ویژه

گلایه‌های یک مستاجر از سیاست‌ها

شماره روزنامه: ۲۴۵۰ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۶۴۲۱ مسکن-و-عمران

گروه مسکن- روز گذشته یک شهروند از محله ستارخان در تماس با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» ضمن گلایه از بی‌اثر بودن سیاست مهار اجاره‌بها گفت: هفته گذشته مجبور شده در مقابل پیشنهادی که موجر آپارتمان در حال سکونت به او داده بود، به واحدی با ۱۰ متر مربع مساحت کمتر و دارای موقعیتی پایین‌تر نقل مکان کند.

گروه مسکن- روز گذشته یک شهروند از محله ستارخان در تماس با روزنامه «دنیای‌اقتصاد» ضمن گلایه از بی‌اثر بودن سیاست مهار اجاره‌بها گفت: هفته گذشته مجبور شده در مقابل پیشنهادی که موجر آپارتمان در حال سکونت به او داده بود، به واحدی با ۱۰ متر مربع مساحت کمتر و دارای موقعیتی پایین‌تر نقل مکان کند. این فرد با توضیح بیشتر در این باره افزود: مالک آپارتمان در پی اتمام مهلت یک‌ساله قرارداد از او خواسته بود به جای ۲۰ میلیون رهن و پرداخت ماهانه ۲۷۰ هزار تومان که طی یک‌سال اخیر پرداخت می‌کرده، برای تمدید قرارداد ۲۰ میلیون رهن و ۶۰۰ هزار تومان اجاره ماهانه را قبول کند که این افزایش دو برابری اجاره‌بها چون در توانش نیست مجبور شده آپارتمان را تخلیه کند و واحدی با ۱۳ میلیون رهن و ۵۰۰ هزار تومان اجاره ماهانه را اجاره کند.

این شهروند خطاب به مسوولان از آنها خواست اندازه سقف برای اجاره‌بها را متناسب با واقعیت‌های موجود تعیین کنند تا به این شکل کم‌محلی از طرف مالکان به این سیاست‌ها صورت نگیرد.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن