معرفی ساختمانهای ناایمن منتفی شد؟
وی ادامه داد: شفافسازی اتفاق خوبی است اما در شهر تهران مسائلی وجود دارد که مسوولان باید بدانند و پیگیری کنند. مهم این است که مسوولان بیتفاوت نباشند و مطالبات را دنبال کنند.
منتظری با بیان اینکه حقوق مردم را محترم میشماریم، اما این ۱۰ میلیون شهروند تهرانی هر کدام مطالباتی دارند و جای سوال است که آیا ما امکان پاسخگویی به این مطالبات را داریم یا نه؟ افزود: نباید در بیان مسائل به گونهای عمل شود که توقعی ایجاد شود که نتوانیم آن را تامین کنیم.
وی خاطرنشان کرد: رسانهها باید در دو جهت مطالبهگری و پیگیری مطالبات گام بردارند اما این چیزی نیست که مسوولان بتوانند در زمان کوتاه آن را به نتیجه برسانند.
وی درباره سرانجام پرونده متروپل گفت: حادثه متروپل در دو بخش در حال بررسی است و آن بخشی که درباره تخلفات است در دادگستری خوزستان در حال پیگیری بوده و در آستانه اتمام رسیدگی است؛ اما در حوزه خسارات مالی و تلفات انسانی بررسیها در حال انجام است.
به گزارش «دنیای اقتصاد»، به دنبال وقوع حادثه متروپل قدرتاله محمدی سرپرست سازمان آتشنشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران از سازندگان ساختمانهای پرخطر به عنوان «سوداگران مرگ» یاد کرد و وعده داد: با هماهنگی با دادستانی لیست ۱۲۹ ساختمان ناایمن تهران حتما منتشر خواهد شد.
پس از اعلام این خبر یک فهرست ۱۲۹ تایی به صورت غیررسمی در شبکههای اجتماعی منتشر شد اما مدیریت شهری از تایید آن خودداری کرد و در عین حال از اظهارنظر درباره ایمنی هر یک از ساختمانهای مذکور نیز سر باز زد. مدیران شهری ابتدا اعلام کردند انتشار اسامی را با هماهنگی دادستانی دنبال میکنند اما چندی بعد اخباری مبنی بر اینکه انتشار این فهرست در اولویت نیست، از سوی مدیریت شهری منتشر شد. دیروز هم دادستان کل کشور انتشار فهرست مذکور بهطور رسمی را اقدامی نادرست توصیف کرد و به نظر میرسد پرونده موضوع افشای فهرست ساختمانهای ناایمن بسته شد.