ساخت‌وساز با شیوه جدید مشارکت در جنوب ایران

شماره روزنامه: ۲۴۴۳ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۴۱۵۲۸۰ مسکن-و-عمران

گروه مسکن- شکلی جدید از مشارکت و سرمایه‌گذاری در ساخت‌وساز با عنوان طرح ملی مشارکتی Developering – طرح‌های توسعه‌دهنده- در جنوب کشور و در شهر دزفول به اجرا درمی‌آید. براساس گزارش «دنیای‌اقتصاد» طرح احداث یک مجموعه‌ خدماتی با کاربری گردشگری پس از تصویب در شورای اسلامی شهر دزفول با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی و یک شرکت ایرانی و شهرداری دزفول از نخستین روزهای مردادماه سال جاری آغاز شد.

گروه مسکن- شکلی جدید از مشارکت و سرمایه‌گذاری در ساخت‌وساز با عنوان طرح ملی مشارکتی Developering - طرح‌های توسعه‌دهنده- در جنوب کشور و در شهر دزفول به اجرا درمی‌آید. براساس گزارش «دنیای‌اقتصاد» طرح احداث یک مجموعه‌ خدماتی با کاربری گردشگری پس از تصویب در شورای اسلامی شهر دزفول با مشارکت سرمایه‌گذار خارجی و یک شرکت ایرانی و شهرداری دزفول از نخستین روزهای مردادماه سال جاری آغاز شد. محمدرضا منصوری‌فر نایب رییس هیات مدیره شرکت طاووس جهان در جمع خبرنگاران درباره طرح ملی مشارکتی Developering گفت: طرح ارتقای توسعه شهر دزفول با هدف جهانی شدن شهر مقاومت و ایثار به مسوولان کشوری، استانی و شهر دزفول ارائه شد که با استقبال قابل توجه آنها عملیات اجرایی پروژه هم‌اکنون آغاز شده است.

این طرح از آنجا که اولین طرح اجرایی در قالب طرح‌های مشارکتی و سرمایه‌گذاری به شکل «توسعه‌دهنده‌» است، به مدت سه سال در دزفول به اجرا درمی‌آید.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید

ارسال دیدگاه

دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن