نبض بازار

۱۰ درصد تخفیف برای خرید سر وقت آپارتمان

شماره روزنامه: ۲۵۹۷ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۴۰۸۴۳ مسکن-و-عمران

گروه مسکن – مهدیس فرقانی: بارها به خریداران در بازار مسکن گوشزد شده که آخرین ماه از هر سال فرصت مناسبی برای یک خرید ارزنده و منصفانه است.<br>این روزها در بازار مسکن مناطق مختلف تهران برخی از فایل‌های فروشی که به بازار عرضه شده‌اند از لحاظ قیمت واقعا ارزنده هستند، چراکه با نازلترین قیمت، ارزش‌گذاری شده‌اند.در یکی از فرعی‌های منطقه شهرآرا واحدی به متراژ ۷۴ متر مربع که بازسازی کامل شده است به میزان ۱۴۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

گروه مسکن - مهدیس فرقانی: بارها به خریداران در بازار مسکن گوشزد شده که آخرین ماه از هر سال فرصت مناسبی برای یک خرید ارزنده و منصفانه است.
این روزها در بازار مسکن مناطق مختلف تهران برخی از فایل‌های فروشی که به بازار عرضه شده‌اند از لحاظ قیمت واقعا ارزنده هستند، چراکه با نازلترین قیمت، ارزش‌گذاری شده‌اند.در یکی از فرعی‌های منطقه شهرآرا واحدی به متراژ ۷۴ متر مربع که بازسازی کامل شده است به میزان ۱۴۵ میلیون تومان قیمت‌گذاری شده است.

مالک قیمت هر متر مربع واحد مذکور را یک میلیون و ۹۶۰ هزار تومان عنوان کرده است. قیمت پیشنهادی نرخی منصفانه است، چراکه در محدوده شهرآرا واحدی با عمر بنای ۳۰سال، متری ۳ میلیون تومان پیشنهاد شده که این قیمت از نظر کارشناسان نرخی ارزنده یا بهتر است گفته شود ارزان است.
اما به غیر از قیمت منصفانه این واحد مسکونی نکته جالب مربوط به تخفیفی است که مالک برای خریدار در نظر گرفته است زیرا وی به متقاضی که قصد خرید این واحد را دارد، وعده داده است: خریداری که مبلغ خرید (۱۴۵ میلیون تومان) را تا بیست و یکم اسفند ماه به طور نقدی تصفیه کند از ۱۰ درصد تخفیف برخوردار می‌شود، یعنی خریدار معاف از پرداخت ۱۴ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان از مبلغ کل خواهد شد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن