خبر - الهام:

دولت کاهش قیمت مسکن را دنبال می‌کند

شماره روزنامه: ۱۸۱۵ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۵۱۰۶۶۵ مسکن-و-عمران

سخنگوی دولت با بیان اینکه مسکن مهر آغاز انقلاب بزرگ در بخش مسکن بود، گفت: تلاش دولت برای کاهش قیمت مسکن در آینده همچنان ادامه خواهد داشت.

دولت کاهش قیمت مسکن را دنبال می‌کند

سخنگوی دولت با بیان اینکه مسکن مهر آغاز انقلاب بزرگ در بخش مسکن بود، گفت: تلاش دولت برای کاهش قیمت مسکن در آینده همچنان ادامه خواهد داشت. غلامحسین الهام در گفت‌وگو با خبرگزاری فارس افزود: دولت تلاش خواهد کرد تا سیاست‌های خود را در زمینه ثبات قیمت و تعادل قیمت مسکن ادامه دهد؛ چرا که طبق اولین بند اصل چهل و سوم قانون اساسی، تامین نیازهای اساسی مانند مسکن یک ضرورت است.

وی ادامه داد: طرح گسترده مسکن مهر که با برنامه‌ریزی و بسیج امکانات و همکاری وزارتخانه‌ها توام است به کمک نظام بانکی دنبال خواهد شد تا جدی‌ترین دغدغه قشر جوان که همانا مسکن است با اقدام دولت به یک مسیر مشخص و خوبی برسد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن