اشاره

۸ تا ۱۲میلیون کفایت می‌کند

شماره روزنامه: ۱۶۷۶ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۸۳۹۶۹ مسکن-و-عمران

وزیر مسکن و شهرسازی در پاسخ به پرسش دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه اعضای تعاونی‌ها چه میزان باید آورده نقدی داشته باشند، گفت: بسته به نوع ساخت بین ۸ تا ۱۲میلیون تومان باید به عنوان آورده به ساخت مسکن اختصاص دهند.

8 تا 12میلیون کفایت می‌کند

وزیر مسکن و شهرسازی در پاسخ به پرسش دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه اعضای تعاونی‌ها چه میزان باید آورده نقدی داشته باشند، گفت: بسته به نوع ساخت بین ۸ تا ۱۲میلیون تومان باید به عنوان آورده به ساخت مسکن اختصاص دهند. سعیدی‌کیا همچنین در پاسخ به پرسش دیگر دنیای اقتصاد مبنی بر دلایل حقیقی اجرای کند عملیات مسکن مهر گفت: طرح مسکن مهر هیچ‌گاه در روند اجرایی با کندی مواجه نبوده است. وی افزود: کار آماده‌‌سازی پروژه مسکن مهر با سهم آورده مردم به راه افتاده و با ارائه وام‌های بانکی عملیات اجرای مسکن مهر تکمیل و تسریع خواهد شد و کار ساخت‌و‌ساز ۲۰هزار واحد شروع شده و الان زمان پرداخت وام است.

وی در پاسخ به سوال دیگر دنیای اقتصاد مبنی بر اینکه وام ۱۴میلیونی چند درصد از هزینه ساخت یک مسکن را پوشش می‌دهد گفت: دولت اساسا وارد این مباحث نمی‌شود. دولت در کل به هر یک از اعضای تعاونی مسکن مهر مبلغ ۱۵میلیون تومان پرداخت می‌کند و با توجه به اعتباری که مردم برای اجرای این طرح آورده‌اند روند اجرای طرح مسکن مهر سرعت خواهد گرفت.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن