فصل دوم «سرنخ» بعد از ۲۵ سال ساخته می‌شود

بازگشت کارآگاه شوخ در ۱۴۰۰

شماره روزنامه: ۵۱۲۹ تاریخ چاپ: شماره خبر: ۳۷۴۸۰۵۹ فرهنگ و هنر

دنیای‌اقتصاد : همزمان با بازپخش سریال «سرنخ» از شبکه آی‌فیلم، صحبت‌ها در مورد تولید سری دوم این سریال جدی شد. جهانبخش سلطانی که نقش کارآگاهی آرام و شوخ طبع را با نام امیرحسین اوصیا بازی کرده می‌گوید که فصل جدید این مجموعه هم با وجود فاصله زمانی ۲۵ساله، همچنان برای مخاطب جذاب خواهد شد. او می‌گوید، کاراکتر «امیرحسین اوصیا» به‌شدت به خودش شباهت داشته و به نوعی خودِ خودش بوده و بخشی از جذابیت‌های سریال «سرنخ» را به بداهه گویی بازیگران مرتبط می‌داند و می‌گوید، کیومرث پوراحمد کارگردان این مجموعه به بازیگرانش اعتماد داشته و دست آنها را در جلوی دوربین باز می‌گذاشته است. او در پاسخ به پرسشی درباره جدی بودن ساخت فصل دوم سریال «سرنخ» می‌گوید بله قرار است سری دوم سریال از ابتدای سال آینده ساخته شود. آقای خداویسی فیلم‌نامه سری جدید را نوشته‌اند و خسرو معصومی هم قرار است کارگردان سریال باشند. بازیگران هم همان‌هایی هستند که در سری اول حضور داشتند. سلطانی می‌گوید فیلم‌نامه ۳۲ قسمتی تصویب شده و اوایل فروردین زمان آغاز تصویربرداری مشخص و نهایی خواهد شد. قرار شده است نقش خانم جان را هم یک خانم اصفهانی بازی کنند.

بازگشت کارآگاه شوخ در 1400

او در باره اینکه آیا با توجه به فاصله حدود ۲۵ساله میان ساخت سری اول و دوم سرنخ و با لحاظ تغییر روحیات و سلایق مخاطبان تلویزیون، سری جدید هم با استقبال مخاطب مواجه شود، می‌گوید: سریال «سرنخ» یک کار دغدغه‌مند و پر از مسوولیت بود که می‌خواست در جهت سالم‌سازی جامعه قدم بردارد. حالا ۲۴ سال از پخش این سریال گذشته و مشکلات مردم در این‌مدت ۱۰ برابر شده است. همان آدم‌هایی که سال‌ها قبل سریال «سرنخ» را برای سلامت جامعه ساخته بودند، حالا دوباره دور هم جمع شده‌اند و می‌خواهند یک بار دیگر حال جامعه را خوب کنند و به سمت روشنایی، سلامتی و شادمانی سوق دهند. وقتی افراد به لحاظ روانی در سلامت باشند، خانواده‌‌ها، جامعه و تمام کشور در آرامش زندگی خواهند کرد. این بازیگر درباره کاراکتر «امیرحسین اوصیا» و اینکه تا چه اندازه به این شخصیت علاقه داشته است، می‌گوید: کاراکتر برای ما بازیگران همانند بچه‌ای است که در دامان خودمان بزرگ و با او زندگی می‌کنیم. طبیعی است که نگاه ما به این کودک باید زیبا و هنرمندانه باشد. کیومرث پوراحمد کارگردان آگاه و بادانشی است و پر از شور و حال. همکاری با او واقعا عالی است. نقش امیرحسین اوصیا در نگاه اول خیلی عادی و رئال بود و به همین دلیل سعی کردم با راهکارهایی مثل صحبت کردن با لهجه، جاذبه و کشش آن را برای مخاطب بیشتر کنم.

در فصل اول سریال «سرنخ» به کارگردانی و نویسندگی کیومرث پوراحمد، علاوه بر سلطانی، بهزاد خداویسی، مرحومه پروین‌دخت یزدانیان، رضا کیانیان، محمدرضا فروتن، افسانه بایگان، لیلی‌ رشیدی، ایرج ‌نوذری و مجید مشیری بازی کرده‌اند.

ما را در شبکه‌های اجتماعی دنبال کنید
دنیای اقتصاد را بعنوان منبع مورد اعتماد خود به گوگل معرفی کنید افزودن