با تغییر بازار کار، آموزش باید از انتقال اطلاعات به پرورش قدرت تشخیص و حل مساله برسد

گاهی موقع رانندگی رادیوی آلمانی آنتن بایرن را گوش می‌کنم. بازی کوچکی دارد: شنونده‌ها زنگ می‌زنند، فقط یک سرنخ از شغلشان می‌دهند و مجری باید حدس بزند چه‌کاره‌اند. من هم گفتم بگذار یک بار امتحان کنم!

اگر ستاد مرکزی یک هلدینگ نتواند ارزشی بیش از هزینه‌ها و پیچیدگی‌هایی که به گروه تحمیل می‌کند ایجاد کند، اساسا دلیلی برای ادامه فعالیت آن باقی نمی‌ماند. در چنین شرایطی، این پرسش اساسی مطرح می‌شود که چه ضرورتی دارد شرکت‌های زیرمجموعه تحت مالکیت مشترک باقی بمانند؟

اخبار مدیران روزنامه شماره ۶۶۰۶

  • سه‌شنبه، ۲۳ تیر ۱۴۰۵
  • در سال ۲۰۲۶، هوش مصنوعی چطور مغز و احساسات مردم را کنترل می‌کند؟

    روزنامه شماره ۶۶۰۶

    عصر تنبلی فکری

    سه سال و نیم از پیدایش هوش مصنوعی مولد در جهان می‌گذرد و در یک سال گذشته، این تکنولوژی با سرعت سرسام‌آوری به مسیر خود ادامه داده؛ از استقبال شرکت‌ها از «فرآیندهای عامل‌محور» تا جهش خیره‌کننده تعداد کاربران چت‌جی‌پی‌تی و جمینای و ارزش نجومی شرکت‌های این حوزه.
  • رفع تحریم‌ها ضامن موفقیت شرکت‌ها در صادرات نیست

    فرض کنید فردا صبح همه تحریم‌ها برداشته شوند، بانک‌های ایرانی دوباره به شبکه مالی جهان متصل شوند، نقل‌وانتقال پول بدون محدودیت انجام گیرد، هزینه‌های حمل‌ونقل کاهش یابد و همکاری با شرکت‌های خارجی به حالت عادی بازگردد. حالا تنها به یک سوال فکر کنید: چند شرکت ایرانی واقعا آماده رقابت در بازارهای جهانی هستند؟
  • نسخه‌ای برای همه، ممکن است پاسخگوی شما نباشد!

    وقتی «کای رابرتز فو» تلاش کردن برای ۸ساعت خواب پیوسته را کنار گذاشت، کیفیت شب‌هایش به طرز چشم‌گیری بهتر شد. سال‌ها بود که رابرتز فو، سخنران و نویسنده، به‌طور طبیعی بعد از سه یا چهار ساعت خواب بیدار می‌شد، حدود یک ساعت بیدار می‌ماند و سپس دوباره برای مدتی دیگر به خواب می‌رفت.
۱