مدیرکل برنامه‌ریزی سازمان شهرداری‌ها اعلام کرد

راه‌اندازی دوهزار دهیاری در سال جاری

شماره روزنامه: ۱۶۱۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۷۱۹۴۱ مسکن-و-عمران

مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، از راه‌اندازی دو‌هزار دهیاری در کشور در سال جاری خبر داد.

مدیرکل دفتر مطالعات و برنامه‌ریزی روستایی سازمان شهرداری‌ها و دهیاری‌های کشور، از راه‌اندازی دو‌هزار دهیاری در کشور در سال جاری خبر داد. به گزارش ایسنا، مرضیه اکبرآبادی در سومین همایش سراسری مدیران کل دفاتر امور روستایی در ارومیه با بیان این مطلب، گفت: در حال حاضر بیش از ۲۱‌هزار دهیاری در روستاهای بالای ۸۰ خانوار در کشور راه‌اندازی شده که این تعداد تا پایان سال جاری، به بیش از ۲۳‌هزار دهیاری خواهد رسید.

وی درباره اعتبار دهیاری‌ها در سال جاری گفت:‌ در سال جاری بیش از ۱۸۰۰‌میلیارد ریال اعتبار برای دهیاری‌ها اختصاص یافته است.

وی تبیین استراتژی‌ها و اهداف سازمان را برای هماهنگی ادارات کل امور روستایی از اهداف اساسی این نشست‌ها عنوان کرد و افزود: تبادل آرا و نظرات مدیران استان‌های مختلف و ارائه‌ پیشنهادات مناسب از طرف هر یک از آن‌ها باعث رشد بیش از پیش فعالیت‌ها در استان‌های کشور خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن