۱۱شهر واجد شرایط برای شروع عملیات اجرایی این طرح خبر و ادامه داد: از ۲۳شهر استان کارهای کارشناسی برای ۱۱شهر در مرحله اول انجام شده است که بزودی آغاز می‌شود.

رییس سازمان مسکن و شهرسازی شناسایی افراد واجد شرایط از طریق تعاونی‌ها برای واگذاری زمین را یکی از مشکلات این طرح عنوان و ابراز امیدواری کرد: با توجه به اطلاع رسانی صحیح در خصوص شرایط واگذاری زمین، این مشکل نیز مرتفع شود.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن