نایب رییس کمیسیون عمران مجلس:

امیدواریم مردم تا پایان سال شیرینی تعدیل قیمت مسکن را بچشند

شماره روزنامه: ۱۳۹۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۳۷۷۱۴ مسکن-و-عمران

واگذاری زمین‌های اجاره ۹۹‌ساله، تاثیر بسزایی در قیمت مسکن کل کشور خواهد داشت و سبب تعدیل شدن قیمت در بازار خواهد شد.

امیدواریم مردم تا پایان سال شیرینی تعدیل قیمت مسکن را بچشند

واگذاری زمین‌های اجاره ۹۹‌ساله، تاثیر بسزایی در قیمت مسکن کل کشور خواهد داشت و سبب تعدیل شدن قیمت در بازار خواهد شد. حسن زمانی، نایب رییس کمیسیون عمران مجلس، در گفت‌وگو با ایسنا، درباره ارزیابی نحوه تدوین بودجه سال ۸۷ افزود: دولت در رابطه با بودجه ۸۷، پیشنهاد جدیدی را مطرح کرده است و در این راستا تدوین و تنظیم بودجه را دنبال می‌کند. این پیشنهاد عملیاتی‌ کردن بودجه و حذف تبصره‌هایی است که در لوایح بودجه ارائه می‌شد.

وی ادامه داد: با توجه به سیاست‌هایی که دولت پیگیری می‌کند، اگر همین طرح و پیشنهاد جدید را اجرایی کند، بدون شک نسبت به بودجه‌نویسی قبلی ما تغییر اساسی داشته و اثرگذار خواهد بود.

نماینده مردم ملایر در مجلس با اشاره به عملیاتی شدن بودجه ۸۷ گفت: بخش اعظمی از بودجه شامل شرکت‌های تحت پوشش و بانک‌ها بود که هنگام بررسی، رسیدگی آن‌چنانی روی این بخش‌ها صورت نمی‌گرفت و بیش از نیمی از بودجه کل کشور را این بخش به خود اختصاص می‌داد، خوشبختانه با سیاست‌های جدیدی که تعریف شده است، اگر با حمایت دولت و مجلس عملیاتی شود تا حد زیادی به این بخش رسیدگی خواهد شد و نظر مجلس و دولت نیز در اجرای آن تامین خواهد شد.

زمانی خاطرنشان کرد: با چنین بودجه‌ای، بخش‌های فعال و غیرفعال جامعه را از هم مجزا کرده و به آن بخشی که فعالیت بیشتری را می‌طلبد، امکانات بیشتری می‌دهیم و آن بخش که فعالیت چندانی ندارد، نیاز نیست که اعتبار و بودجه بیشتری تخصیص داده شود.

نایب رییس کمیسیون عمران مجلس در پایان، دورنمای بخش مسکن را در بودجه ۸۷، با توجه به سیاست‌های کلانی که مجلس و دولت ترسیم کرده امیدوار‌کننده دانست و تصریح کرد: انتظار داریم که واگذاری‌ زمین‌های اجاره ۹۹‌ساله به بخش تعاون و انبوه‌ساز کشور، تاثیر خود را در آینده در قیمت مسکن کل کشور بگذارد و مردم شیرینی این تعدیل قیمت را تا قبل از پایان سال بچشند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن