انتقاد از بی‌توجهی به نحوه اجرای طرح جامع‌تهران

ساخت و سازهای غیر مجاز علنی دنبال می‌شوند

شماره روزنامه: ۲۱۱۲ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۶۱۱۷۸۹ مسکن-و-عمران

گروه مسکن- رییس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران گفت: متاسفانه پروژه ساختمانی غیرمجازی که مورد اعتراض شورای شهر بوده، به صورت چند شیفته در حال اجرا است و این بر خلاف طرح جامع شهری است.

گروه مسکن- رییس کمیسیون توسعه و عمران شورای شهر تهران گفت: متاسفانه پروژه ساختمانی غیرمجازی که مورد اعتراض شورای شهر بوده، به صورت چند شیفته در حال اجرا است و این بر خلاف طرح جامع شهری است. به گزارش دنیای اقتصاد، حمزه شکیب در دویست و نود و دومین جلسه شورای شهر تهران با ارائه تذکری نسبت به ادامه ساخت و سازهای غیرمجاز در منطقه ۱ و ۲ تهران تاکید کرد: این همه روی طرح تفصیلی و جامع کار کردیم، آن‌وقت در جلوی چشم‌مان مجوز ساخت هفت طبقه به ۱۴ طبقه تبدیل می‌شود و کاری هم در برابرش انجام نمی‌شود.

وی با اعلام اینکه چند ماه از اعتراض شورا در این زمینه گذشته، اما پاسخی داده نشده است، افزود: پروژه مورد اعتراض شهرداری در منطقه یک به صورت چند شیفته در حال اجرا است و این حق مردم است که در حال ضایع شدن است و باید حداقل به حرف شورای شهر احترام گذاشته و اقدامی ‌در این جهت انجام شود.

حسن بیادی، نایب رییس شورای شهر نیز در این باره یادآور شد: ساخت و سازها کماکان ادامه دارد و ما هنوز هیچ پاسخی در مورد تذکرهای قبلی دریافت نکرده‌ایم و علاوه بر موارد قبلی چندین گزارش تخلف دیگر نیز شناسایی شده است.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن